Morten Holst Larsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Laptoppen er døende...

Din Lenovo...

Har du allerede slidt din Lenovo op? http://www.version2.dk/blog/thinkpad-t400s-11760 Sommeren 2009... ja ok.

Det betyder

Hvad betyder »truffet de nødvendige foranstaltninger«? Det betyder, at næste gang har de ikke tænkt sig, at blive afsløret i at snyde.
Kommentar til Løbsk router fik P3 til at sende konkurrenten Radio24Syv

Lydrouter

Mon ikke det er en helt almindelig type router... http://www.channelworld.dk/art/195397/netdesign-leverer-nyt-ip-netvaerk-...
Kommentar til Dansk web-succes skrottede Java og fløj afsted med Node.js

Spaghettikode af egen avl

Det er rart at høre man stadig kan have succes selvom man er to dataloger som tilsammen ikke kan lave en hjemmeside i Java der skalerer til 10 samtidige brugere.
Kommentar til DanID er klar med papkortets afløser

Nøglering

Nu håber jeg der er et lille øje i, så den kan sidde i nøglebundet. Jeg synes ikke jeg kan se den detalje på billedet. Fordelen ved papkortet er, at det har kreditkortstørrelse, så derfor følger det mig trofast. Jeg går sjældent fra mine nøgler eller tegnebogen.
Kommentar til Hjernedød digitalisering på discountmanér

For tyndt!

Taget i betragtning af at du blogger under kategorien "IT-indsigt" så synes jeg dit indlæg er tyndt. Ok, så du har haft en dårlig oplevelse på SKATs hjemmeside. SKAT har gjort meget for at digitalisere deres arbejdsgange, og f.eks. selvangivelsen m.v. synes jeg overordnet virker godt,...
Kommentar til Det støver på Ventetid.dk

Ikke uden en holdningsændring

Jeg forestiller mig hjemmesider i det offentlige er noget man har besluttet at det skal man da ha´! Så kommer den på opgavelisten hos en kontorchef. De indhenter tilbud og når siden er leveret så kan den opgave streges af listen. Herefter begynder støvet at lægge sig. I det private er hjemmeside...
Kommentar til Ny trend: Ninjaer overtager job-tronen

Re: Hmm

Der hvor jeg kommer fra er ninja heller ikke et positivt begreb. En ninja er hurtigt inde og hurtigt ude igen til skade for kvaliteten.
Kommentar til Lenovosagen: lukket retsmøde.

Et andet bud

Mohammad Masud Khan Vs. Skatteministeriet står tre gange på listen for d. 3. med præcis samme data.
Kommentar til Lenovosagen: lukket retsmøde.

Et bud

Din dommer skal behandle en injuriesag mod Pia Kjærsgaard d. 4. februar. Den virker malplaceret blandt de andre sager om graveskader og manglende betaling.