Allan Olsen

Apple indrømmer at sænke hastigheden på iPhones med ældre batterier

Er det UNIKT for Apple at de vil tjene penge........øh det vil de andre også.

21. december 2017 kl. 14:45
Forsker: Forbud mod internet ved eksamener er en falliterklæring

Vås - Google er ikke en del af elevernes hverdag mere end bogen I biologi står svarene i bogen. Google er fin når du VED hvad du søger efter, men den giver dig ikke svar på spørgsmål.

5. december 2017 kl. 19:12
Forsker: Forbud mod internet ved eksamener er en falliterklæring

Og det er sådan det foregår i Gym i mine timer. Eleverne må bruge ALT det de vil Mig, Bøger og Nettet til at indsamle viden og svare på Spørgsmål MEN når de skal fremlægge deres resultater er de Alene ved tavlen og jeg stiller uddybende spørgsmål. På denne “udstilles” plagiat - og dem der “ved noget” eleverne let

5. december 2017 kl. 19:08
Elever skal ikke længere vise deres browserhistorik - nu skal software overvåge internetbruget

300 elever står klar til eksamen kl 09:00 med deres egen eller en andens PC/Mac. Hvem lægger “softwaren” ind på deres computere og hvornår? Dagene før, kl 07:00 eller hvad med de gymnasier som ikke har Datavejledere eller andet IT kyndigt personale på skolen Regeringen illustrerer ATTER dens manglende indsigt i gymnasiernes IT - og eksamens forløb

1. november 2017 kl. 17:04
Oplysninger om danske skoleelever flyder frit på populær skoleplatform

Ja og oplysningerne er tilgængelige FORDI ledelsen, mor, far, censor, Staten og evt eleverne (de bruger det sjældent) kan OVERVÅGE den enkelte lærer. Læreren får nemlig en advarsel HVIS man ikke opfylder reglerne om Tidsregistrering, bekendtgørelser, forberedelse (hvis det findes mere) faglige emner og mange andre ligegyldige krav som kun ledelsen synes er vigtige. Derfor er "lortet" tilgængeligt ikke andet. Lidt ligesom Sundhedsportaler, Google, Facebook osv. Det giver ingen mening, men sådan vil Staten have det ? Sæt en kode på - uha nej så er det for svært......?

14. april 2017 kl. 09:33
Eksperter: Rejsekort-app er lappeløsning på grundlæggende designproblem

Det er UFATTELIGT hvor meget energi der bruges på at diskuterer Rejsekortet. Ja priserne/de gamle zoner er uoverskuelige. Men når det er sagt er Rejsekortet ganske glimrende. Hvis man IKKE er i stand til at Tjekke IND - Tjekke UD - tja, så er man bare godt gammeldags "fatsvag". Der er mange tiltag man kunne indføre for at få de rejsende til at "huske" at tjekke ud. I London kan man IKKE komme ud af "Tuben", hvis man ikke "tjekker ud". Og der findes MANGE andre tekniske løsninger - chip i armen, i iPhonen, i kreditkortet, øjescanning,fingeraftryk - alt kombineret med GPS, scannere osv. Men bottom line er, at man ikke "magter" en så simpel ting som at HUSKE. Derfor er Rejsekortet det nye Darwinistiske IQ-kort - brug kortet - eller gør som andre fatsvage - hamstre klippekort. Hvor svært kan det være? Må guden sig forbarme.

10. februar 2015 kl. 11:45