paw madsen

Far truede mor med pistol: Google Home ringede til politiet

Alle enhender med Siri, Google assistent, Cortana eller amazons lytter med til ALT hvad i siger hele tiden. ellers kan den jo ikke vide hvornår du siger "OK Google" eller "Hej Siri".. hvorfor tror i at microsoft købte skype og lavede det server baseret? det var for at få tale-data fra alle, så de kunne lave oversættelser. Apple, Google, Sansung, Amazon og de andre jeg ikke kender til, optager og gemmer så meget de kan..

10. juli 2017 kl. 15:06
Politianmeldt af KMD for hacking: »Jeg er totalt uskyldig«

"Det ville der sikkert være gode overskrifter i:

KMD belønner hacker med CPR-misbrug på samvittigheden KMD bestikker konkurrenters medarbejdere med vin og private breve KMD nægter at anmelde sag mod formodet hacker, der dokumenterer sine gerninger på video Medieverdens catch-22 ;)"

Hvis man da er sunket så lavt som at arbejde for extra bladet.

En anden fed måde KMD kunne have lavet overskrifter på er: KMD belønner privat-person for at finde et 12 år gammel CPR-hul.

Nu har jeg selv adgang til CPR-broker via mit arbejde som databehandler i regionerne, og man giver ikke "danmark" adgangen videre, uden at tage reb og skammel med på arbejde først.

17. juni 2017 kl. 13:45
Politianmeldt af KMD for hacking: »Jeg er totalt uskyldig«

Pas på ! Firma'er som er på vej ned vil altid forsøge at rive uskyldige med sig i graven. Jeg håber for Danmark at KMD snart bliver opløst helt. Jeg har virkelig ondt af de få sidste kompetente personer som stadig arbejder der inde. KMD skulle har sendt et takkebrev og en flaske vin til manden. Og sendt en stor "Undskyld Danmark, vi er inkompetente." pressemeddelelse ud.

15. juni 2017 kl. 14:26
AMD øger effektiviteten med 40 procent

Den her arktikel er så fyldt med fejl det er utroligt at den overhovedet er på version2 ?

21. februar 2017 kl. 14:06
Amnesty-undersøgelse: Facebook og Apple beskytter brugernes data bedst

"1,55 milliard millioner brugere"

hihi :) det giver minder fra barndommen :)

21. oktober 2016 kl. 09:15
DSB vil gemme billeder af din legitimation på ‘sikker server’ når du rejser til Sverige

Der findes en indstilling på NemId som slår muligheden for at bruge dit CPR nummer som brugernavn fra. Det virker de steder jeg har testet.

30. december 2015 kl. 19:52
DSB vil gemme billeder af din legitimation på ‘sikker server’ når du rejser til Sverige

Jeg kan anbefale at slå brug af CPR nummer fra i jeres NemId og anvend et brugernavn istedet. Så er man da et skridt tættere på at undgå CPR nummeret kan bruges til at logge ind mange steder.

29. december 2015 kl. 19:20
140 megabit på 4G: Næste afsnit i føljetonen 'Voldsomt hurtigt internet' er en realitet

Hej

Samsung galaxy alpha bruger ikke snapdragon 805 i danmark. Men samsumgs egne 8 kerne cpu med et intel 4g cat6 modem.

13. oktober 2014 kl. 17:32
Gymnasieelev: »Jeg ved ikke, hvad Digital Post er, og jeg har aldrig hørt nogen tale om det«

Det er din postkasse på internettet, der kan ligge dokumenter(breve) som kommer fra firmaer og kommuner/staten.

7. april 2014 kl. 07:33
Hack Registreringsdatabasen og opgradér din Windows 8.1 - hvis du tør

Fordele ved 8.1: Bedre multi monitor support. Hurtigere. Mindre footprint. Nemmere at fjernstyre fra touch tablet eller telefoner. Mange system genveje er kortere end i w7. Bedre fremtids support. Software går altså ikke baglæns rat tit. Som udvikler oplever jeg ikke nogen kolegaer som stadig køre win7.

Erlig talt så mener jeg at folk som ikke kan finde ud af den nye UI måske skulle overveje pension. Learn to evolve please. Der er ikke noget galt med win8 med en mus og et tastetur. Og det giver super mening med en touchscreen.

7. marts 2014 kl. 20:38
Lenovo krævede 13.000 kroner for at skifte defekt strømstik
Denne kommentar er blevet fjernet af en moderator.
Lenovo krævede 13.000 kroner for at skifte defekt strømstik

Hvorfor sender i ikke jeres udstyr til fix hos en god gammeldags elektronikmand. Jeg har selv loddet strømstik på flere bærbare maskiner. Det er ikke videnskab. Det vil koste en time og lidt udstyr at gøre det selv.

Det samme gælder med tablets. Skiftede et kabel i en asus transformer for 20 euro, det tog ca 8 min. Den var ellers blevet sendt til skrot.

En anden historie er en smadderet skærm på en galaxy S3. Kostede 9$ at skifte den, en varmepistol og lidt rolige hænder.

Det er faktisk ikke svært at fixe ting, producenterne vil bare ikke, de vil hellere sælge en ny til dig.

1. september 2013 kl. 14:07
Stor test: Opgrader til SSD og få 67 procent hurtigere Office

Version2, hold jer fra hardware test. Lad anandtech og tomshardware klare det. I har ikke den tekniske viden der skal til for at teste SSD'er. Hold jer nu bare til nyheder, evt kan I jo linke til nogle af de mange gode tests der kommer fra de sider. Jeg har selv pt 7 SSD'er og har haft 23 ialt. De startede jo ret små tilbage I vista's tid. Men hold nu for guds skyld hardware test til folk som kan finde ud af at teste dem rigtigt. Venlig hilsen Paw

8. august 2013 kl. 23:39
Magisk software overskrider teoretisk hastighedsgrænse for SSD-lagring

Det kunne jo være at der findes brugere som gerne vil have mere hastighed end dig? Bare fordi du er tilfreds er det så grund til at stoppe udvikling på storage sytemer? det er da den lameste kommentar jeg længe har læst, så dum at jeg så mig nødsaget til at registere og modkommentere den.

22. juli 2013 kl. 12:57