Anders Nielsen

Kommune udvider mobil selvbetjening uden om NemID

Hvor tit har man lige brug for at skrive sine børn op i vuggestue og børnehave? Et par gange i løbet af barnets liv? Hvorfor skal det så absolut kunne gøres fra en mobil enhed? Spar dog pengene og vent på NemIDs løsning.

18. juni 2013 kl. 19:03
Derfor skal vi afprøve e-valg

Ministeren skriver:

På længere sigt vil der altid være en manuel stikprøvekontrol af stemmerne.

Dvs. hun lægger op til, at maskinerne også skal have lov til at tælle stemmerne? Det holder ikke. Maskinen må højst udskrive en udfyldt stemmeseddel.

9. februar 2013 kl. 15:00
Hjælp DR med at teste HTML5-app til live-tv på mobilen

Kvaliteten er ikke fantastisk selv på "høj", men det er super at DR begynder at levere noget HTML5-indhold.

Den hjemmeside har hermed fået sit eget ikon på Android-skrivebordet!

5. marts 2012 kl. 18:09
Google: Ansigtsgenkendelse i Android 4.0 er slet ikke sikker nok

1: Det er meget old news, det her.

2: En eventuel tyv har jo formentlig ikke adgang til et billede af telefonens ejer, så det er sådan set underordnet, om et billede kan åbne telefonen. Men face unlock på min Nexus fungerer alligevel så dårligt i praksis, at jeg selvfølgelig holder mig til pattern-koden. Det virkede ikke engang, da de stod på scenen og præsenterede telefonen.

2. marts 2012 kl. 01:09
Politi ransager arbejde og hjem hos dansk Anonymous-hacker

Er man hacker, blot fordi man udgiver sig for at være en lille pige på en chatside? Så er 'hacker' godt nok blevet et vidt begreb.

26. februar 2012 kl. 16:39
Netbutik tvinges til at sælge tv for 1.093 kr. - eller give kunde 9.800 kr. i hånden

Jeg er lodret uenig i Forbrugerklagenævnets afgørelse i denne sag. Selvfølgelig skal en netbutik ikke risikere at skulle udbetale store summer og måske dreje nøglen om, bare fordi de kommer til at lave en trykfejl, som en lidt for smart kunde udnytter. Men så må de erhvervsdrivende jo bare til at skrive " At placere en ordre hos os svarer til at opfordre til at gøre tilbud.", siden denne formulering åbenbart beskytter dem.

17. februar 2012 kl. 15:54
Odder Kommune jubler over iPads til 8 millioner kroner

Jeg kan ikke forstå, at det skulle være bedre at bruge dyre iPads (i bund og grund forvoksede smartphones) end eksempelvis netbooks til 1500,-. De kan i princippet langt mere og har bedre muligheder for input (læs: fysisk tastatur). Tilmed kan batteriet på en netbook næsten hamle op med iPad.

Men hvis brugervenligheden og mængden af undervisnings-apps til Windows 7 Starter halter efter iOS, så må man selvfølgelig også tage det i betragtning.

26. januar 2012 kl. 18:58
Just-Eat sender mailbøvs til tusinder af kunder

Jamen dog. Får helt lyst til pizza af at læse denne nyhed. Jeg forstår dog ikke, at Just-Eat er blevet sådan en stor succes. Det er da til enhver tid hurtigere at bestille ved at gribe knoglen - så tager det højst 15 sek. Men fint for dem at der åbenbart er et marked for onlinebestillinger. :)

25. januar 2012 kl. 20:02
Ny tjeneste: Lav telefonchikane på det offentliges regning

Opkald. Ikke sms'er.

25. november 2011 kl. 11:20
Regeringen taber til oppositionen: Har de sløveste hjemmesider

Så må jeg jo stemme R!

8. juni 2011 kl. 16:23
Pinligt ringe support hos Dell Danmark udstillet på tv

Der kan man bare se. Jeg anede ikke at Dell ikke havde styr på sagerne.

Min Lenovo 3000 fik opstartsproblemer for noget tid siden. Jeg havde haft den i 14 måneder. Lenovo var nemme at få fat på over telefonen, og de talte dansk. De genkendte hurtigt min fejlbeskrivelse og valgte at sende en erstatningscomputer (Thinkpad T500), så jeg havde den 4-6 uger efter. Lidt langsomt, men derudover er der ingen brok herfra. De ville ikke engang have den gamle bærbar ind til undersøgelse først.

Man bør jo samle disse erfaringer på en hjemmeside... Findes der mon en sådan allerede?

3. februar 2010 kl. 13:13