Michael N. Jensen

Rusland benægter G-20 spionage med gratis mobilopladere

Ikke direkte relateret, men alle de "charging" stations man ser rundt omkring i lufthavne/konferencer/etc, jeg fatter ikke folk bruger dem, oplagt sted at placere overvågning, når man ikke kan se hvad der sidder i den anden ende af lade kablet. (selv hvis det er låste iphone/android telefoner, f.eks med http://www.cellebrite.com/mobile-forensics/products/standalone/ufed-touch-ultimate)

4. november 2013 kl. 16:02
Sådan kan NSA suge data uhindret fra Googles sikre sky

Cloud Computing ER smart. Vi skal bare have nogle danske, nordiske eller europæiske udbydere som er sikre

Hvor vil du finde det når Danmark/Sverige/de fleste lande i EU gladeligt leverer alt data til NSA anyway?

1. november 2013 kl. 08:49
Piloter kæmpede imod Surface 2 i cockpittet

Inflight er det under ingen omstændigheder acceptabelt med den strøm af ligegyldige OS-specifikke meddelelser der konstant vælter frem på skærmen.

Har du rent faktisk prøvet en Surface RT?, kan slet ikke nikke genkendende til det, RT opfører sig mere som iOS end som alm. windows så længe du kører "Metro" apps, som er det de skal køre. (som jeg skrev overfor ville jeg dog have valgt ipad af andre årsager).

11. oktober 2013 kl. 13:23
Piloter kæmpede imod Surface 2 i cockpittet

Softwaren findes til begge tablets:http://ww1.jeppesen.com/aviation/products/flitedeck-pro/index.jsp

Hvis det eneste de skal køre, er et fullscreen app, er det vil lidt ligemeget hvad valget falder på.

Så er nok mere interessant med MDM/skærm størelse/etc.

Har personligt både en ipad4 og en surface 1 rt, begge er fine tablets, men ville nok personligt vælge ipad'en, da jeg synes den holder langt bedre på batteri, hvilket nok vil være at foretrække hvis der skulle ske noget med laderen undervejs.

11. oktober 2013 kl. 12:51
Før: Norsk ammunitionsdepot for Nato. Nu: Datacenter med oppetid på 99,99997 procent

om der i det private findes kunder der reelt set har behov for den sikkerhed og oppetid i et enkelt datacenter?</p>
<p>Kan man ikke opnår det samme ved at vælge flere redundante datacentre?

Det vil være et fint sted som tertiary site, eller til arkivering af data der skal opbevares sikkert.

Men så unikt er det jo ikke, der er jo også Pionen i Sverige, som også tidligere var brugt til civil defense, der er bygget på samme måde.

10. oktober 2013 kl. 12:32
ITU-lektor: Hypede VR-briller er lidt gammeldags

"»Jeg vil have troet, vi var gået en anden vej. Mere mod Augmented Reality end Virtual Reality. Jeg tror, AR har meget mere fremtid, end VR. Virtual Reality er en fantastisk gimmick, men AR giver et digitalt lag over vores verden, hvor vi stadig er sociale, og kan kigge på hinanden.«"

Det han fremhæver som godt ved AR er jo det der er fedt der ikke er ved VR, altså at man føler man er en del af selve det VR "univers" der er.

Personligt kunne jeg ikke være mere ligeglad med AR til spil, men alle jeg har læst der har prøvet Oculus Rift har været så gennem imponeret over fornemmelsen af at være en del af spillet, at det vil stå ret højt over de ting jeg bare må eje når det kommer ud kommercielt.

4. oktober 2013 kl. 14:41
iPhone 5s lanceret med fingeraftrykslæser, 64 bit arkitektur og ny bevægelsessensor

Så lagres den i en særlig "Secure enclave" i A7 chippen og overføres aldrig til iCloud (hverken servere eller iCloud backup) og er kun tilgængelig for TouchID softwaren. Så easy on the paranoia...

