Hej, Jeg skriver det her oplæg fordi jeg lige for øjeblikket er ved at wrappe min bachelor i datalogi og informatik på ruc.

Som så mange andre ruc'ere vil jeg meget gerne læse min kandidat andetsteds, og er kommet ind på "computer science and engineering" på dtu, og datalogi på itu.

Så nu står jeg over for et dilemma. oprindeligt havde jeg belsuttet at prioritere itu højest pga. den lokalitet. Men så begyndte jeg at at kigge på udvalget af kurser som på dtu virker meget større end på itu, derudover virker det også som om at man på DTU i meget høj grad selv er i stand til at sammensætte de kurser som man gerne vil have.

Qua min baggrund fra ruc er min teoretiske ballast nok mindre tung end andre datalogi-bachelorer, og derfor leder jeg i høj grad også efter et sted som er meget praktisk, og måske også hvor jeg kan undgå at skulle lave lange lange matematikbeviser hele tiden :)

Jeg har kunne finde posts som den her på siden før, men mest ift bachelorniveau, og ville være meget interesseret i at høre fra nogen der har taget en kandidat en af de to steder, og måske ville kunne komme med et forkromet overblik af en art :)

Mange tak

Kommentarer (0)
sortSortér kommentarer
  • Ældste først
  • Nyeste først
  • Bedste først
Log ind eller Opret konto for at kommentere