Hej Outsourcing gruppen,

Jeg planlægger at flytte til Indien (Bangalore) til næste år fordi jeg længe gerne har villet opleve IT-industrien "over there". Derfor skriver jeg her om nogen af jer måske kender til spændende virksomheder jeg bør søge job hos. Jeg regner med at skulle bo der et års tid (ca. fra april '09 - april '10) og jeg vil gerne have at gøre med udviklingen af software. Jeg er selv en dygtig java udvikler og har bl.a. stiftet flere Open Source projekter på egen hånd og har godt overblik over udviklingsprocessen, især agile metoder og Open Source metodologi.

Har I nogen gode ideer? Ind til videre har jeg søgt hos ThoughtWorks, som er min no. 1 prioritet, men jeg vil gerne have flere kort på hånden? Man kan se mit CV her: www.eobjects.dk/ks/cv.pdf

På forhånd tak :)

#1 Død Profil

Hej Kasper,

Jeg havde vist svaret dig før på din blog, så lige en opdatering her.

Det er efterhånden ved at være svært at finde stabilt arbejde derude i Bangalore. De store outsourcing firmaer "aflægger" folk i bundter af 1000 for tiden, og der kommer ikke rigtigt nye projekter ind (som jeg skrev tidligere er det naturligvis ikke svært for udlændinge at finde arbejde der, men knapt så sjovt når der er stor rotation i alle andre end en selv :) ).

Hvis du vil prøve noget "sjovt", så se på nogen af dem som også er store på at levere software til det lokale marked, f.eks. Satyam.

Mvh, Søren

  • 0
  • 0
#2 Kasper Sørensen

Hej Søren,

Igen, mange tak for hintet. Jeg vil kigge på Satyam. Desværre synes jeg ikke det har været så let som jeg havde håbet at få kontakt til folk derovre. Jeg gætter på at de nok ofte synes det er meget besværligt overhovedet at sagsbehandle en ansøgning på så store afstande så jeg er så småt begyndt at undersøge om der kunne være danske firmaer, eller firmaer med danske kontorer, som kunne være interessante. Et par af dem jeg har haft kontakt til vil dog ikke umiddelbart udstationere mig men hellere vente og/eller gøre det i små bidder...

  • 0
  • 0
#3 Død Profil

Hej igen,

De fleste Danske har kontorer i Delhi/Gurgaon, lidt mærkeligt, og irriterende, når nu man synes at Bangalore og Syd Indien er meget mere interessant :-/

Mht. kontakt, så bliver du nødt til enten at gøre det telefonisk og insistere på at blive viderestillet til nogen der kan hjælpe, eller at møde op personligt.

Min erfaring er at hvis du ikke kender nogen som sidder med HR, så bliver din elektroniske henvendelse arkiveret direkte i "Trash" :-)

Mvh, Søren

  • 0
  • 0