Søren Holm

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Design en smitteopsporingsapp med privatlivsbeskyttelse

Re: Den simpleste løsning

IP+port+tid ja .... men i min løsning skal ingen af delene gemmes. Kun ID. Med hensyn til den manglende fornyelse. Informationen om at B og C begge har mødt A sendes ingen steder hen - der kræves fysisk adgang til enheden for at hante data ud. Den centrale server er kun til for at have en liste ...
Kommentar til Design en smitteopsporingsapp med privatlivsbeskyttelse

Re: Den simpleste løsning

Well..... IP-adresser på mobilnætværk deles for det mest så mange andre vil anvende samme IP. ID'et kan som jeg siger bare være random - men det ikke destå mindre aldrig fornyet. Idéen er at det skal være stort nok til at undgå kollisioner. Design med en central server har vel egentlig intet ...
Kommentar til Design en smitteopsporingsapp med privatlivsbeskyttelse

Den simpleste løsning

Nu har jer ikke læst alle kommentarerne - og heller ikke næranalyseret selv indlægget, men jeg forestiller mig følgende simple løsning En app på alle mobiltelefoner udsender via. bluetooth et unikt ID - lad os sige sha512(imeinr+bluetoothadresse) eller bare sha512(usec tid + 1024 random data). ...
Kommentar til Gigantisk svaghed i Skype - kaldes 'umulig' at fikse

Skype for business != Skyp

De to version er ikke samme software. Skype for business er blot Microsft Lync med et andet navn.
Kommentar til Apple: Ukrypteret iOS 10-kerne giver bedre ydelse

Krypteret kerne

Hvad menes der med at kernen er krypteret. Er den kryptere på disk? Er hele disken krypteret? Er kernen krypteret i ram? Jeg forstår ikke hvad der menes.
Kommentar til Kristian Jensen: En fejl at bygge EFI som ét stort system

Re: Fejlen

2 mil pr. revisor (en virkelig dyr en). Det giver jo så 300000 stk. ansat i 10 år. :D Jeg synes de taber ALLE småkagerne gang på gang.
Kommentar til Kristian Jensen: En fejl at bygge EFI som ét stort system

Re: Fejlen

:D ok - jamen det er jo glimrende. Prøv i øvrigt lige at regne ud hvor lang tid man kan lønne 50 softwarefolk for 900 mio. kr. Jeg får det til omkring 30 år.
Kommentar til Kristian Jensen: En fejl at bygge EFI som ét stort system

Re: Fejlen

Tværtimod. De 50 folk ville komme til at sidde tæt ved de mennesker der skal bruge systemet. Tidlige udgaver vil kunne prøvekøres tidligt og rettes til efter brugernes ønsker. Har du mange uafklarede aspekter i et software projekt er det en fornuftig måde at gøre det på. Derudover så ville soft...
Kommentar til Kristian Jensen: En fejl at bygge EFI som ét stort system

Fejlen

Jeg tror ikke fejlen var at bygge det som ét stort system. Jeg tror fejlen ligger i at man ikke ansatte 50 softwarefolk og lavede systemet selv.
Kommentar til Nu kan du se Youtube-videoer med 60 frames pr. sekund

TFT opdaterings-hastighed

De fleste TT-skærme kører 60 Hz. Enkelte kører 100 Hz ....Så mere end 60 fps giver typisk ikke mening. 120 fps giver slet ikke mening - det går jo ikke op i 100.
Kommentar til Mød fremtidens it-talenter: To 15-årige udvikler software til kommunen

Jeg er vågen nu.

Det er et godt spørgsmål, men takket være dig er vi nu alle HELT VÅGNE. Jeg var ellers ved at blunde igen efter Peters udemærkede indlæg :D

5 megahertz

Mon ikke det er 5GHz?
Kommentar til OpenSSL er ramt af et nyt kritisk sikkerhedshul

Re: Tak for advarslen

Når det så er sagt, so er linux/*bsd distroerne atså kvikke til at patche deres pakke. Thumbs up!
Kommentar til Åbne data afslører valgfejl: Ja- og nej-stemmer blev byttet om

Re: Alt er byttet om?

Jo jo - jeg er bare stadig lidt ærgelig over de mange "Ja" stemmer. Jeg troede folk efterhånden var lkar over at når det drejer sig om EU så er det bedst bare at stemme "Nej". Vi kan altid komme med bussen senere - og når man først er kommet med kan man ikke stå af.
Kommentar til Åbne data afslører valgfejl: Ja- og nej-stemmer blev byttet om

Alt er byttet om?

Jeg tror sq at det er alle de andre stemmer der er indrapporteret forkert. Med den tilslutning DF fik virker det utroligt at det blev et "Ja".
Kommentar til Hvad bør man vide om kryptografi?

Coursera "Crypto I"

https://www.coursera.org/course/crypto
Kommentar til Ohøj, Nets! 36 nye Java-opdateringer på vej

Koldt vand i blodet.

Mon ikke Java på et tidpunkt om ikke så mange måneder køler lidt af. Antallet af sikkerhedshuller der findes kan jo ikke bliver ved. Desuden så får Nets jo stadig opdateringerne til test inden i frigives.
Kommentar til Krypteringen på GSM-nettet blev svækket bevidst

Re: Jeg tror du misforstår

Det har du naturligvis ret i. Jeg mente blot at det var relevant at nævne at selvom man havde anvendt alle 64 bit, så havde ikke hjulpet noget fordi det anvendte cipher kan bryde.
Kommentar til Krypteringen på GSM-nettet blev svækket bevidst

Problemet er ikke nøglelængden

Så vidt jeg ved er problemet med GSM og for den sags skyld også blutooth ikke nøglelængden. Det er derimod det faktum at de begge anvender et cipher der er baseret på en særlig kombination af linære skifteregistre. Det kan brudes uanset om de sidste 10 bit i nøglen er 0 eller ej.
Kommentar til Salget af Chromebooks er eksploderet i USA

ChromeOS er også Linux

Her er det vel vigtigt at påpege at ChromeOS også er Linux. Dog er det naturligvis ikke Ubuntu eller lignenede, men alligevel.