Lars Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Blazor er bedre

C# er bedre end javascript.

Re: God fornøjelse …

Tak for tippet om meme-editoren - den vil jeg vise til min chef.
Kommentar til Ny forskning: AI på jobcentre er ikke god erstatning for mennesker

Re: Hvorfor...

Jeg ved at det er en rød pille at sluge, at sociale programmer ingen effekt har. Men det er sandheden. "Integrations"-programmer er også medregnet.
Kommentar til Par-programmering styrker kode-selvtilliden hos jyske studerende

Tvivler på at det vil replikere.

Software engineering og uddannelse/undervisning er nogle af de forskningsfelter med den allerdårligste statistik når det gælder replikering af forskningsresultater. I Bayesisk forstand er priors meget lav.
Kommentar til Ny forskning: AI på jobcentre er ikke god erstatning for mennesker

Re: Hvorfor...

Vi kan ikke lukke jobcentrene, for så dør mennesker? Har du drukket?

Vi må håbe

At de er specialiserede indenfor noget relevant, og ikke forældet teknologi. Men artiklerne gør os ikke klogere.
Kommentar til Ny forskning: AI på jobcentre er ikke god erstatning for mennesker

Hvorfor...

Hvorfor forske i dette når sagsbehandlernes arbejde højst sandsynligt ingen effekt har. Om borgerne får den ene eller anden hjælp betyder altså intet for hvordan det går dem. Denne viden har man efter årtiers forskning. Videnskaben har formuleret dette i to love: "The Iron Law" siger...
Kommentar til EU vil forbyde visse typer af kunstig intelligens

Forbud

"forbyde AI-systemer, der manipulerer folks adfærd, holdninger eller beslutninger" Så skal vi til at leve uden Google. Vi har dog stadig massemedierne til at manipulere os.

Det bliver en fiasko

I det øjeblik AI'en begynder at finde forbudte sammenhænge imellem køn, race, alder, intelligens, social status, medfødte evner, kriminalitet, økonomi og meget andet, vil centeret stille og roligt blive lukket ned. Dog først efter at man med alle midler har forsøgt at uddrive såkaldt bias.

Heldigvis

Heldigvis er woke forskere dårlige til datavidenskab og videnskab generelt, så vi slipper måske for at blive styret af en kulturmarxistisk AI. Dog vil Google helt sikkert gerne hjælpe.

Jeg husker...

I 2006 da jeg lavede det første Ajax-callback på en knap i ASP.NET. Klienten var målløs... de havde aldrig set andet end websider der skulle genereres fra serveren efter hvert postback med en blinkende browser der skulle gentegne alt og pludselig skete det flydende. De dårlige gamle dage er hel...

Politikernes plan

Vedtag en så finkornet og omfangsrig skattelovgivning som muligt. ????? PROFIT

I Sovjet...

I Sovjetunionen, som mange af vore politikere er formet af, havde man også en planlægningsstyrelse som skulle bestemme prisen for varer i afsavn af et frit marked. Det måtte man til sidst opgive, og i stedet bruge markedspriser fra de ikke-kommunistiske lande.
Kommentar til Wikipedia vil sælge sit indhold til virksomheder

Re: Biased

Jimmy Wales har påpeget at Wikipedia redigeres af kommunister, og at "neutral point of view" er opgivet. Hans eksempel er artiklerne om amerikanske præsidenter, hvor f.eks. Obama og Trump bliver behandlet vidt forskelligt.
Kommentar til Indien vil forbyde kryptovaluta

Re: Interessant.. Beskrives formålet med loven?

Måske de skulle se nærmere på hvordan man rent faktisk stopper korruption, fremfor blot at gøre det sværere. Korruption er endemisk i menneskeheden, kun WEIRD-landene https://en.wikipedia.org/wiki/Psychology#WEIRD_bias udgør en undtagelse. Derfor giver det mening at store korrupte lande som ...
Kommentar til IT uden USA

Hvorfor...

Er det altid dem der vil forsvare Vesten der bliver anset for at være skurkene på Version2. Prøv at glemme jeres liberalistiske og kommunistiske utopisamfund og i stedet tænke over hvor meget frihed I ville have under et islamisk eller kinesisk styre.
Kommentar til Donald Trumps 'Gab'-konto er blevet hacket

Stærkt højreorienterede

Så vidt jeg ved er Gab åbent for alle, grunden til at der er flest antisemitter og konservative på platformen er at de er blevet udelukket fra alle de andre sociale platforme. Det sker ved såkaldt de-platforming, hvor venstrefløjsaktivister påskynder en række tech-virksomheder og finansielle vir...
Kommentar til EU vil investere milliarder i digitale teknologier

Tænk...

Tænk, jeg vidste ikke at EU havde så mange penge at investere for. De må virkelig være dygtige til at tjene penge ved at sælge produkter som markedet efterspørger. Og EUs ledere må være rigtig dygtige. Godt for dem.

Re: Det er velkendt

Det de kalder bias er jo tit bare virkeligheden som den ser ud. Den er jo oftest i modstrid med politisk korrekte venstreliberale ideer.

Det er velkendt

Det er velkendt at det offentlige diskriminerer til fordel for indvandrere når det gælder tildeling af førtidspension, modkrav for kontanthjælp, anvisning af boliger, tvangsfjernelse og meget andet. Her kan AI være med til at sikre mere retfærdig sagsbehandling, da den ikke diskriminerer imod et...