Er der nogen herinde der har haft held med at få en af første 10.000 accounts?

Er jeg den eneste der ikke kan få armene ned efter at have læst og hørt om det? - jeg har lige lavet første release på et mellemstort site skrevet i Django og næste opgave er distrubueret database og filsystem for at kunne skalere bedre og sikre mod single point of failure og så kommer Google med det her udspil. Bravo!

#1 Michael Arp Sørensen

Hej.

Jeg synes det lyder ufattelig spændende og virkelig en blåstempling af Python som alternativ til .NET. Det er bare med at komme i gang.

Jeg er, som de fleste andre, kommet på venteliste. Det ligner jo mest af alt en patientforening og det danske sygehusvæsen.

Godt at vi har adgang til et SDK, så vi kan lege med det hjemme.

Forhåbentlig kommer Google AppEngine i luften i 2008. Men på den anden side, så er næsten alle applikationer i Google Apps mærket med et "Beta". Gad vide hvor mange år Google vil have sine produkter i beta inden de erklæres stabile?

/Michael

  • 0
  • 0
#3 Kenneth Holm Nielsen

Ja, gad vide hvornår gmail kommer i første 'rigtige' release :).

Det bliver ihvertfald spændende at se hvad det udvikler sig til, jeg håber at de holder sig fra at 'tillade' for meget i deres SDK, så det bliver konvention hvrodan man gør tingene. Det er en god start at de har trukket Guido Van Rossum med ind i projektet.

  • 0
  • 0
#4 Bjarke Walling

Hvad mener du med "tillade for meget i deres SDK"? Det er klart at de har lavet deres egen API til vitale komponenter, som f.eks. BigTables, en effektiv ikke-relationel database. De har også lavet API til at hente indhold fra andre webservere, sende e-mails og bruge Googles login-system. De har af sikkerhedsgrunde lukket for adgang til en række standard-moduler i Python: Du kan ikke skrive filer eller åbne sockets.

Jeg er under alle omstændigheder glad for de valgte Python.

  • 0
  • 0