Noget lignende har man hørt før, men det har jo ikke forhindret NSA tidligere hos andre der har sagt det samme.

Men lidt pointless hvis man har været rejst til USA, så har de jo allerede ens fingeraftryk.

11. september 2013 kl. 12:05
FBI bedt om at holde sig væk fra hackerkonference efter Snowden-afsløringer

For at sende et signal til FBI, at det ikke er ok det de har gang i?

FBI folkene må jo gerne komme som privat personer, derfor er de jo stadig "on duty".

19. juli 2013 kl. 11:22
Nyd ferien mens I kan

En anden dansk producent kunne være http://www.unispeed.com/en/ så ikke ligefrem hyldevarer der mangler. (godt nok mere gearet til session logging, men de har flere features til generel overvågning.).

NSA har nok adgang til mere specialiseret hardware.

15. juli 2013 kl. 12:55
Danske fibernetkunder får mere end hvad de betaler for – som de eneste i Europa

Hader det, men må give John ret, idag ville jeg kunne have haft en hurtigere forbindelse på kabel tv (stofa 150/15 Mbit/s) mod min 60/60 fiber idag, der ikke kan opgraderes i hastighed, da NRGi/Waoo nægter det kategorisk, selvom jeg er villig til at betale det dobbelte i abb.

Men det skyldes nu mere at NRGi/Waoo er så ekstremt ufleksible, da jeg har tvunget tv via Waoo (på trods af boligforeningen gerne accepterer man vælger TV fra), så nægter Waoo det pure, og deres alt i en fiber box hvor man ikke kan sætte sit eget udstyr på er direkte en hån mod de kunder der kræver lidt mere, end en router der har et webinterface der er helt handikappet på features, og som kommer med en masse indgående porte der er blokeret / ting der bare ikke virker pga. routeren ikke understøtter det.

Så havde jeg mulighed for stofanet her hvor jeg bor var jeg skiftet tilbage igen, 15Mbit/s dækker fint mit upload behov, men kunne sagtens bruge en hurtigere download hastighed, latency var ca. det samme, det skal dog siges stofanet kørte rigtigt godt der hvor jeg boede før, modsat hvordan det kører i de helt store byer / tæt befolkede områder.

Rent teknisk vil jeg hellere være på en fiber forbindelse, men Waoo/NRGi bliver simpelthen overhalet indenom hvis de ikke snart starter med at følge med hastighedsmæssigt / bliver mere fleksibel med deres produkt.

Men det er selvfølgeligt et luksusproblem set i forhold til dem der desværre stadig kun kan få en xDSL forbindelse.

3. juli 2013 kl. 09:22
Dansk udvikler i ordkrig med Post Danmark om fire T-shirts fra Github

Det er så trist man sjældent har mulighed for at vælge Post Danmark fra, har selv oplevet lignende.

Varer sendt med UPS/FedEx har der dog aldrig været issues med.

3. juli 2013 kl. 08:48
Microsoft frigiver 'Blue' testudgaven af Windows Server

Windows Blue, SQL 2014, System Center er nok mere TechEd relateret, og blev da også announced her i tirsdags.

Build konferencen er nok mere med Visual Studio 2013 :)

26. juni 2013 kl. 11:56
Brug for billed-backup? Flickr giver 1 terabyte gratis lagerplads

Det er da bare de almindelige creative commons licenser?

Det kan næsten ikke være nemmere selv for almindelige folk.

http://www.creativecommons.org/choose/?lang=en

23. maj 2013 kl. 16:20
Netflix: Torrent-trafikken falder, når vi ankommer

Frygter lidt det ender med man skal have abbonoment på 5 forskellige streaming tjenester til hver 79 kr/md, for at kunne følge med i 5 serier, nu hvor man ser flere og flere eksklusiv serier på de forskellige streaming tjenester.

