Hejsa!

Er der andre HTC Hero-brugere her?

Jeg har netop bestilt et eksemplar til erstatning for min første-generations iPhone. Forekommer mig, at man får en del mere for pengene, end de ca. 6.000 kr. en iPhone 3GS ville koste. Har bestilt den unlocked i UK til ca. 3.500,- inkl. porto. Glæder mig som et lille barn til at komme til at skrive applikationer til Android-platformen, foruden at jeg naturligvis glæder mig til at se selve telefonen, der ser über-lecker aus. :)

Er der nogen, som kan anbefale et 3G-abonnement? Jeg er hidtil ikke hoppet på den bølge, og har fint kunnet klare mig med WiFi til iPhonen, men den tætte integration mellem GPS og Google Maps gør det ret lækkert at være "på" konstant.

Hvor findes det mest levende Android-community derude?

#1 Mikkel Bruun

Hej,

Hvor har du bestilt hero fra??

Jeg er selv ny indenfor android, og synes det er svært at finde et godt community, så sig endelig til hvis det lykkes for dig.

 • 0
 • 0
#6 Deleted User

Er du sikker? " Minimumsforbruget dækker al taletid i Danmark inkl. viderestillinger. Dog er SMS/MMS/Data/WAP-forbrug, opkald til særnumre samt forbrug i udlandet ikke inkluderet i minimumsforbruget."

 • 0
 • 0
#7 Kenneth Solbjerg

Nej, det kan godt være! Jeg opfattede bare Rabatpakkerne man kan vælge som noget der blev taget ud af taletiden lige som hos 3. Prisen over 6 md. stiger heller ikke når man vælger en pakke. Vi må se...

Tilgengæld kan man betale med Forbrugsforeningen og få 7% rabat! Her bliver det også spændende og se om De trækker et BS gebyr på 6,50/md?!?

Man skal også være opmærksom på at bestille sin telefon på den rigtige dag - så kan man nemlig undgå oprettelsesgebyret på 99,-! Brokker man sig efterfølgende, når man har bestilt telefonen dagen før - ja, så er rådet fra kundeservice at man kan bestille en mere og afvise den første når den kommer? Det virker også som den bedste løsning for alle parter... ;o)

"That's the subsidized mobile market for you"

 • 0
 • 0
#8 Deleted User

PÅ Telmores hjemmeside står der direkte at man kan bruge minimumsbeløbet til bla. data, SMS osv. Men der koster den også 4093,- i det hele. Og i din pris har du jo råd til at købe CallMe´s datapakke. Tillykke med telefonen og god fornøjelse.

 • 0
 • 0
#10 Klaus Skelbæk Madsen

Jeg har købt min hos Telmore, og de har en slider på siden, så man selv kan vælge hvor meget man vil betale for telefonen, og hvor meget man vil binde sig til at bruge. De 4093,- er vist med bindings forbruget skruet så højt op som muligt.

Uden binding koster den ~3500, og jeg købte den til 2500 + 200 om måneden i 6 måneder. Dvs. 3700 i alt. For det kan man så tilmelde sig mobilt bredbånd for 169,- om måneden, og det tæller med i de 200 om måneden.

Men begge dele er stadigvæk noget over de 3387 man åbentbart kan få den til hos callme.

Derudover vil jeg klart anbefale at købe den i DK, da den så bliver leveret med dansk tastatur-prediction. Dvs. hvis man f.eks. vil skrive hørt, trykker man bare "hort" ind på tastaturet, og så foreslår den selv hørt.

 • 0
 • 0
#11 Kristian Thy

Derudover vil jeg klart anbefale at købe den i DK, da den så bliver leveret med dansk tastatur-prediction. Dvs. hvis man f.eks. vil skrive hørt, trykker man bare "hort" ind på tastaturet, og så foreslår den selv hørt.

Er der evt. mulighed for selv at efterinstallere dette hvis man skulle komme for skade at købe en sådan sag i et ikke-dansktalende land?

 • 0
 • 0