Rolf Thorup

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Nu med kvante-internet

Re: Internet via kabel-TV planer?

Hvad synes du selv er en rimelig pris for hhv. 100/35 Mbit/s og 300/60 Mbit/s? Helt kort: Uden at have kigget på konkurrenternes priser ville jeg have sagt 300kr for 100/35 Mbit/s. Med Hipoers priser i mente skal prisen nok lidt længere ned. Hvad er kviknet-sympati værd pr. måned? 20kr, så m...
Kommentar til Nu med kvante-internet

Internet via kabel-TV planer?

Jeg håber det går fremad med jeres internet via kabel-TV planer. Kan du afsløre noget om (tids)planer om en evt. udrulning til hele landet? Jeg er selv interesseret i postnummer 8260 :)

Re: Faktisk ret glad for min Lunarway konto.

Men syntes rent faktisk, det fungerer så godt og meget mere stabilt, hurtigt og intuitivt end min Nordea app Lunarways pre-launch website var så utrolig meget varm luft, men efter at have læst om målgruppe etc. giver det hele lidt mere mening - jeg er bare ikke målgruppen. Om Nordea: for et...
Kommentar til Kamp om ordre på 65 milliarder kroner

Dansk terminologi

Spændende at se hvordan det går med implementering af et så stort system... Angående terminologi på dansk: Region Sjælland/Hovedstaden har valgt at kalde deres nye "EPJ-system" sundhedsplatformen - at resten af Danmark er gået samme vej kan jeg ikke helt se at man kan konkludere?
Kommentar til Mobilen der ikke ville dø

SE telefoner og vand

Jeg frygtede for dit liv, da jeg tabte dig i en toiletkummes, heldigvis rene, vand. Min gamle K750i har jeg haft en tur i vaskemaskinen, hvilket den mirakuløst overlevede.