Michael Falstrup

Danmarks største Appleforum lukket af Facebook uden begrundelse

Forslag til at omgås dette i fremtiden. Lav din side på facebook, med kort beskrivelse om formålet og link så til en forum side du selv laver, med noget af det OpenSource Forum software der findes derude. Så kan Face$$$$ ikke røre dig eller blande sig.

Links til fortrinlig og nem software, på egen hosted server.https://mybb.com/https://www.phpbb.com/http://fluxbb.org/http://hellboundbloggers.com/2010/05/free-open-source-forums-6892/

6. oktober 2016 kl. 14:49
Sikkerhedseksperter: Digitaliseringsstyrelsen bør opfordre folk til at fjerne Java igen

Ja og når man lige står og mangler en Ask toolbar, så får man også den med gratis. Der er kun fordele ved Java..</p>
<p>--
Esben

OK, du bekræfter så lige en af mine fordomme, som siger at brugere IKKE læser hvad de klikker Ja eller OK til. Det er sikkert de samme, som snydes fælt af prinser fra Nigeria.

ASK kan undgås, ved et simpelt klik! Fiks ikke ;-D

2. december 2014 kl. 11:11
Microsoft patenterer ny prismodel for cloud-tjeneste

Come on, hvor dybt kan patensystemet synke? Der er ikke noget revolutunerende at man måler på andre parametre end konkurrenten.

Og så er det ikke engang 1. april endnu ;-D Suk, man undres, men personligt er jeg ikke overrasket. Systemet er i den grad sygt.

Jeg tror jeg vil tage patent på at trække vejret, bare for at se om det gik igennem. 1 øre pr. vejrtrækning fra 7 milliarder mennesker .... ca chiiiing

14. januar 2014 kl. 09:01
Briter ville skærpe tilsynet med Huawei på grund af spionagefrygt

Når der kommer en efterspørgsel for det, så det er rentabelt at lave.

Så er vi tilbage til hønen og ægget. Der er ikke nogen, der laver noget, fordi interessen ikke er der og der er ingen der har interessen, fordi der ikke er nogen der laver noget .... penge aspektets skyggeside.

Desuden har jeg også fornemmelsen af, at din umelding går på den vanlige forkerte opfattelse af, at open source = gratis, hvilket er meget forkert. Det er et spørgsmål om vilje og det kan sagtens lade sig gøre at opensource sine produkter og stadig have en god forretning.

Det der er min anke og har været det siden TDC røg på Kapital Fondes hænder, er at en så vigtig del af vores infrastruktur overhovedet kommer på private hænder.

19. december 2013 kl. 10:21
Java-opdatering blokerer NemID

Nu har Nets jo mere eller mindre indrømmet, at det nok er dem der har sovet i timen, så måske JAVA kritikerne, har været lidt for hurtige på aftrækkeren, som sædvanligt.

Når vi har med et udviklingshus af Nets' størrelse, der arbejder på så kritiske systemer som NemID, så er det simpelthen for ringe, at man ikke tester bedre. Desuden er de, eller burde være det, helt sikkert tilmeldt de udviklingsudgivelser af Java, som som giver dem mulighed for at teste og tilrette deres løsning til kommende versioner, hvilket gør den manglende test endnu mere kritisk.

Så,

Java - go go go, keep improving Nets - DET ER EN OMMER!!!

16. oktober 2013 kl. 11:29
Microsofts bøn til HTC: Læg Windows Phone på jeres Android-telefoner

Vil det sige vi også kan se frem til frit, gratis valg af OS på PC'ere!!?? Det vil jeg da se frem til med stor interesse ;-D ;-D

4. oktober 2013 kl. 14:45
Bill Gates: Ctrl-Alt-Del var en fejl - skulle have været én tast

Men da de fleste andre tastatur-genveje blev brugt af forskellige applikationer, valgte man derfor at bruge Ctrl-Alt-Del-genvejen, der dengang kun kunne bruges til at genstarte computeren med.

Hvem er man!? Det er vel et spørgsmål om, hvor mange special knapper der kan presses ind i et tastatur design, før det bliver uoverskueligt og besværligt!

Desuden kunne MS jo have valgt den eksisterende MS tast og sagt, hvis denne holdes nede i mere en X sekunder låses maskinen. Voila én tast og endda genbrug af en eksisterende.

27. september 2013 kl. 13:14
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

Er det i øvrigt ikke lidt underligt at man ikke får samme popup mht browser valg på en Chromebook, Android tablet eller Android telefon?

Jo, det er det, hvis man ikke kan installere andre browsere og vælge disse som standard browser på sin enhed. Det kræver så lige at der er lavet andre browsere til det pågældende OS.

