Marc Kammersgaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Byg nyt.

Det lyder da helt vanvittigt, man kan jo nærmest bygge systemet nyt helt fra bunden til den pris, men kan selvfølgelig også være man gør det bag om scenen. "Den samlede pris for at få NemID til at virke på mobile enheder bliver 47 millioner kroner, som bankerne og den offentlige sektor hver...
Kommentar til Her er CSC's it-skandaler

Udbudsregler

Imponerede track record... Er det udbudsreglerne der forhindre at andre end CSC kan lave disse projekter?

Digitaliseringsstyrelsen

"For der er jo ikke problemer med den nuværende medarbejdersignatur. Den bliver brugt hver dag og fungerer fint, og der er ikke nogen, der står og mangler den nye løsning." Hvorfor har man så bestilt en ny?
Kommentar til EU-Kommissionen ramt af hackerangreb ? alle skal skifte password

Kan vi få en kilde?

Hejsa Er du ikke sød at oplyse hvor man kan finde kildematerialet, som du har brugt til at danne grundlag for denne sætning? "Senere fulgte den også meget omtalte Stuxnet-sag, hvor amerikanske myndigheder brugte et avanceret malware-angreb til at skade Irans atom-program."
Kommentar til Kovending: Google forbyder porno i Android Market

Re: Argh!

Definer ondsindet...
Kommentar til Skat søger it-konsulenter for 400 millioner kroner

Lav en udviklingsafdeling

Hvorfor er det at de ikke får deres egen udviklingsafdeling? Burde da være muligt til den sum og give lidt mere frihed i udviklingen.
Kommentar til CIA stod bag StuxNet

Misvisende overskift.

Din overskrift er misvisende. Jeg kan ikke finde noget i dine kilder der forbinder det til CIA. men den laver vel nogle hits til din blog... Det kunne vel lige så godt være producenterne af hardware delene der vil sælge noget mere. Eller bare nogle dygtige programmører der har noget i mod Iran.
Kommentar til Code Churn

Test miljø

Ofte falder det vel også tilbage på at ens test miljø ikke er den tro kopi af ens produktionsmiljø, som man ønsker og man ved at der er ting man bare kun kan teste i produktion. Måske er det en væsentlig faktor i kode-refaktorerings-angsten?
Kommentar til Adobe lancerer Air til Android: Nu skal Flash være standard på mobilen

Platformsuafhængighed er en myte.

Air løser ikke en pind, som J2ME ikke har prøvet i adskillige år nu. Det ligger bare hardware-tilpasnings-implementations-opgaven over til Adobe istedet.