3. maj 2013 kl. 13:40
Nu kommer mobilbetalingen i danske supermarkeder

Anyway, betaling via mobiltelefon... hvis der er 100% uden gebyrer, har samme forbrugerbeskyttelse som betalingskort, og fungerer ved enten at være tilknyttet bankkonto eller kort - så måske.

De starter sikkert med at det er helt gratis for forbrugerne, uden gebyrer etc. for så at smide gebyrer etc. på når folk først er begyndt at bruge det efter et par år.

11. april 2013 kl. 12:37
Sletter flere hundrede SOL-brugeres e-mailkonti ved en fejl

"»Udfordringen er, at vi umiddelbart ikke kan genskabe enkeltstående konti ud fra backuppen. Vi ville kunne genskabe hele mailplatformen, men så ville alle andre brugere miste de mails, der er indløbet i mellemtiden. Så det er lidt pest eller kolera,« forklarer Kristoffer Apollo til Version2."

Det burde vel ikke være et problem bare at genskabe det til et test miljø?, hvis det ikke er muligt, lyder det da som en rimelig elendig backup løsning de har kørt med.

5. april 2013 kl. 15:53
Lenovo leger med ilden: Nyt design til Thinkpads

De har fjernet alle de ting jeg elsker ved min Thinkpad, de havde et ordentligt tastatur, hvor man kan skrive hurtigt og effektivt på, en ordentligt mus (trackpoint) istedet for de forbandede ubrugelige touchpads der gør man skal fjerne ens fingre fra tastaturet. Touchpads som man per default bliver nødt til at deaktivere helt, for ikke at risikere at sidde og klikke rundt mens man skriver.

Har ikke brug for 20 gestures, de kommer kun i vejen, skal bruge 3, en venstre knap, en knap til scroll, en knap til højreklik, det var det der var fedt ved Thinkpads.

Nu er de som alle de andre, så hvorfor skulle man vælge en Lenovo frem for alt muligt andet nu, forstår simpelthen ikke hvorfor de vil ødelægge deres T serie med de her rettelser.

Så nu skal man til at have eksternt tastatur, eksternt mus, en powered usb hub, en usb lampe med for at have hvad man tidligere bare kunne som default på en Thinkpad, alle features jeg personligt har brugt gennem tiden.

20. marts 2013 kl. 13:45
Tele-konsulent: Satellitinternet er en falliterklæring – både i Kenya og Karup

Det er da fint nok der er lavere latency på 3G/4G/LTE/Fiber, men hvis folk i udkants området ikke kan få nogle af delene, er en 20/6 mbit/s forbindelse da trods alt at foretrække selvom den har 600ms latency.

7. februar 2013 kl. 11:27
Syd Energi køber Stofa for 1,9 milliarder

Hvis man gik væk fra den model ville antallet af danske kanaler falde markant og så vil en del af nichekanalerne dø - det vil beyde mindre dansk produceret TV og flere udenlandske serier.</p>
<p>Det er pakkernes skyld at TV3, SBS, TV2 etc. har kunnet udvide antallet af kanaler i det omfang som de har gjort de sidste mange år.

Er sikkert alene med den her holdning, men det ville ikke gøre mig det store, vil næsten se det som et plus.

Danske TV serier og dansk TV generelt interesserer mig ikke det store, det eneste jeg reelt ser af TV på mit TV er DR (DR2) (via DVB-T, selvom jeg også har tvunget TV pakke via Waoo, men kvaliteten via Waoo er mega ringe, og deres boks crashede non stop, så det blev hurtigt pakket væk).

Resten jeg ser er udenlandsk "tv" (Youtube/Andet/Netflix , typisk rigtig niche ting der har under 1000 seere, som aldrig rigtigt vil være egnet til alm. TV, f.eks Youtube kanaler som EEVBlog/TheGeekGroup/Make/Div. andre elektronik/hackerspace relaterede ting.)

25. oktober 2012 kl. 11:52