Bo Skovfoged

Dansk turbo-startup udfordrer Chromecast og Apple TV

... Men Apple TV og smart-tv fungerer nu altså super godt hos mig. De er altså ufatteligt brugbare, modsat Kenneth Skovhedes holdning. Også for mine børn (tre og seks år)... Slå den.

27. november 2013 kl. 15:22
Er du Patient 0? Så hurtigt får du lagt halvdelen af kontoret ned med influenza

Hermed delt i aktivitetsstrømmen - fra min hjemmearbejdsplads. Atju!

12. december 2012 kl. 15:19
Drømmen om gratis wifi er blevet et mareridt

Kan vi ikke samle de steder, hvor der er "gratis" wifi - fx Starbucks, hvor man (senest jeg prøvede) fik koden til wifi på bonen for kaffeindkøbet?

20. november 2012 kl. 11:12
Hvad skal vi med de tavler på kontorene?

For så er alle informationerne også digitale, søgbare, delbare og gemt for eftertiden i den rette sammenhæng. Det er videndeling - i vores tilfælde også på tværs af Sundet og til udviklerne i Pakistan.

Vores whiteboard hedder så bare ECM i stedet for og har integrerede arbejdsgange.

Men ok, det koster også lidt mere end de par tusinde, et whiteboard koster.

26. september 2012 kl. 11:13
Lækkede dokumenter giver hints om Googles kommende tablet

Mange siger 7 tommer er for lidt. Jeg ved ikke, hvad siger I?

27. juni 2012 kl. 10:57
Yammer og Microsoft – et godt fit

Man kan undre sig over, at det tog så lang tid. Social business har været her nogle år efterhånden, og flere og flere tager det til sig. Det mærker vi i hvert fald. Men godt, at at MS er kommet med på vognen.

http://exformatics.dk/Produkter/Mikroblogging.aspx

26. juni 2012 kl. 12:11
300 nordiske it-chefer: Fremtiden er mobil

I princippet helt enig, Henrik - vi har vist begge fokus på at få fremdrift i tingene i stedet for.

Denne top 7 er dog den samme, som jeg synes jeg så for fem år siden. Men når det er sagt, så er begrebet 'mobilitet' ikke at man skal være på 24/7. Det er - i mine, og i min arbejdsgivers øjne - MULIGHEDEN for at være på og skabe fremdrift 24/7, så det passer i dit liv.

Med mobilitet har jeg altså mulighed for at sende en kommentar på et dokument, læse en pdf, svare et par spørgsmål mv. på farten - dvs. i bussen, toget, køen ved kassen og hvor man ellers spilder sin tid. Det er sgu en gevinst, både for mig (jeg sparker opgaver videre), for mine kolleger (de skal ikke vente på, at jeg sidder ved min 17") og for kunder og samarbejdspartnere (service, levering til tiden).

Det kræver selvfølgelig lidt apps til opgaven, men det findes der råd for...

20. juni 2012 kl. 14:45
Derfor bør du bruge Twitter

Twitter, Tweetdeck og hvad de andre API'er hedder er lidt mere intelligent til at søge og filtrere med end Facebook, hvis du spørger mig.

Google Reader er lidt for upålidelig efter min mening.

Hilsen @skovfoged

11. maj 2012 kl. 14:54
Netbutik tvinges til at sælge tv for 1.093 kr. - eller give kunde 9.800 kr. i hånden

For hvis ikke dette er ond tro, så ved jeg ikke hvad er.

17. februar 2012 kl. 10:50
Dansk ESDH-aktivist udvikler eget system til skyen

Med fare for at være leverandør nr. 100, der siger dette, så er Open source måske nyt, men ekstern drift af esdh/dokumenthåndtering/sags- og aktivitetsstyring har vi gjort for kunder længe.

9. februar 2012 kl. 11:29
Polsag – sådan blev 400 millioner kroner brugt på ingenting

Hvorfor skal den dybe tallerken gennemdesignes forfra over næsten et årti og knap en halv mia. danske skattekroner, inden en eller anden indser, at det er noget l..., der er kommet ud af det? Hvad gør man i udlandet? Findes der ikke nogle standardløsninger, der kan bruges - eller skal offentlige, danske it-løsninger kunne svejse under vand?

3. februar 2012 kl. 13:24
Folkevogn slukker for firmamailen efter fyraften

Beundringsværdigt, men jeg gyser ved det hav af undtagelser, der må være. Tænk på ledelsen, kommunikationsafdelingen, diverse vagthavende i produktionen og lign., der kan blive krævet på arbejde døgnet rundt. I min optik er VW's udfordring ikke noget, en fornuftig mobil- og e-mailpolitik ikke kan klare - drysset med lidt sund fornuft.

27. december 2011 kl. 10:58
De ansatte elsker sociale medier - cheferne afskyr dem

Det er til en vis grad forståeligt, at nogle virksomheder forbyder eksterne sociale medier. Men der er også masser af muligheder i applikationerne og de 'nye' teknologier, hvilket vi har taget tidligere i denne - fx integrationen af statusopdateringer (aktivitetsstrømme) i intranet, ECM og esdh.

http://www.version2.dk/artikel/direktoer-lukket-fesd-resulterer-i-rigide-og-ineffektive-systemer-29345

22. december 2011 kl. 12:34
Sparer byrøddernes iPad virkelig 49 udprint om dagen?

Af miljøhensyn kunne man også lukke kommunerne. Spøg til side, bortskaffelsen af både iPad og papir indgår vist ikke i regnskabet. Transport og bearbejdning af de (formentlig) mange ton papir koster også.

21. december 2011 kl. 10:07
Opråb: Nye skatteregler for it-udstyr er alt for gammeldags

Prisen er ikke den eneste udfordring - mobiler er i dag i højere grad erstattet af smartphones, der reelt er små computere. De bidrager i den grad til at øge effektiviteten, når man kan udføre arbejdsopgaver på devicet. Ikke bare mails, men også i mit tilfælde opgavestyring, videndeling mv.

Der var noget med 12 minutter mere - dem klarer jeg snildt på min telefon, men jeg bliver sgu ramt på skatten af det. Om igen!

25. november 2011 kl. 11:07
Endelig: Samlet, national patientjournal klar i 2012

Ét enkelt ord er bekymrende i artiklen. 'Udvikles'. Hvorfor konfigurere, tilrette eller lignende, når man kan 'udvikle'...

7. oktober 2011 kl. 14:55
Her er den nye Blue Screen of Death i Windows 8

Chrome viser en trist robot, når en side ikke kan læses.

19. september 2011 kl. 10:18
Tvivlsomt reklame-trick truer gratis internet i S-tog

Et skridt frem og fem-seks tilbage for den mobile arbejdsplads.

100 pix stillestående banner skader altså ikke alverden - hverken for brugeren eller indtjeningen på de besøgte sites...

14. april 2010 kl. 11:34