Tim Ahrentløv

Her kommer Flutter - Googles nye mobil-system fra Aarhus

Jeg må give Eric Seidel ret i denne video https://www.youtube.com/watch?v=Mx-AllVZ1VY når han siger at de apps der vinder priser mestendelens er dem der tænker ud af platform boksen - så hvorfor ikke bare emulere platformsfølelsen med skia og sætte krydsplatformsudvikleren fri?

Som Xamarin Forms udvikler igennem mange år ved jeg et eller andet om, at basere sig på den underliggende platforms kontroller og paradigmer. Det er blevet bedre med tiden, men jeg sidder alligevel tilbage med en følelse af, at ha' været med til at bygge huse på en gletcher og finde sprækker som ikke var der i går.

Så jeg byder flutter velkommen. Dejligt med et paradigme skift. Jeg håber at nogen tager handsken op og porterer flutter's underliggende c++ engine til Xamarin så vi er flere der kan levere i træk i den retning :o)

5. oktober 2017 kl. 13:48
Tim Cook om skattesmæk i milliardklassen: »Totalt politisk fis«

Den Irske ministerpræsidents påkaldelse af Irlands suverænitet til at lave egne aftaler giver slet ikke mindelser om udviklingen der førte til Brexit.

Den største trussel mod EU er deres egne politisk indavlede elite og verdensfjerne bureaukrater.

Botnakker.

2. september 2016 kl. 19:01
Salesforce dropper Android-mobiler der ikke er Nexus eller Samsung

Kender det fra egen udvikling. Google og Samsungs hardware opfører sig ret ens. Men man skal ikke længere ud end til Sony før fx kamera-koden skal tage særlige hensyn. Så hvis det ikke afskærer kunder i væsentlig grad kan jeg godt forstå at man indsnævrer sit fokus.

18. juli 2016 kl. 10:41
Swipp erkender nederlag til MobilePay blandt private - satser nu fuldt ud på butikkerne

Som andre har sagt, de kunne alliere sig med fx Apple Pay der glimrer ved sit fravær. Sikkert en kombi af "kan-selv-vil-selv" og "for-dyrt" mentalitet. Vel. Jeg er fald for mobile pay. Men den dutter ik på en cafe i USA hvor jeg stadig med rystende hånd giver mit Master Card og ser det forsvinde ud bagved ...

13. juni 2016 kl. 21:32
Kommentar: Jeg giver app-anmeldelser én stjerne

Jeg har et par apps i stores og kender problemet med at folk bruger app anmeldelser til at komme af med frustrationer der ikke skyldes app'en som sådan.

Og det er ok. For sådan er mennesker.

Problemet er app storen's håndtering af en sådan "klage". Det ville være en fordel for alle hvis brugeren blev spurgt om de ville genoverveje deres lave rating EFTER at jeg havde svaret på klagen og givet brugeren support.

Jeg er sikker på at mange brugere ville se mere klart efter en snak med udvikleren af app'en. Vi er der næsten. Apple, Google og Microsoft skal bare lave en sådan sløjfe på deres systemer.

24. maj 2016 kl. 10:52
Hvad skal Frederik lære som første programmeringssprog?

Prøv http://www.anscamobile.com/corona/Sproget er Lua, og ligner det meste andet derude. Så kan Frederik lege med at lave programmer til sin iPhone, hvilket sikkert er den bedste måde at holde ham begejstret på. På sitet kan han også finde masser af eksempler og skabeloner som han kan tage sit udgangspunkt i. Frederik kan endvidere træne sit Lua med denne App når han sidder i sofaen: http://twolivesleft.com/Codea/ - men det kræver at han får en iPad. Du kan nå det endnu. Butikerne har stadig åbne :o)

23. december 2011 kl. 09:37
Skype-stiftere sagsøger eBay for brud på ophavsretten

Ebay må da ha' tænkt med røven da de købte skype...

17. september 2009 kl. 10:00
Nu kan iPhone-udviklere kode i C# - Pris: 2.000 kroner

@Jakob Visse vasse. Jeg overvejer netop at anskaffe mig monotouch fordi obj c er grelt at forholde sig til. Hvis man i forvejen har investeret i både imac og iphone udvikler licens, så kan man nok osse overkomme 2000,- kroner. Ærlig talt.

15. september 2009 kl. 11:43
Microsoft: Windows skal være den bedste platform til open source

Hank Janssen,

Gør Silverlight 4 til open source og frigiv et gratis express værktøj der kan bygge både server (WCF) og klient (forms) del, samt konvertere forms til iphone/android/winmobile/etc. apps (a la monotouch ver. 2)

Silverlight er den af jeres teknologier som bedst imødegår Chrome OS, webkit, flash og andre teknologier som VIL tage markedsandele fra jer medmindre I gør noget ved silverlight's closed source platforms afhængighed.

Og med en smule snilde kan det blive MILJØET hvor mobil applikationer til alle platforme udvikles - inkl. jeres synkende win mobile skude som kun vil drage fordel af et sådan krydsplatforms værktøj. Hver gang nogen bygger en iphone app, får I samtidig en winmobile app til jeres appstore.

Til gengæld kan I tilbyde firmaer server teknologien til at hoste disse løsninger (Win2008, Azure) og I får udviklerne trænet i C# og andre koncepter som letter tilgangen til de andre af jeres miljøer.

9. september 2009 kl. 12:54
Silverlight 4 med ny streaming-protokol

Nej, MS burde gøre Silverlight til open source og frigive et gratis express værktøj der kan bygge både server (WCF) og klient (asmx) del, samt konvertere asmx til iphone/android/winmobile/etc. apps (a la monotouch ver. 2)

Silverlight er den af deres teknologier som bedst imødegår Chrome OS, webkit, flash og andre teknologier som VIL tage markedsandele fra dem medmindre de gør noget ved silverlight closed source platforms afhængighed NU!

9. september 2009 kl. 12:40
Microsoft: Windows skal være den bedste platform til open source

Tja MS,

I kunne jo passende understøtte silverlight til linux og give garantier for at I ikke sylter teknologien ind i windowsplatformen. Man tør jo ikke gå i gang med lortet af frygt for at Mac support pludseligt forsvinder eller at active directory bliver et server krav eller ...

9. september 2009 kl. 12:11
Aspx, Jsp og Php er dødt: Lav hele dit website i JavaScript.

Så vil du sikkert kunne lide morfik: http://www.morfik.com/

24. juni 2009 kl. 15:33