Kristian Østergaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

hvilken undskyldning

Ja Nets skylder en undskyldning, men de giver den jo ikke. ...beklage, at Yoel Caspersen og kviknet.dk føler, at... Er IKKE en undskyldning. Det er øregas.
Kommentar til Nyt it-fag i gymnasiet, Informatik

undervisningsmateriale

Findes der noget undervisningsmateriale til faget? Hvilken baggrund skal man have for at opnå undervisningskompetance i faget?
Kommentar til Nu kommer Airtames HDMI-dongle endelig på hylderne

Ikke brugervenlig

Vi stod 3 personer i 1½ time forsøgte at få den til at fungere på en projektor med HDMi-adgang. Det lykkes ikke og vi gider ikke rigtigt spilde mere tid på noget som ikke fungerer, så den er røget i skuffen og bliver nok liggende der.
Kommentar til Staten vil erstatte velfungerende it-system i gymnasierne

staten kan ikke

Staten kan ikke sikre data staten kan ikke lave et brugervenligt system Staten kan ikke lave et systemder ikke sprænger alle budgetter Det har de bevist utallige gange. Jeg bruger Lectio som gymnasielærer og er glad for det, og sidder og hører min kone ved siden af mig der bander over Ludus, som...
Kommentar til Forening: BYOD i folkeskolen er et problem

hvorfor så dyrt

I de første mange år i skolen er det eneste de bruger Word. En gammel bærbar til en 500 kr er rigeligt. Vores søn i 6. kl har en 5-6 år gammel HP og det fungerer fint indtil videre, så det er ikke nødvendigt at gøre problemet større end det er.
Kommentar til Nu åbner Google dørene for udviklerne med Chromecast SDK

brugbar

Så kan det være den reelt bliver brugbar. Jeg fik en til jul, men gider ikke sætte den til for at se youtubevideoer på fjernsynet. (netflix klarer ps3). Ja den er smart, men brugbarheden er for lille i dag til at den er interessant.

Nedladende

Mænd i hvide tennissokker... Jeg er ikke IT-nørd, men jeg ville godt nok blive sur hvis jeg som IT-ekspert skulle omtales sådan.

Hvem kvaitetsikrede tilbuddene?

jeg ved desværre ikke nok om processen omkring nemID til at kunne svare dig ordentligt. Kan det tænkes at udliciteringen har været uprofessionel? Det er jo staten som har været ude og handle, og har de været for dårligt til at bestille og bedømme det rigtige produkt? Nyheden om at nemID ikke ka...

Hvorfor ikke gøre det for alle kommuner?

Det bliver stort, men hvorfor ikke? Et stort callcenter hvor der faktisk findes mennesker som kender svaret på hvad man spørger om. Det vil give den optimale udnyttelse af medarbejderne, og vi borgere skal ikke altid høre at medarbejderen er til kaffepause/middag/på kursus/ikke at træffe for øje...

Alle skoler? næppe

De private skoler bliver som sædvaneligt snydt. Ligesom lokumsaftalen og andre IT aftaler.
Kommentar til Manglende lærer-samarbejde stopper it i folkeskolen

Det tager tid

Det tager tid at integrere IT i undervisningen så man også får udbytte af det. Lærere bruger generelt aldrig tid på noget de kan springe over, og det er det største problem. Men systemer som 3-4 login inden man kan bruge en webapplikation er også med til at tage pusten fra de fleste. Forestil d...

Re: Det var godt nok dyrt!

Jo den er jeg helt med på, men det jeg studser over er hvor lille en del netop smartboards egentligt udgør af så stort et beløb. 1/16 del er ikke meget - hvad er de sidste 15/16-del gået til? Smartboards er jo gjort til salgsargumentet i artiklen. Som Benjamin Krogh også skriver i en kommentar ...

Det var godt nok dyrt!

Hitachis Duoboard er bestemt også en overvejelse værd. Et smartboard alene koster i øvrigt ikke mere end 12000-14000 kr. 120 mio kr fordelt over 535 smartboards giver en stykpris på 224.299 kr - altså knap en kvart million pr stk! Hvordan i alverden får man det til at koste 16 gange så meget?
Kommentar til Frygt for øjenskader ved interaktive tavler

Ikke længere

Eno tavler har en kraftigt generende genskin og kun kortafstandsprojektorer kan løse dette. Hitachis Duoboard har kun et svagt genskin og Smartboard har stor set intet genskin. Det problem har de fleste leverandører med andre ord udviklet sig ud af.
Kommentar til Danskere hyres massivt som muldyr

Re: Torben R. Simonsen

Hen skriver også noget forfærdeligt vrøvl på ing.dk
Kommentar til Skoleelevers dom over Openoffice: 'Fucking lorteprogram'

De synes også det er et lorteprogram efter 3 år

Jeg arbejder på en skole med OO De fleste elever synes også det er et lorteprogram fordi det crasher (på både linux og win), arbejder langsomt og har meget langsom opstart sammenlignet med ms. økonomi er eneste årsag til at nogen bruger den. Så kære OO tilhængere. kom ned af den høje hest, se vi...
Kommentar til Google-digitalisering af det Kgl. Bibliotek møder rød modstand

offentlig administration

ja lad endeligt det offentlige overtage opgaven. Offentlige IT-projekter ender jo altid med at blive dobbelt så dyre, næsten uanvendelige, og vil næppe fungere. Hvis jeg fik valget mellem at lave backup hos google og et offentligt IT-system ville valget ikke være svært.
Kommentar til Google-login i Active Directory hjælper skolebørn i Odense

Baldur du har en

Vi har faktisk alle sammen en sagsbehandler. Mange af os snakker bare aldrig med dem. heldigvis.