Jens Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Datalogi-lektor glæder sig over kritisk Rejsekort-rapport

Re: Takstsystemer

Zonesystemet i hovedstadsområdet trænger også til en grundig/hård oprydning. Hvorfor skal der være 100 zoner ?? Dansk milimeterdemokrati af værste skuffe. Prøv at kigge på London og omegn - 9 zoner er alt hvad de har brug for. Se og lær... hovedstadsområdet kunne sagtens klares med højst 4-6 zoner.
Kommentar til Dansk turbo-startup udfordrer Chromecast og Apple TV

Re: Eksisterende løsninger

Findes det ikke allerede ?? F.eks. Barco Clickshare, CSM-1 og CSC-1 http://www.barco.com. Det lyder i hvert fald som om de kan det samme.
Kommentar til Digital Post-kaos udløser nu ekstra support

Hvorfor...

Hvis det paser at "Postkassen bliver oprettet automatisk den 1. november for alle med et CVR-nummer", hvorfor dælen har vi så knoklet med at oprette dem manuelt selv ???
Kommentar til Rejsekortet udskriver ekstra bøder

Re: Den bedste løsning

Det danske takstzone-system er jo et udtryk for det helt håbløse millimeterdemokrati som vi åbenbart absolut skal have. Hvorfor skal der være næsten 100 zoner i hovedstadsområdet ? Byer som Berlin og London har omkring 6-8 stykker. Man burde have udnyttet skiftet til rejsekort til at rydde grundi...

Re: Q4 - What?

Ja, det samme her. Min Galaxy Tab 10.1 er også opgraderet helt automatisk til ICS version 4.0.4 for omkring en måned siden. Den er godt nok købt i USA, men med fuld dansk UI, så det er ikke sprogsiden der mangler.
Kommentar til Portugal kan spare 3,7 milliarder om året med open source

Latterligt lille beløb

3,7 mia er selvfølgelig 3,7 mia, men i et land med 10 millioner indbyggere er det 370 kr pr. indbygger pr. år og ihvertfald ikke noget der redder økonomien...