Henrik Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Re: Noget makværk for ældre og andre

Jeg har en far på 97, som jeg ordner alt økonomisk for. Med det gamle NemID var det let, da jeg bare skulle have en kopi af papkortet og kodeordet. Det er da heller ikke en ordentlig løsning. Den fornuftige løsning ville være, hvis du kunne logge ind med dit eget ID, og at han så i systemet ...
Kommentar til Få indsigt i dit elforbrug

Re: Hvem ejer data ?

For eksempel har jeg "tabt" diskussionen med med min elleverandør om at oplyse målerstanden, som ligger til grund for afregningen. Svar: det er vi ikke forpligtet til at oplyse. Så jeg vedligeholder et regneark hvor jeg indfører aflæsninger til sammenligning med de akkumulerede...
Kommentar til Dovne Y2K-rettelser giver nye Y2020-fejl

Re: Glimrende

Og nogle af os blev beordret til at blive på en af Beredskabsstyrelsens kaserner d. 9/9-99 i ekstra beredskab. Det virker også noget skørt, da det om noget burde være 31/12-99, ca. 3½ måned senere, at det kunne være nødvendigt.

Se, vi kan...

Cherry-picke et antal budgetposter og fremvise et regnskab lige under budget når vi kun tager de poster med vi tager med.
Kommentar til Reaktion på EU-bøde: Google stopper 'bundling' af apps

Re: Do no evil

Mon ikke nærmere producenterne ser en fordel i at sælge barberede telefoner, hvis de dermed kan reducere deres betaling til Google? Så kan man jo altid selv installere Maps fra deres Play Store. Og måske ligefrem afinstallere ting som Chrome og GMail som man aldrig bruger?

Re: MFA

Og det at kodeordet skal skiftes med bestemte intervaller - er det ikke et lidt dårligt råd? Der findes flere eksempler, som sætter spørgsmålstegn ved denne praksis. Samtlige opdaterede anbefalinger fra f.eks. efterretningstjenester og andre organisationer der ved lidt om området anbefaler at...
Kommentar til Kom med på rundtur i Danmarks største datacenter

Re: Er der nogen ...

Ved vi, at disse ikke snart forsvinder igen? Tror ikke lige du får en computer AI til at skifte et rack eller trække nogle nye kabler i den nærmeste fremtid.

Re: Hvorfor ikke bare..

Hvorfor ikke bare kryptere alle mails, uanset om de et interne eller eksterne. De anvender vel NemID, så hele den med at kryptere mails er pludselig blevet så meget mere besværligt.
Kommentar til FE: Russiske hackere har spioneret mod den danske energiforsygning

Re: Russiske hackere bruger russiske IP adresser?

Er ikke logisk at der ved installationer som energiforsyningen lukkes for alle IP-addresser, og kun åbnes for specifikke relevante? Er det ikke logisk ved alt der ikke er offentligt tilgængelige tjenester, at man lukker af for alt, og kun åbner det nødvendige?
Kommentar til Dansk domstol verdens første til at erklære stream-ripping ulovligt

Re: "YouTube mp3 Downloader"?

Også fordi den er i strid med princippet om den personlige kopieringsret i dansk ophavsret og infosoc-direktivet. Antageligvis har vi vel så også lige afskaffet blankmedieafgiften fuldstændigt også?

Re: "Produktion" i Sundheds-systemet

Øhm - der er vel lighed for loven om arbejdsmiljø, uanset om man er privat eller offentlig virksomhed ?? Lighed for loven når det kommer til det offentlige (og specielt politikerne), det var da en god vittighed :-)
Kommentar til KL-rapport om digitale visioner skamroser Cambridge Analytica

Re: Lad os håbe.....

at dette er det wakeup call Mon ikke snarere det ses som en inspirationskilde?

Re: Dagens gode nyhed.....

Ja, det virker lidt som om de tror at det hjælper. Men hvis det offentlige eller det private snakker med os forbrugere om hvordan de opbevarer og anvender data - så bliver vi vel bare bekræftet i hvor slemt det står til?
Kommentar til Terminaludbydere uenige om ansvar for Apple Pay-kaos: Hvem har skylden?

Re: Hvor er de henne ?

Det er stadig et træk på kreditkortet der bliver gennemført, uanset om det er ApplePay eller MobilePay der anvendes som kanal. Men ved anvendelse af ApplePay anvender du det internationale VISA-kort, hvor du ved MobilePay anvender dit Dankort, hvilket påvirker gebyret du betaler.
Kommentar til Ruslands parlament vil forbyde brug af VPN

Re: Så begynder det

Det ved jeg så ikke hvor ihærdigt de gør. Russisk sprogede sider med de seneste film er nu meget udbredte. Der er selvfølgelig undtagelser hvor der er tale om at de stakkels russere ikke skal tvinges til at understøtte den korrupte kapitalistiske amerikanske industri.....

EMC problem

Hvis det er et EMC problem, så tyder det vel på at terminalerne enten ikke er udviklet med den nødvendige immunitet, eller at noget andet i nærheden ikke er udviklet indenfor de krævede grænser for forstyrrelser? Under alle omstændigheder betyder det at noget er en gang makværk og skal fjernes, ...
Kommentar til Telenor: Klar til at tage pirat-sag til landsretten

Re: Kortsigtet gevinst giver langsigtet tab

Men det drejer sig om kopier til eget brug, ikke salg, så lad endelig vær med det. Kører de ikke normalt argumentet: Du har torrentet, altså har du delt, altså er det lige så slemt som at du har solgt?

Re: Hvorfor skal skattekontoen fornyes

Jeg bruger som erhvervsdrivende skats skattekontosystem, og synes det er OK. Faktisk ikke nogen skandale overhovedet:-) Hvorfor skal et velfungerende system erstattes af noget, som vi ikke kender endnu, og måske, med leverandørens track-record in mente, kunne...
Kommentar til Password-bank tilbyder 100.000 dollars, hvis du kan bryde ind hos dem

Re: En lille belønning

Du har selvfølgelig haft en udgift på 99.999 USD til at finde hullet :) SKAT vil nok stadig have en del af kagen når du skal have indtægten ud af dit firma som løn...

Re: Tid

Specielt når det ene er givet i tyve mandeår (og så lige 2½ kalenderår) og det andet er givet i 20 måneder (så lidt over 1½ kalenderår) - men at have sparet 10 kalendermåneder lyder vel ikke helt så stærkt?