Jonas Hansen

Mænd og Børn Først!

Samme underliggende diskussion der gentager sig endnu engang, hvor en stor procentdel foretrækker tvang til at udføre en grundlæggende forandring i samfundet, som de mener er magtpålæggende nødvendig.

Apropos "tissemandstillæg", så tillad mig at hoppe med på vognen, og udtrykke et inderligt ønske om at tvinge selvsamme segment til først at læse og forstå Lønkommissionens redergørsler for status på ligeløn i Danmark. Vi har i udpræget grad ligeløn.

Jeg finder selv ud.

24. marts 2021 kl. 11:31
De er skøre de [_______]!

Jeg har læst hans eget transscript.</p>
<p>Han siger mange kloge, overvejende, intellektuelle ting, hatten af for det.

Der er intet jeg har sagt her, som Harris & Hughes heller ikke siger, så det undrer mig, at du overvejende erklærer dig enig. Faktisk strider meget at det du siger direkte imod. Det er f.eks. tydeligt for mig, at du har gang i en større klassekamp, og BLM måske blot er den bølge der skal rides på. F.eks. drejer du hele Tony Timpa eksemplet over på "white supremacy" i en "anti-handicap" blodrus hos politiet, i en form hvor sorte betjente kan være "white supremacists" imod hvide ofre, som f.eks. Tony Timpa. Uagtet, problemet i USA er med politivold, ikke racistisk betonet politivold, for det underbygger statistikken ikke, selvom du hævder det modsatte.

Men hvis det hele vitterligt er en marxistisk klassekamp, så kan jagten jo allerede gå ind på endnu flere forbudte it-tekniske termer. "class", "inheritance", etc. uha uha.

17. juli 2020 kl. 18:12
De er skøre de [_______]!

Det lyder ikke som om du faktisk har set videoen ?

Jeg har set den, og den er afskyelig. Men blev Floyd dræbt fordi han var sort? Det ved jeg ikke. OG DET GØR DU HELLER IKKE.

Har du hørte om Tony Timpa? Nej? Hvorfor har du ikke det? Samme omstændigheder, samme situation, 11 minutter lang imens betjentene laver jokes undervejs. Nu da du ikke interesserer dig for statistikken bag det hele, kan du så gætte hvorfor du ikke har hørt om Tony Timpa?

17. juli 2020 kl. 16:35
De er skøre de [_______]!

Der er ingen andre end dig der har sagt at sorte "bliver dræbt mere end hvide", så hvem er det præcis du beskylder for at lyve ?

Hele fundamentet for Black LIVES Matter er, at sorte dræbes forholdsvist mere end hvide af politiet. Det er ikke noget jeg finder på, eller lyver omkring. Det er sådan hele bevægelsen opstod. Den hedder jo f.eks. ikke "black wealth matters".

Jeg kan se på dit øvrige skriveri, at du ikke har læst det jeg linkede til. F.eks. har du ikke opdaget, at forfatteren til artiklen (Coleman Hughes) er en liberal sort, og du kalder det "white supremacy cherry picking". Flot. Du ved tilsyneladende intet om racisme i USA.

Du er et perfekt eksempel på, at selvom man kan vise utrolige kompetencer inden for et bestemt felt, så kan disse kompetencer sjældent overføres til andre felter, herunder især politik.

17. juli 2020 kl. 16:15
De er skøre de [_______]!

Hvorfor bruge BLM som løftestang til det her, når selve fundamentet for BLM er forkert: Sorte bliver ikke dræbt forholdsvist mere end hvide. Det passer ikke. Det er løgn.

Og please, læs linket med 4 tilhørende studier, som beviser pointen, inden i overdynger mig med downvotes, skældsord og al det sædvanlige.

https://www.city-journal.org/reflections-on-race-riots-and-police

Dermed selvfølgelig ikke sagt at USA har voldsomme problemer i sorte nabolag med alt muligt, som selvfølgelig skal løses på en fair og ordentlig måde.

