Ole Knudsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Danglish 1

Re: Todo

Jeg bruger bare en huskeseddel i stedet for.
Kommentar til Danglish 1

Re: Thumbs up.

Tjah.. Det gode gamle danske ord, "kontubernal" viser vist, at man osse for lang tid siden havde et vist indbrud fra andre sprog, dengang bare ikke engelsk, men muligvis bare for at give indtryk af at have en bedre uddannelse end flertallet. Det var jo mest universitetsstuerende der kunne...
Kommentar til Dansk it-virksomhed rider med på boomet i kinesisk fintech

Tak for det, Jacob.

Tak
Kommentar til Blog: Lenovo computere har indbygget bagdør

Re: Ka' man ikke beskytte gennem routeren?

OK. Jeg troede bare at det kunne være muligt at finde ud af hvilken kommunikation der foregår før brugeren selv har begyndt at kommunikere, og så måske spærre for den pågældende server?
Kommentar til Blog: Lenovo computere har indbygget bagdør

Ka' man ikke beskytte gennem routeren?

Jeg er selv et par aartier bagefter den seneste udvikling i IT, men kunne man mon ikke faa sin router til at agere firewall for den specielle kommunikation der er tale om her?

Hvad med "-" separatoren?

Yahoo lader dig bruge et selvvalgt fornavn, og "-" efterfulgt af hvad som helst, som en ny adresse., som f.x.: money-talks@yahoo.com, money-sleeps@yahoo.com, osv. De kommer allesammen ind til den samme yahoo konto.

Re: Kunne man ikke vende processen om?

Jooh, men hvordan kan man sikre at en test kan fange alle mulige fejlkombinationer, med mindre systemet ar bygget til kun et lille antal funktioner.
Kommentar til Printere melder systematisk om fejl - men virker fint

Re: OKI Printer

Mange tak til Christian Nobel. Desværre er det ikke helt så simpelt. Den blæser jeg tog ud var meget flad, og til en spænding paa vistnok 28 eller 32 V. Jeg har ikke kunnet finde en erstatning, selv om resten af printeren ser ud til at være i god stand. Jeg håber en dag at finde en i en skrot...
Kommentar til Printere melder systematisk om fejl - men virker fint

OKI Printer

Er der mon nogen her, som kunne hjælpe mig med at find en blæser til min 20 år gamle OKI laserjet printer? Jeg købte den i sin tid, fordi den kunne både PDF direkte, og den havde en speciel font, som jeg ikke har fundet siden. Desværre døde blæseren af knogleskørhed for et par år siden.
Kommentar til Din elmåler er bytte for it-kriminelle

Re: Bliver det nogensinde et problem?

Problemet bliver vel at vi saa har en million steder der kan bruges i et botnet, og allesammen enheder der ikke bliver slukket for hver dag, og som det kan blive ret besværligt at re-boote, for ikke at tale om, hvis styresystemet bliver komplet stoppet?
Kommentar til Din elmåler er bytte for it-kriminelle

Re: Privatliv

Staten kan vel altid forlange de data udleveret som de gerne vil have.
Kommentar til Simpelt fix til formularer

Re Simpelt fix til formularer

Man ku' jo osse bare bruge en af de mange automatiske form-udfyldere der existerer disse dage? LastPass, Google, for bare at nævne 2.
Kommentar til Hvorfor er de dominerende så dominerende?

Det her må da invitere til iværksætteri?

Efter denne her lange og interessante debat, mådet da være helt oplagt for et par IT-genier at starte selv? Det er jo klart hvilken opgave som skal løses, og der er masser af soft- og hardware at vælge imellem, så det skulle da ikke være så svært? Alt hvad der skal til, er en grundig cost-benef...
Kommentar til Microsoft taber Word-patentsag: Får ikke lov at appellere

Re: Patent

Undskyld, Peter - Jeg må have glemt en smiley! ;-]
Kommentar til Microsoft taber Word-patentsag: Får ikke lov at appellere

Re: Patent

Hej Peter, Har du ikke lagt mærke til at OK knappen for de fleste M$ applikationer er blevet erstattet med "Proceed" eller "Finish" eller lignende? Jeg håber det er sket som svar på at jeg for nogle år siden sendte dem en e-mail hvor jeg forlangte 1Cent pr kopi af alle solgte...

Re: Lenovo ThinkVantage batterivedligeholdelse

Tak Axel, Min Thinkpad er en R50, model 1830, og min Dell er en Latitude D630. Begge kører XP Pro.
Kommentar til Batterimyter: Er det skidt at lade strømstikket sidde i den bærbare?

Re: Lenovo ThinkVantage batterivedligeholdelse

Mange tak Axel, Jeg håbede at der kunne være en venlig trediepart som havde skrevet et lille program til at gøre det for mig, for Lenovo har ikke R50 med på listen over modeller som deres version understøtter. MVH. OKK.
Kommentar til Batterimyter: Er det skidt at lade strømstikket sidde i den bærbare?

Re: Lenovo ThinkVantage batterivedligeholdelse

Er der mon nogen som ved hvor man kan finde en lignende automatik til f.x. en IBM/Lenovo R50 - 1830 og til en DELL D630? MVH O.K.
Kommentar til Batterimyter: Er det skidt at lade strømstikket sidde i den bærbare?

Re: Grøn samvittighed

@Christian: Nu er det ganske vist snart 40 år siden at jeg blev præsenteret for termodynamikkens diverse hovedsætninger, men dengang stod det i hvert fald fast, at jo højere temperatur du kunne starte at nyttiggøre energien fra forbrændingsfasen, jo højere virkningsgrad kunne du opnå. Hvis det h...
Kommentar til Chuck Norris angriber routere med svagt password

Re: Hvordan husker man alle de passwords?

Jo tak, det er selvfølgelig en mulighed, men det er nu lidt besværligt, og det kunne muligvis også tiltrække en del uønsket opmærksomhed i bussen, på vej tol og fra arbejde. Er der mon andre, mindre indlysende, og måske mere konstruktive forslag?