23. september 2013 kl. 13:45
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

Jeg tænker lidt at nogle køber et leksikon, river nogle sider eller indbindingen ud og forventer at få refunderet et beløb fordi de ikke skal bruge disse sider.

OK, der tabte du mig fuldstændigt. Det ville svare til, at man køber maskinen og tager grafik kortet ud ... eller!!??

HW leverandører sælger hardware og det er det primære de skal koncentrere sig om og konkurrere på. Hvilket OS brugeren vælger for at kunne udnytte hardwaren bør være ligegyldigt for HW leverandøren. At HW leverandøren anbefaler noget, som de har testet deres udstyr med, er en helt anden sag, det skal bare blive ved anbefalingen.

23. september 2013 kl. 13:40
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

Påstanden var man ikke kunne Intel baserede computere uden Windows. En (Intel basseret) Mac er jo ikke andet en en dyr kvalitets bærbar med OS X. Mange køber dem og installere Windows på, fordi de kan lide hardwaren.

Korrekt, men jeg skal vel stadig betale for OS X!? Ligesom jeg stadig skal betale for MS OS, selvom jeg fravælger det.

Problemet er, at jeg skal lave en masse krumspring, for at få refunderet omkostningen ved et OS jeg reelt ikke vil bruge. Og denne mulighed, EULA'en, gør hardware producenterne og MS det stadig sværrere, for forbrugeren, at gøre brug af.

Det kunne være overordentligt interessant, hvis samme valgmulighed, der er for browseren også var der for OS'et. Fordi det valg, ændrede jo browser markedet markant, specielt fordi slutbrugeren kunne SE hvilke alternativer der var og kunne vælge dem frit.

23. september 2013 kl. 11:22
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

Hvor mange tror du der står i kø for at købe computere uden os? Og hvor meget tror du butikkerne ville skulle bruge på support??
Hvis du er så hardcore du selv vil installere os, kan du sikkert osse overkomme at "bygge" din pc selv. De kommer jo i færdige samlesæt fra de fleste store internet forhandlere.

Hvis jeg fravælger OS, fravælger jeg også support og hvis jeg vil have support til Linux, kan jeg bare købe det. Det er det frie valg jeg kæmper for og en Chromebook, Apple Mac er ikke et frit valg, det er et tvungent alternativ.

Nej, jeg sagde jeg havde svært ved at tro dig. Du kan ikke hente apps uden at bruge g+. Så det ville være lidt underligt med en smartfone uden apps. Men jeg skal da ikke kunne sige om der virkelig findes sådanne "hellige" der slet ikke vil bruge g+

Det er korrekt, at du skal logge på en google account for at købe og installere apps, men så vidt jeg husker er Maps og vist også Youtube standard på telefonen og skal ikke installeres separat. Ellers kan du jo bare bruge Youtube via browseren.

Men du skal jo også logge på Apple og MS med deres egne accounts, for at få samme mulighed, så jeg forstår stadig ikke problemet.

Det ved jeg ikke? Det var dig der sagde det var et problem man skulle bruge ms-account, hvor jeg så sagde det ikke var korrekt?

Ikke korrekt, jeg sagde ikke det var et problem, jeg sagde at MS krævede det samme som Google kritiseres for, så de er ikke et hak bedre.

23. september 2013 kl. 11:12
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

Her er et udvalg af Intel baserede maskiner uden Windows: <a href="http://www.elgiganten.dk/catalog/tablet-pc-hardware/dk_barbara_computer…;.

Jeg tror Apple vil blive MEGET kede af, at deres Macs bliver kaldt for PC'ere.

Og du har også misset pointen ;-(

23. september 2013 kl. 10:49
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

Du kan da købe Chromebook eller Mac. At der ikke er det store udvalg i danmark, har nok mere med efterspørgsel at gøre, end at MS står ved grænsen og spærer dem.

Du misforstår. Jeg vil IKKE have en Mac eller en Chromebook, jeg vil have en HP, Lenovo, Acer eller andel model, der tiltaler mig og jeg vil selv bestemme mit OS.

Det er muligt. Dog tror jeg ikke helt på dig, da det ville afskære dig fra at hente apps (med mindre du piratkopiere)

Så du siger, at jeg lyver!?

Jo, det er ikke nødvendigt at bruge en ms account. Men så kan du ikke hente apps <strong>(præcis som Google og Apple)</strong>.

Så MS er ikke bedre end Apple og Google. Hvad er problemet så!?