Kan i øvrigt også anbefale denne dokumentar: https://www.imdb.com/title/tt9708358/

STOP nu al den (misforståede) POLITIK inden for vores felt. Lad os da endelig udfase gamle ord, tale ordentligt til hinanden og behandle alle med respekt, osv. Helt fint! Men drop nu formynderiet, og meld jer ind i et politisk parti i stedet hvis i vil lege ordleg omkring kaffe, is, fodboldhold eller hvad hulen i nu kan komme på.

17. juli 2020 kl. 15:32
Slut med 'slave' og 'master:' Linux gør op med racistisk terminologi

Velkommen til klovneverdenen, Woke World, hvor det er 1. april året rundt.

16. juli 2020 kl. 08:35
ITU: Antallet af kvindelige ansøgere er steget med 83 procent på én uddannelse

Der er ingen, der har talt FOR at TVINGE kvinder til at blive programmører. Der er heller ingen, der har talt om "fribilletter".

Du svarede ret specifikt "Jep" til, at du ønskede at adfærdsændre. Hele bundlinien her handler derfor om, hvor meget social press og tyranni du er villig at påføre kvinder og måske også helt unge piger, indtil de træffer de valg, som du ønsker de skal træffe.

Hvis du ønsker at motivere kvinder, så er det helt fint - men ønsket om diversitet, som oftest ikke er gennentænkt i sig selv, ledsages ofte af et ønske om social tvang og kvoter, som heller ikke er gennemtænkt.

Derudover har vi The Gender Paradox, som direkte modarbejder dine politiske mål her, og som derfor kræver endnu mere "motivation" fra din side før "målet" er opnået.

Diversitet er politik, og når diversitet fremføres som noget der fungerer under markedsvilkår af diverse sociale studier fra udvalgte oplyste (læs: woke) universiteter, så spørger jeg blot tilbage: Hvor mange liberale mænd findes der på disse Social Studies? Hmm? Det er politik - moderne marxisme - forklædt som videnskab. Og jeg vil meget hellere snakke om IT end om politik.

10. juli 2020 kl. 14:21
ITU: Antallet af kvindelige ansøgere er steget med 83 procent på én uddannelse

Jep.

Du er i det mindste ærlig omkring det. Så når folks egne valg er Forkerte, så må man jo enten manipulere eller tvinge dem til at træffe De Rigtige valg? Det bliver et Nej Tak, herfra.

7. juli 2020 kl. 14:25
ITU: Antallet af kvindelige ansøgere er steget med 83 procent på én uddannelse

Det er sikkert rigtigt. Nu har vi så flyttet det til: Hvorfor gider de ikke it?</p>
<p>Måske er de klogere end mænd på det punkt?

Måske? Årsagene bag forskellige gruppers valg er nu kendt, rent psykologisk. Der er ikke noget mysterie i hvorfor mænd og kvinder træffer forskellige valg, så jeg er i tvivl om hvad du gerne vil forstå. Med mindre altså, at du ønsker et bestemt udfald, og gerne vil adfærdsændre med det in mente?

7. juli 2020 kl. 14:15
ITU: Antallet af kvindelige ansøgere er steget med 83 procent på én uddannelse

Vi bliver nok stadig nødt til at spekulere over, hvorfor kvinder (oftest) går uden om it? En forbedring besvarer ikke spørgsmålet

Kvinder går oftest uden om IT, fordi de ikke gider IT.

7. juli 2020 kl. 12:49
ITU: Antallet af kvindelige ansøgere er steget med 83 procent på én uddannelse

Rigtig dejligt at kvinderne endelig er begyndt at interessere sig for IT. Så kan vi måske også slippe for den trættende og evindelige fortælling om, at deres underrepræsentation skyldes alle mulige andre årsager.

