Jesper Møller

Ny Android »Key Lime Pie« ventes klar i 2013

Indeholder bla en sprød bund, lime saft, æggeblommer og kondenseret sødet mælk.....sikkert med mælkebakterier af forskellig art.

12. marts 2012 kl. 17:16
Apple i ny tysk retssag: Samsung Galaxy S II krænker vores design

Ok så.

Helt ud af tangenten er godt for meget. Derfor man tester ydelse på ting og sager til det bryder sammen eller er tæt ved. Eller tænker samfund ud i ekstremer og tager sine forholdsregler.

Tror du mad ikke er beskyttet af ophavsret ? = Formen på min hakkebøf er ikke.

tror du ikke probiotiske mælkbacterier er beskyttet af patenter ? = Fisk.

Eller mener du at vi skal ha et samfund hvor beskyttelsen af ophavsrets lovene kun skal gælde dem du mener er "de gode"? = Øv, så skal jeg definere over for dig hvad min opfattelse af det onde kontra det gode er. Og det er store sager. Men nej, i et demokratisk retssamfund skal alle behandles lige for de af borgene i demokratiet indvalgte politikeres politiske beslutniger herunder diverse love der udstedes og derved ret og dommer og jury beslutniger og domme der tages. Og jo Apple er de onde og har været det siden Kejser Job tog kutten på.

helt præcist vil du definere det på en måde der kan håndhæves retfærdigt og hvordan vil du beskrive det samfund som et demokratisk retssamfund ? = Kan jeg ikke.

17. februar 2012 kl. 05:39
Apple i ny tysk retssag: Samsung Galaxy S II krænker vores design

"jeg anbefaler at du søger læge"

Jakob, anbefaler du selv søger læge. Et æbleformet hoved kan være farligt, tag dig især i agt for frugtorme der gnaver løs af det frugtkød du har i hovedet. Kan være så slemt at din omgangskreds kan høre ormene gnave, så tænk på dem også.

"desuden vil jeg anbefale at nogen prøver at tænke over hvordan et retsamfund fungere. Specielt med hensyn til mønster og varemærkebeskyttelse"

Og så prøv du at forestil dig et samfund hvor apples ageren og måde at opfatte verden på er normen. Kør helt ud af den tangent og så spørg dig selv om det er det samfund du vil leve i, et samfund hvor tanker og alt hvad der siges og skrives kan patenteres. Mad, medicin, alt skal gøres patentpligtigt. Intet må ændres, intet må tages og bygges videre på eller laves billige og bedre. Alle har deres egen patentmappe og kan sagsøge alle der bruger eller muligvis bruger mine patenter, og imens søgsmålet er igang må ingen handle på eller sige det jeg har patenteret.

Hmmm.....ikke just et samfund der vil udvikle sig. Afvikle sig selv måske.

16. februar 2012 kl. 17:32
Mød fremtidens it-talenter: To 15-årige udvikler software til kommunen

Mine tanker præcist! :)

3. februar 2012 kl. 18:59
DF-politiker hacket for ikke at være nok imod ACTA

Eller at hacke hjemmesider?

:)

1. februar 2012 kl. 18:05
DF-politiker hacket for ikke at være nok imod ACTA

Hvad er så, at lægge os på ryggen?

1. februar 2012 kl. 17:49
DF-politiker hacket for ikke at være nok imod ACTA

Ohøj.

Så Anonymous og deres barnligheder får dig til at ignorerer din sten i skoen?

Mvh Jesper

1. februar 2012 kl. 17:03
DF-politiker hacket for ikke at være nok imod ACTA

Men forhåbentligt også kun lige før?

At Morten M's side bliver nusset bag ørene af en el. flere fra Anonymous, ændre vel ikke det faktum at Acta er skod?

1. februar 2012 kl. 16:24
SOPA er død: Lovforslag trukket

Selvom om mere end en journalist siger noget gør det vel ikke sandt, så mht om google ville går i sort eller ej og om man kan begynde at klandre google for spin kommer vel an på hvad google selv har sagt de ville gøre med protester mod sopa.

Så medmindre der forefindes udtalelser fra google selv om at de vil gå i sort i protest, ikke hvad nogle journalister mener at have hørt, så er anklagerne om spin vel lidt søgt og smart i en fart.

23. januar 2012 kl. 12:39
Android på skønhedsklinik: Google lancerer designguide

Synes det er storartet at Google stikker nogle guidelines ud på hvad de synes der kunne være sindrigt at se på, men ligefrem at begynde og fjerne apps fordi de er grimme er velsagtens en kende skarpt.

Hvis app'en ellers har nogle gode funktionaliter og er inspirende og løser den/de funktioner brugere efterspørger ved pågældende app er det da så absolut også et tungvejende argument og ville være utur hvis den røg i skralderen pga upænt eller lidt klodset UI design.

Så er det vel også op til os brugere at gøre puroducenten bag app'en opmærksom på hvad der kunne gøres anderledes og måske mere elegant. Hvis ellers app'en er designet med omtanke, snilde, konsekvent og intuativ design, så lære brugeren hurtigt at manøvrere rundt uagtet font-type og farver.

Jeg værdsætter ihvertfald forskellighed og mangfoldighed.

21. januar 2012 kl. 19:38
Samsung får ny medvind i tysk tavle-slåskamp med Apple

Fornuften sejrer så måske alligevel, så kan der igen konkurreres på design og funktionaliteter og ikke advokat fnidder og små egoer.......eller velsagtens for store egoer. God jul til Samsung.

23. december 2011 kl. 21:01
Skuffet dansk Wave-udvikler: 1.000 timers arbejde tabt på gulvet

Ohøj Peter.

Jeg tror man skal være varsom med at bruge sine store muskler som google har, til at "pushe" nye produkter og programmer med.

Der nogle brugere der føler sig krænket af den slags!

(Mig selv måtte kæmpe en kamp for at få en invite:))

Men ikke desto mindre er det utur wave bliver lukket ned, ideen var smuk nok.

8. august 2010 kl. 22:15