Er der nogen der kan anbefale et firewire 400 eller 800 disk kabinet, til SATA og evt. et sted at købe det. På edbpriser.dk ser det ud til at der kun er firewire kabinetter til ATA-100 og ATA-133.

Jarnis Bertelsen

Jeg har desværre ikke nogen umiddelbare tips vedr. firewire kabinetter :(

Jeg vil derimod gerne advare mod LaCie's BigDisk løsninger, eller hvad de nu kalder dem idag. Dem jeg har haft erfaringer med var deres 1TB diske da disse stadig var sammensat af 4 250GB diske. Vi anskaffede 2 ag disse til et projekt hos mit tidligere arbejde. Begge diske + en af erstatningsdiskene stod af indenfor 14 dage og hver gang med betydelige mængder data på.

Det er muligt at de har fået løst problemerne eller at jeg bare har været uheldig, men jeg er under alle omstændigheder færdig med deres multi-disk produkter.

Jarnis

Morten Strårup

Du skriver ikke noget om hvorvidt det skal være til en eller flere diske, men hvis det er det sidste så har jeg selv haft kig på en drobo, som nu også findes med firewire 800. Den bruger sata diske og der kan være op til fire i den. Er der mere end en disk monteret er dataene beskyttet via en form for raid, som ikke afhænger af at diskene er lige store.

Men nok snak fra mig, kig på drobo.com og se demovideoen med Cali Lewis. Den er ganske informativ og så har man noget kønt at kigge på samtidig.

Simon Lyngshede

Jeg har faktisk kigget på dem, desværre ser det ikke ud til at være muligt at købe firewire udgaven har hjemme. Desuden bliver de ALT for dyre når de krydser den danske grænse. 2500kr er rimeligt, men USB2 udgaven koster over 4000kr herhjemme, overhovedet ikke rimeligt.

Simon Lyngshede

Amazon.co.uk skriver at den ikke kan leveres uden for England (UK), det gælder desværre meget af deres elektronik, der ellers er MEGET billigere end hvad man kan få det for herhjemme.

Niels Jørgen Bagger

Har du kigget på Lacies d2 Quadra Hard Disks? De har FW400/800 e-SATA og USB2 interface. Jeg har købt 500Gb udgaven, hvilke var lidt svær at skaffe, da den var i restordre de fleste steder.

Jeg kan ikke huske hvor jeg endte med at købe den; men jeg fandt forhandleren hos edbpriser.

Jeg ved faktisk ikke hvilket interface der er på HD i kabinettet; men med de tilslutningsmuligheder kabinettet har må det da være SATA internt?!

Jeg bruger den (via FW800) til at redigere video på min Macbook Pro, hvilket virker fortrinligt.