7. juli 2020 kl. 11:51
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Konklusionen fra den første jeg linkede til: https://www.nber.org/papers/w22399.pdf

Even when officers report civilians have been compliant and no arrest was made, blacks are 21.2 percent more likely to endure some form of force in an interaction. Yet,on the most extreme use of force – officer-involved shootings – we are unable to detect any racial differences in either the raw data or when accounting for controls.

23. juni 2020 kl. 21:06
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Her er en mere

Konklusion fra https://injuryprevention.bmj.com/content/injuryprev/23/1/27.full.pdf

Given a national history of racism, the excess per capita death
rate of blacks from US police action rightly concerns policy analysts, advocates and the press. The excess appears to reflect
exposure. Blacks are arrested more often than whites, and youth
more often than the elderly. However, blacks are not more
likely than non-Hispanic whites to be killed or injured during a
stop/arrest, and youth have the lowest injury ratios.

23. juni 2020 kl. 21:03
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Imens sorte er mere tilbøjelige til at blive stoppet af politiet, så er de ikke mere tilbøjelige til at blive skudt af politiet. Når Palle fremhæver, at sorte bliver skudt 2.7 gange oftere (hvilket er korrekt), så har det en direkte sammenhæng med, at sorte gennemsnitligt er mere kriminelle, og derfor oftere har kontakt med politiet. Vi taler specifikt om kontakt med politiet, med døden til følge her - ikke om alle mulige andre demografiske sammenhænge, hvor sorte bestemt har det markant dårligere end hvide.

Sorry, det er altså bare simpel statistik. Her er endnu et studie:

https://www.pnas.org/content/116/32/15877.short

Citat fra konklusionen:

We find no evidence of anti-Black or anti-Hispanic disparities across shootings, and White officers are not more likely to shoot minority civilians than non-White officers

23. juni 2020 kl. 20:58
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Så har du slet ikke forstået noget, i hele sagen, overhovedet.

Hvis du ikke kan forstå, at en gruppe der udgør 14% af befolkningen, og som står for 50% af kriminaliteten, har en større risiko for at komme i klammeri med politiet, ja, så kan jeg desværre ikke hjælp dig yderligere

22. juni 2020 kl. 17:38
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

Og bare lige for at hamre pointen igennem med syvtommer søm: Hvis din logik skulle følges, så er politiet en flok sexister, da 93% af alle dræbte er mænd.

22. juni 2020 kl. 16:14
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

eg ved ikke hvilke statistikker du kigger på, men ifølge Snopes har sorte 2,7 gange større risiko for at blive dræbt af polititet end hvide.

Jeg skrev forholdsvist. I forhold til hvor stor en del af kriminaliteten som gruppen står for. Læs f.eks (https://www.nber.org/papers/w22399.pdf), blot én af 4 nylige studier på området.

Sortes historie, relative fattigdom og andre udfordringer de har, skal selvfølgelig tages seriøst, og der bør gøres noget ved dem. Men sorte bliver ikke dræbt mere af politiet. Sorry, det er bare fakta. George Floyd blev højst sandsynligt ikke dræbt fordi han var sort, men fordi politiet i USA er så håbløst elendige.

22. juni 2020 kl. 16:09
Facebook fjerner Trump-kampagnes opslag med Nazi-reference

New User, man orker jo knap nok....Men hvis du nu satte dig ind i statistikken for politivold i USA, så ville du vide, at sorte ikke bliver skudt og dræbt forholdsvis mere end hvide.

F.eks. døde Tony Timpa under værre omstændigheder end Floyd. Hvorfor har du ikke hørt om ham og så mange andre lignende sager? That's right, fordi han ikke var sort.

Men når offeret tilfældigvis så er sort, så glemmer vi da bare kritikken af højrefløjens ønske om mere åbning (de kapitalist svin!) og mødes allesammen til en tætpakket demonstration under århundredets pandemi. /Facepalm

22. juni 2020 kl. 15:41