Jan Damgaard

TDC og Trefor indgår fiberaftale

Der skulle ikke være ændringer til bredbåndskunder. Heller ikke erhvervskunder. Waoo! fiberbredbåndskunder vil blive tilbudt et trefor-fiber bredbåndsprodukt.http://trefor.dk/Privat/Fiberbredb%C3%A5nd/Internet/TREFOR-i-nyt-samarbejde-med-TDC/Ofte-stillede-sp%C3%B8rgsm%C3%A5l

Aftalen betyder vist mest noget for TV og Telefoni. Dem klarer jeg mig uden aligevel.:)

For private er der 15/15 fra trefor fiber. 50/50, 60/60, 90/90, 250/250 og 500/500 fra Waoo! fiberbredbånd.

Til erhverv er det 10/10, 50/50 og 1000/1000http://trefor.dk/Erhverv/Fiberbredb%C3%A5nd/Fiberbredb%C3%A5nd

22. oktober 2014 kl. 19:40
Kapacitetsproblemer har nedlagt E-Boks

Når de offentlige myndigheder "misbruger" digital postkasse med totalt ligegyldige beskeder (næsten spam)? Så skulle ligegyldige beskeder bare sendes som alm. mail, da man alligevel bliver adviseret om posten i e-boks på mail eller SMS. Det er værre at der ikke er en status der virker(spildt 2 log-forsøg).

26. september 2014 kl. 15:34
Datatilsynet åbner sag mod staten om CPR-læk

Hvorfor skal der være en liste på dem som ikke ønsker reklamer og generende uopfordrede henvendelser? Egentlig purde der bare være en liste på dem der aktivt ønsker at blive generet(kontaktet), selvfølgelig uden andet end det der står i telefonbogen. Telefonsælgerne må have en kraftig lobby, siden reglerne er udformet som de er.

7. juli 2014 kl. 10:45
København Zoos hjemmeside er blevet angrebet

Det hjælper ikke at man indføre et nuttet-indeks og selektivt "redder" de dyr der er søde at se på, og som har fået et kækt navn - specielt ikke hvis det ødelægger et avlsprogram der netop har overlevelse til formål.

Helt rigtig! At sammenligne avlsprogrammer for "vilde" dyr med avl af tam-dyr er helt forfejlet. Indavl giver nogle genetiske defekter, der er uhensigtmæssigt for dyr der i princippet skulle kunne udsættes. For vore tamdyr og kæledyr burde indavl og genetiske defekter heller ikke accepteres, men det er jo noget helt andet. Eller?

11. februar 2014 kl. 18:36
Offentlig IT i hegnet, igen

En anden kommune syd for grænsen har denne:http://www.luechow-wendland.de/desktopdefault.aspx

Om den så er bedre, skal jeg ikke kunne sige.

6. november 2013 kl. 12:56
Offentligt it-system går 12 millioner over budget - business casen kollapser

Alt skulle gøres "digitalt" så løsningen blev ustabilt:http://www.landbrugsavisen.dk/Landbrugsavisen/2010/9/3/Ustabilwebsidestresserkonsulenter.htmKomunerne havde også ders problemer, med stort tidsforbrug. Men har modtaget mio. til systemtest.http://www.kl.dk/Teknik-og-miljo/KL-glade-for-it-midler-til-husdyrgodkendelser-id114767/Kvalitet og brugervenlighed er ikke fulgt med:http://www.landbrugsavisen.dk/Landbrugsavisen/2013/3/8/Konsulenterplagesafdaarligit.htm

Er det manglende styring af IT-projekterne, der får udgifterne til at stige? Mål som effektivitet og brugervenlighed?

Det bliver dyrt for brugerne og skatteyderne. Var der i stedet valgt at udvide anmeldeordning, havde der været for få sager til at retfærdiggøre en "forkromet" IT-løsning.

24. marts 2013 kl. 11:26
Digitalisering skal redde Danmark fra afgrunden

Jeg mindes også bilfabrikanter laver en prototype ud fra klare specifikationer, laver en test-serie der så afprøves på alle mulige og umulige måder. Når alle "børnesygdomme" er rettet til, påroduceres og sælges version 1.0. Efter tilbagemeldinger om fejl indkaldes biler til opgradering til ver 1.1. Foreslag om ekstra funktioner og forbedsringer resulterer så i ver 2.0 osv. Det har undret mig hvorfor dette ikke gælder i det offentlige?

16. april 2010 kl. 16:39
Krypteret RFID-chip på stemmesedlen skal sikre digitale valg

Enig, aktionærer indkaldes da også fremover elektronisk til generalforsamling/afstemning. Legitimation ved valgsted burde være nok. Portoen til at udsende papkort kan så spares. Skal et nyt system overvejes, burde en økonomisk analyse af behov, specifikation og især besparelse( læs effektivisering) udarbejdes. Når discount-løsningen fravælges, er der ingen besparelse. Jeg ser ingen problemløsning, men derimod kejserens nye klæder.

16. april 2010 kl. 16:27
Statslige myndigheder: Hvad er ODF?

I en sag med kommunen, bad jeg om aktindsigt og fik så en stak udskrifter. Det ældste dokument var oprindeligt fra 2004 sidste fra 2006. Jeg var i den tro at jeg i det mindste modtog en korrekt indhold. Ved at rådføre mig med andre i sagen, kunne jeg se at flere afsnit var udgået. Noget der havde været væsentligt i sagen. Sagen kørte fra 2007 til 2009, og dokumenterne var skrevet i *.doc. Min pointe er at den offentlige forvaltning tilsigtet eller utilsigtet derved ikke efterkommer borgernes rettigheder når flere sagsakter ikke gengives korrekt. Jeg vil tro at et åbent tekstformat vil gøre det sandsynligt at også ældre dokumneter kan gengives læsbart. Ellers er et papir-arkiv at fortrække.

12. april 2010 kl. 10:21