Jeg leder efter en combo DVB-C/T tuner.

Er der nogen der har denne:

http://sundtek.com/shop/Digital-TV-Sticks/Sundtek-MediaTV-Pro.html

og kan dele jeres erfaringer med den?

#1 Ole Østergaard

Jeg har ikke denne, men den ser da fin ud. Dog ligner fjernbetjeningen noget der er løgn, at dømme efter billedet :-) Ret cool at der er officiel Linux-support fra producentens side - og ærgerligt at det er closed-source. Den ser dog ud til at kunne det hele.

Selv har jeg efterhånden fået min Anysee-combo-tuner til at fungere godt med Mythbuntu, også inklusive fjernbetjening. Fjernbetjeningen er faktisk meget hæderlig. Selve tuneren er noget mere klodset end Sundtek-tuneren, hvilket nok især skyldes kortlæseren som kan bruges til nul og nix under Linux, men til gengæld er det fikst at kunne stille tuneren under fjernsynet og gemme selve pc'en væk andetsteds, idet IR-modtageren sidder forrest på tuneren. Det er meget diskret.

Undskyld at ovenstående ikke er erfaringer med Sundtek-tuneren, men hvis du blot skal have en USB-combo-tuner, så er Anysee-tuneren også en fin mulighed.

  • 0
  • 0
#4 Rasmus Andersen

Hej Jeg har "Sundtek MediaTV Digital Home (DVB-CT)" usb tuner og den fungerer perfekt i min Asrock 330 HT. Virkede ok med xbmc men endnu bedre med mythtv. Er på Glentevejs AntenneLaug i Odense og alle kanaler fungerer (HD-kanaler inklusiv).

Mvh Rasmus

  • 0
  • 0