Emil Moe

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

DK-Hostmaster

Giv DK-Hostmaster skylden, det var jo tydeligvis dem der leverede den åbne adresse ;-)

Åndsvagt

Lukker de min forbindelse et døgn og jeg skal bruge den, forventer jeg en fornuftig kompensation på mere end tilbagebetaling af nedetiden, ellers er jeg videre til det næste selskab ret hurtigt.

Re: Skifte telefon ?

Prepaid, det har jeg da lige købt for 1 time siden - kontant og ingen underskrevet kontrakt.
Kommentar til Telemedicin kan spare millioner om året

Der er generelt mange penge

Der er generelt mange penge at spare, hvis vi får bugt med korruptionen i den danske lægebranche :)

Jeg kan altså blot gå ind på

Jeg kan altså blot gå ind på krak og finde et tilfældigt nr og købe en masse på deres regning? Det er jo nemt nok at curl'e mig frem til
Kommentar til Usikkerhed om tidsplan for europæisk roaming-stop i 2016

Det ender med at

Det ender med at teleselskaberne bliver indhentet at mere tilgængelig wifi i byerne og dermed helt mister deres forretningsgrundlag, medmindre de også driver internet, de skulle nok passe på med ikke at rode sig ud i en "kries" som musikbranchen valgte at gøre for 10 år siden.
Kommentar til Facebook vil anvende brugerdata til at målrette reklamer uden for Facebook

Re: lovligt?

Hvis de giver et ID som ikke nødvendigvis kan spores til dig samt nogle keywords, har de vel heller ikke videregivet personfølsomme oplysninger?
Kommentar til Facebook vil anvende brugerdata til at målrette reklamer uden for Facebook

Re: AdBlock / Ghostery m.m.

Du vil opfordre Facebook til at droppe målrettet reklame og datamining, altså deres forretningsgrundlag. Det svarer jo til at sige til Coop at de ikke skal sælge dagligvarer. :-)

Den svære del i opgaven

Den svære del i opgaven ligger i konstant at holde sig opdateret med de nyeste tilbud. Her kan datamining løse noget af problemstilling, men absolut ikke helt. Man er nødt til manuelt hver dag at kontrollere, at alle priser og tilbud er vedligeholdt.
Kommentar til Teleindustrien: Uden roaming-priser får I dårligere netværk

Jeg har svært ved at se, hvad

Jeg har svært ved at se, hvad den danske teleindustri taber på det her. Jeg, ligesom mange jeg kender, køber taletidskort når vi er i udlandet, for at have data i det land. Mit hjemlige teleselskab får altså 0 kr fra mig mens jeg er væk, mens det i udlandet får lidt. Forretningen kan kun være god...
Kommentar til Sådan kom EU-forbuddet mod roaming-priser på bordet

Det bliver endnu en grund til

Det bliver endnu en grund til at det er dyrt at rejse til Norge, der ikke er med i EU ;-) Jeg læste også en analyse, der konkluderer at teleselskaberne taber på roaming, fordi vi bruger telefonen så lidt på ferien. Man kunne sagtens forestille sig særligt teenagere der er slæbt med på ferie elle...
Kommentar til Sådan er DR's streaming-tv blevet forbedret

Skal de ikke også snart have

Skal de ikke også snart have flyttet Bonanza derover? Den afspiller føles ligeså gammel som mange af de klip der ligger der.
Kommentar til Update 1 til Windows 8.1 lækket: Her er nyhederne

Screenshots her: http://www

Screenshots her: http://www.pcworld.com/article/2093249/windows-8-1-update-1-leak-more-ch...
Kommentar til Offentlig IT i hegnet, igen

For at rette analyse på selve

For at rette analyse på selve artiklen, så byder den jo heller ikke på ret meget, man kan bruge til noget. Der bliver peget en masse fingre, men der bliver ikke givet nogen ideer eller forslag til, hvad man istedet kunne gøre.
Kommentar til Gør det komplekse enkelt med infografik

Jeg må indrømme, at første

Jeg må indrømme, at første eksmepel, var det klart nemmest at finde tallet på billede 1. Kan man overhovedet kalde et diagram for infographic? Deres er ihvertfald ikke det bedste af slagsen, men jeg kan godt lide dem når de virker.
Kommentar til Nu kan du få startknappen tilbage - Windows 8.1 er klar i Danmark

Er det fordi de gerne vil

Er det fordi de gerne vil efterligne Apples Launchpad? Den har jeg aldrig brugt. Derimod er Spotlight uundværligt, men den minder mere om Windows 7 menuen end Windows 8. Det er forvirrende at hele skærmen skifter indhold. Det svarer vel lidt til i gamle dage med hjemmesider, hvor det hele skulle ...

De skulle hellere reducere

De skulle hellere reducere resourceforbruget. Jeg synes nemt en browser kommer til at sluge godt med CPU og RAM i dag. Mon ikke også de gør det eller det bliver det næste? Jeg har kun hørt fra Apple, at de i den kommende Safari har lagt kræfter i det.
Kommentar til Ny 112-app skal redde liv med GPS

Re: Forkert. Tit ved

Og kan lige bakke min egen kommentar op med, at jeg har været vidne til en pige der lå døende på gaden efter cykeluheld og spritbilist der kørte galt og der gik ild under bilen. Det er jo ikke til at planlægge det lige sker, foran en husdør med et nr, hvilket gjorde at det begge gange tog 30 min ...
Kommentar til Ny 112-app skal redde liv med GPS

Forkert. Tit ved

Forkert. Tit ved alarmcentralen ikke, hvor adressen er ;)

Re: Beta version

Jeg er enig. Spillet har mange gode ting, men mange af de fede ting fra Sim City 4 mangler stadig, det har ikke det feel. Grafikken er også mildest talt elendig i Sim CIty 5. Jeg købte det, fordi jeg gerne ville prøve det, men jeg synes ikke det er en afløser for Sim City 4, blot et alternativ. ...