Spørgsmålet er om MS reelt har ændret adfærd og holdning, det tror jeg nu ikke. Hvis de har, er det jo ikke noget de har gjort ad sig selv, men mere en konsekvens af at de er blevet tvunget, gennem EU dommen omkring browser valg.

Lad os bare få slået det fast. Jeg er imod enhver form for monopol, ganske simpelt fordi det er skadeligt for konkurrence og innovationen, så er jeg ligeglad med om der står MS, TDC, Apple eller Google på Monopol trøjen.

Det skinger bare i mine ører, når en monopolist kritiserer en anden monopolist, for at have / misbruge sit monopol ..... som man så iøvrigt også selv gør.

Kast ikke med sten når.......

23. september 2013 kl. 10:47
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

I øvrigt er der jeg forskel på at have monopol, og på at misbruge sit monopol.
Google misbruger i større og større grad sit monopol. Du kan f.eks ikke have en Android mobil eller logge ind på Youtube uden at blive medlem af Google+

Og det gør MS ikke!? OS'en er da et åbenlyst eksempel! Jeg kan ikke købe en maskine UDEN MS OS.!? Og når det så er ekstremt svært, at blive fri for OS'et og få sine penge retur...hmmm!?

Med hensyn til Youtube og Maps, bruger jeg begge dagligt uden Google+ på min Galaxy S4.

MS Windows 8, vil f.eks. rigtig gerne have jeg logger på / opretter en MS account til systemet og jeg har mig bekendt ikke andre muligheder.

23. september 2013 kl. 09:30
Steve Ballmer: Vi er de eneste, som bekæmper Googles monopol

@Thomas Bundsgaard Nu er det nok dig, der skal se sagen i et andet perspektiv end de MS briller du har på. Ja, Google har monopol lignende forhold på søgemaskiner, men jeg har som forbruger FRIT valg ti at vælge andre og de fleste browsere, giver mig også den mulighed.

MS har og har haft flere monopol sager på halsen, senest Internet Browser sagen, som de tabte, fordi brugerne IKKE havde frit valg. Det har de nu, selvom MS har forsøgt at fjerne muligheden i det skjulte, og tænk engang, folk vælger sørme noget andet, når de har muligheden.

Med hensyn til OS, så har brugerne HELLER IKKE HER frit valg, men det gøres der ikke noget ved, sjovt nok. Og nu kan jeg allerede høre parollerne komme, jamen det er forsøgt flere gange at lave Linux maskiner. Ja tak, specielle, low level maskiner, som folk ikke vil have. Jeg vil da ha' den lækre Lenovo, Acer eller HP maskine, med de fede specs og seje skærm, men jeg vil da for pokker selv vælge, hvad jeg vil putte i den.

AUDI tvinger jo heller ikke folk, til kun at køre med Shell benzin, kræver ekstra betaling for det og efterfølgende kræver at brugeren skal læse alt med småt og føre en lang juridisk kamp, når man så fravælger funktionen .... som MS gør med sit OS.

MS skal feje foran egen dør før de kommer med sådanne udmeldinger ellers kommer det til, at lyde ekstremt hult.

23. september 2013 kl. 09:15
Tyve brød ind hos Microsoft - stjal kun iPads

Kald det weird, hvis du vil. Jeg synes det er sjovt at udstille folk.</p>
<p>Når folk ikke læser historien, eller ikke forstår den, og alligevel vælger at kommentere på den, så er det vel kun rimeligt, at det bliver påpeget.

Ok, så har du ligesom lagt stilen og bekendt kulør. Jo, jeg har læst artiklen, det er nok nærmere dig der stadig misser pointen.

Mon ikke der i MS's udviklingsafdeling måtte befinde sig op til flere MS gadgets, såsom Surface Tablets, og alligevel stjæler tyvene de IPads der var i afdelingen og lod alt andet være.

Nå, men joken er ligesom faldet lidt til jorden, når man til stadighed skal forklare den .... suk.

11. januar 2013 kl. 12:52
Tyve brød ind hos Microsoft - stjal kun iPads

OK, jeg tror du missede pointen. Indbrud hos Microsoft, IPads stjålet ......... hvorfor ikke Surface Tablets eller andre MS gadgets????

10. januar 2013 kl. 13:00
Tyve brød ind hos Microsoft - stjal kun iPads

Ja, så kan man jo tænke lidt over den .... ;-D

10. januar 2013 kl. 12:00
Microsoft lukker Messenger - nu skal alle bruge Skype

Og så synes jeg debatten tog en personlig drejning, som ingen steder hører hjemme blandt voksne, intelligente mennesker.

Afhold jer venligst fra personlige angreb, det er sgu for usympatisk.

10. januar 2013 kl. 11:58