Erik Hansen

Iværksætterhjemløs?

I mit tilfælde måtte jeg erkende at jeg ikke var villig til at ofre nok. Eller retter jeg var ikke gearet til at leve med usikkerheden. Og det kan selvfølgeligt problemet når man bliver iværksætter efter man har købt hus og er blevet far et par gange.

Betyder det at man skal opgive iværksætter drømmen? Nej, der er jo altid Micropreneur vejen. Start i det små, se hvad det bliver til. For en tryghedsnarkoman og familiefar som mig selv, hvor virkelysten endnu ikke er fordampet helt er det et god kompromis.

19. september 2012 kl. 11:20
Er din LinkedIn-konto blevet hacket? Tjek dit password her

Som nævnt på http://news.ycombinator.com/ : Hvem har kigget på indholdet af "//static.getclicky.com/js" som importeres? Og sikret sig at getclicky.com ikke er kompromitteret?

7. juni 2012 kl. 09:39
Ny hjælp til Android-udviklere: Test din app på 13 devices - samtidig

Du har helt ret i at det er i producenternes interesse at gøre det nemt at teste på deres devices. Motorola har en lignende service og HTC er vist ret flinke til at låne telefoner ud til udviklere. Og det er helt sikkert et godt sted at starte. Der hvor vi mener vi har noget at byde ind med er at man kan bruge den samme test til at teste på tværs af hardware producenter. Ind til videre har producenterne ikke været parat med en løsning der kan det (heldigvis for os). /Erik Mejer Hansen (medstifter af LessPainful.com)

27. juni 2011 kl. 20:20
Lad være med at læse dette .. det handler om kaffemaskinen...

Tag en snak med http://www.kontracoffee.com/De kan nok hjælpe jer

11. januar 2011 kl. 18:48
Sony fjerner Linux-mulighed fra Playstation 3

...men jo...det er da stadigvæk ærgeligt, de fjerner muligheden...og også lidt uforståeligt - men hvad er elektronikbranchen uden latterlige valg fra producenternes side? :)

Men havde Sony reelt noget valg?

http://gamer.blorge.com/2010/03/30/sonys-other-os-removal-in-response-to-hotz-ps3-hack/

PS3'eren er for nyligt blevet hacket for første gang og det skete netop igennem "Other OS" muligheden.

30. marts 2010 kl. 16:31