Hej alle.

Jeg var lige ved at få tårer i øjnene da jeg læste om HTC's nyeste Android der kommer på markedet i juli: http://www.crunchgear.com/2009/06/24/htc-introduces-sense-the-first-cust...

Den kan lange mere end Magic og Samsung I7500: - kompas. - mini jack stik til lyd. - flash i browseren. Det kan iPhone ikke endnu påstås det. - RAM mængde som matcher I7500 - multi touch. - og meget andet lækkert.

Da den til syneladende kommer til Danmark før I7500, så er jeg vist hooked på Hero. :-) Så har min gamle N73 vist set sine sidste (tændte) dage.

/Michael

#1 Anonym

Samsung har også: - kompas (vistnok da) - mini jack stik til lyd - ram (obviously) så det virker som om de eneste forskelle kommer af, at Hero kører en nyere version af Android -- som jeg allerede har læst et sted også vil komme de eksisterende telefoner til gode.

Gad vide om ikke Flash er en ren OS-feature, snarere end en device feature. Og, gad vide om ikke Flash lidt er en forbandelse, så skal vi have skrevet noget flash-block-software. Hmm, er der overhovedet mulighed for plugins i Android's browser?

Der forlyder intet om hvorvidt Hero har en dejlig strømsparende OLED-skærm, så jeg må gå ud fra at det er samme type som i Magic. Til gengæld synes jeg at den udvidede søgefunktion lyder spændende, for "local search" er noget jeg (som kommende ex-Palm-bruger) er ekstremt glad for, for ikke alt jeg søger efter skal findes på nettet.

Så længe vi venter utålmodigt på Galaxy kan vi vel samtidigt vente og se hvad Hero er for en størrelse!

  • 0
  • 0
#2 Casper Bang

Ram mængden på i7500 matcher IKKE Magic/Hero. Hvor sidstnævnte har 288MB har førstnævnte kun 128MB.

Og der er ikke tale om en ny version af Android på Hero. Der er tale om et nyt UI lag, særudviklet af HTC (Som man iøvrigt regner med også kommer til Magic).

Flash har ikke noget med OS at gøre, det er en applikation. Der kommer Flash til alle Android telefoner snart ifølge Adobe. Hero har det bare præinstalleret (ligesom iøvrigt Magic har PDF Reader præinstalleret).

Netop søgning er også noget der er under kraftig udvikling til den kommende Donut opdatering af alle Android enheder.

  • 0
  • 0
#5 Deleted User

HTC's Sense UI vil komme til HTC-telefoner der ikke er "Google experience". Dvs, de telefoner vi har i Danmark vil nok få det, men nogle af de amerikanske vil ikke. En lækker ting ved Hero er i øvrigt at den har en belægning der er mere fedtfinger-sky end Magic.

Nåja, og så er der ret stor forskel på RAM-mængden i de Magic-telefoner man kan få. Det er vist nærmest kun i skandinavien man får 288MB med.

  • 0
  • 0