Kim Houmøller

Den gennemsnitlige internethastighed stiger: Alligevel glider Danmark ned ad international liste

100 kr. pr måned for 150/150 og det virker og passer. Bor på Amager, hvilket måske er forklaringen. Andre selskaber er alt for dyre; tvivlsomt om man som pensionist havde råd.

Selv med router kører hastigheden fint og det gælder i hele lejligheden.

4. august 2019 kl. 09:58
Region H vil outsource hele sin it-infrastruktur: Er i dialog med indisk gigant

Man kan overhovedet ikke betro IT folk at bestemme, hvor tingene bør laves. Det bedste vil være i D.K. og det næstbedste et E.U. land og ikke et U land som Indien. Sikkerhed betyder åbenbart slet ingenting, når bare ledelsen forgyldes. Det bør være, og kun være en politisk beslutning på folketingsniveau.

18. juni 2018 kl. 11:42
It-ekspert: Offentlig software er ikke skrevet for medarbejdernes skyld

Tilgangen er forhåbentlig en anden, når det drejer sig om fly? Her vil en væsentlig bug kunne skabe et totalt haveri. Vil nemt koste flyproducenten livet eller milliarder i erstatning. Sundhedsplatformen vil også koste liv, men her er det bare patienterne det går ud over. Udviklerne griner bare hele vejen til banken. Tankevækkende men sandt!

31. juli 2017 kl. 12:32
Når de store drenge slås...

Mon ganske almindelige brugere gemmer deres filer eksternt? Enhver ved jo at det kan gå galt. Der skal jo ikke så meget til.

Spændende at følge løsningen på denne begyndende krig!

28. juni 2017 kl. 11:43
Derfor får du forkerte farver når du konverterer mellem RGB og CMYK

@Per Møller Olsen - Er spændt på at se dit papir offsettryk. Det er i hvert fald epokegørende hvis det er additive farver. Din sammenblanding af CMYK, RGB samt DPI (opløsning) afslører dit ukendskab. At skalere billeder op fra 300 DPI giver naturligvis et ringere resultat i 60#. Kan selv tydeligt se forskel. Men alt for mange "køkkenbords" Grafikere huserer markedet i dag. Kvalitet betyder mindre og mindre. Til sidst "Man skalerer da IKKE raster billeder" længere.

14. november 2016 kl. 13:03
Kritik: Rejsekort-handlingsplan er sminke på et defekt system

Vores tålmodighed med Rejsekortet er opbrugt. Busselskaberne i København har ingen interesse i at terminalerne virker. Ved udstigning kan beskeden være "rejsetiden er overskredet" på en 10 minutters tur i den samme bus. Eller manglende registrering af udstigning "plus en dummebøde oveni". Hvornår kommer terminalerne til at virke? En klage tager 4 uger at behandle. Lad os beholde klippekortet for os der er så dumme, at de første 500 kr er betalt i dummebøder.

23. december 2014 kl. 14:13
Tidligere Nets-ansat: Alle i kundeservice har adgang til danskernes kortoplysninger - og det bliver misbrugt

Fri adgang for tyveknægte til tømning af ens bolig, når man er på rejse. Lur mig om det ikke er brugt flere gange. De kriminelle hos Nets bør fyres øjeblikkeligt!

2. maj 2014 kl. 14:08
Fejl i IBM-system giver kanylemangel på sjællandske hospitaler

Det vil jeg på forhånd opgive. Det nuværende kort bliver spærret og et nyt bestilt!

27. januar 2014 kl. 12:38
Anmeldere: Ny monster-Mac er fantastisk – men ikke uden problemer

Herregud 30 kilo plus skærm er ikke en herregård for Profferne. Skærm med fuld Adobe RGB samt ekstern harddisk oveni. Alt i alt under 50 kilo for en super maskine, der vil opfylde mit behov mange år fremover. Diskplads skal være ekstern, da ingen fornuftige lagrer data på sin stationære, med mindre de er amatører!

2. januar 2014 kl. 17:43
Ekspert: TDC forhaler fiberkonkurrents adgang - præcis som med ADSL

Dengang det ikke var muligt at få en ADSL forbindelse hos Telia. Fik besøg af en montor fra TDC som oplyste, at bare jeg kontaktede TDC var det hele ordnet i løbet af 14 dage. Jeg vil påstå at TDC bevidst saboterede forbindelsen.

19. december 2013 kl. 11:08
Nets forklarer manglende Java-test: Vurderede ikke, det var nødvendigt

Det svar jeg modtog fra Nets da NemId ikke virkede længere var skræmmende. Hvornår det bliver næste gang, er kun et spørgsmål om tid. Viser bare, hvor sårbare vi er blevet.

12. november 2013 kl. 13:17
NemID's akilleshæl: Adgangen går via Californien

Hvornår bryder hele "mollevitten" sammen? Det vil ske, når man lægger sin IT infrastruktur i hænderne på fremmede. Der må stikker noget under, siden man vælger et usikkert system. Dumhed er nok den mest nærliggende forklaring!

Den kommunikation undertegnede har haft med Nets varsler ilde. Ret så arrogant tilbagemelding.

25. oktober 2013 kl. 14:10
Nyt NemID-kiks: Internet Explorer 11 afvist af offentlige websider

Er hele vores IT infrastruktur ikke sendt til Indien, hvor en flok højtuddannede IT kyndige befinder sig. Gad vide hvor mange milliarder dette IT kaos, som først lige er begyndt, kommer til at koste?

23. oktober 2013 kl. 13:17
Forsker advarer mod Digital Post - du får aldrig svar

Har oplevet at forvaltningen mente, de bare kunne ringe i stedet. At man på tidspunktet, befandt sig på den anden side af jordkloden, gjorde det ikke bedre.

12. september 2013 kl. 11:00