Kim Henriksens billede

Kim Henriksen

Kommentarer

Kommentar til Glem port 445 et øjeblik - WannaCry startede (måske) nok med spam

Hvordan kan spam være den eneste måde at starte WannaCry på ?

Bogdan Botezatu/Bitdefender siger at: Det er den eneste måde, den oprindelige angrebsbølge kan være startet, selvom, Hvordan kan det passe, når det er en orm der kan sprede sig automatisk via netværk (altså vel også internettet ?)

Re: Jamen Jamen

Re: Jamen Jamen Hvis vi kan spare nogle hundrede millioner på porto ved at erstatte breve med et email-system til nogle milliarder lyder det da som en god forretning. Hi Hi - så kan det ikke udtrykkes bedre... I glemmer at det kræver at man har et fungerende postvæsen, for at sende breve.
Kommentar til Det 'ukendte' styresystem, du møder overalt

Re: Linux på desktop

Jeg har allerede kasseret en nyindkøbt maskine (Asus), som jeg ikke har kunnet få det til at fungere på pga. Uefi Problemet ligger typisk i at de fleste distro installers ikke kan finde ud af at oprette EFI boot partitionen korrekt. - Og det er bestemt ikke godt nok, men den underliggende...
Kommentar til Det 'ukendte' styresystem, du møder overalt

Linux Sucks

https://www.youtube.com/watch?v=SMKeWTVYBUo

Re: Sløret tale og indforståede bemærkninger...

On-topic: Giv dem da et job ved CIA og send dem til diktaturstater, så de kan lære de lokale at omgå myndighedernes krænkelser. Man kan vel ikke sige de var særlige dygtige når nu de blev opdaget og selv min 12 årige nevø kan samle en PC, hvis han ellers har adgang til delene.
Kommentar til Mens vi venter på bane.dk

Nye spor i løbet af natten

Der er åbenbart blevet tilføjet 5 nye spor i løbet af natten til Ballerup St: http://imgur.com/a/eyHa8 imponerende
Kommentar til Git for Visual Studio-udviklere

Git flow

Og har man brug for en god model at arbejde efter, så kig disse tre links igennem: http://nvie.com/posts/a-successful-git-branching-model/ https://github.com/nvie/gitflow http://danielkummer.github.io/git-flow-cheatsheet/ Når du skriver readmes og har brug for formatering, så brug markdown synt...
Kommentar til Gratis In-memory Windows for alle

Vælg Linux

Hvad man vi lære af denne debat ? Brug en gratis og open source Linux distribution, det er meget nemmere og du kan opnå de samme ting, som du kan med software fra Micrsoft, bare uden licens hovedpine i samme omfang. Hilsen 12-tals IT-supporteren, som ikke kan finde job, fordi man valgte Linux...
Kommentar til Augmented Reality-hjelm skal lade ukrainske tankførere se slagmarken

Soviet møder USA

Tanken er baseret på T-80 og opgraderes med amerikanske teknologi - hvor meget "uvenner" kan de (USA og Rusland red.) så i virkeligheden være, som medierne nu en gang gerne vil have os til at tro.
Kommentar til Carrier grade NAT: Piraterne kommer!

Re: Udmærket Yoel

Så Teleselskabet ved hvem det er Ikke hvis du er kunde hos Telenor. Hvert fald sidst jeg tjekkede, for nogle år siden.
Kommentar til TDC-chef: »Vi kan ikke få fat i de kompetencer, vi skal bruge«

Re: Hvilke specialister?

Ps. Jeg er selv uddannet IT-supporter i en televirksomhed, som benyttede sig at Linux, hvilket gør at jeg har svært ved at søge et "almindelig it supporter" da jeg ingen rutine har med Microsofts operativ systemer, på trods af jeg faktisk har været igennem flere Microsoft kurser igennem...
Kommentar til TDC-chef: »Vi kan ikke få fat i de kompetencer, vi skal bruge«

Re: Hvilke specialister?

Så enten må det klassificeres som "klynk", eller også gider de ikke slå ledige stillinger op. Eller for den sags skyld uddanne folk selv. Det fungere jo ikke særlig godt i længden når alle IT job kræver man er ekspert til at starte med. Det kræver IMO ikke at du har en...

Re: Hvis man vil betale.

Og med hensyn til WOW, hvor finder du lige nogen der kan forsætte i 10 år, med 5-10 millioner betalende bruger. Fordi de kom med et produkt til en allerede stor og etableret fanskare. Men Sony og Microsoft har for længst slået de rekorder med betalende bruger af deres konsol tjenester.

Linux tak

Vær nogle mænd og husk at udgiv spillet til Linux tak. Ud over det, så der rigtig mange der finder free-2-play konceptet latterligt, og nægter at spille spil der køre efter konceptet.
Kommentar til Kommentar: Kommer du ikke så meget ud, Stig?

Re: blomsterbede

Og hvem siger at sølle 80 blomsterbede på Vesterbro partout skal have en hjemmeside for at blive "delt"? Det er da netop en teknisk og bureukratisk måde. Alene bare det der er udviklet en hjemmeside til formålet er jo sindsygt. Facebook har eksisteret længe nu.
Kommentar til VoIP på iPhone vil nu ligne almindelige opkald

Re: Har man altid ikke kunne det.

Det kan du. .-) Kontakt viptel.dk Jeg er tidligere medarbejder HOS Viptel :-)
Kommentar til VoIP på iPhone vil nu ligne almindelige opkald

Re: Har man altid ikke kunne det.

Ud over det, tænk på de spøjse og sjove features man kan sidde og finde på ved at kværne et mobil opkald igennem f.eks. en Asterisk ;-) F.eks. intelligent styring af viderestilling hvis man hookede den sammen med ens kalender(tjenestes API)
Kommentar til VoIP på iPhone vil nu ligne almindelige opkald

Re: Har man altid ikke kunne det.

Et SIM nummer på et fastnet Går ud fra du mener et SIP nummer. Anyway, det der er et det nye er at det ikke kan se forskel på om det er en VoIP app eller et native opkald der ringer.
Kommentar til Tilbage til Librem 15 og Qubes OS i praksis

Qubes

Det er slet ikke fordi skal blive en skrivebordsmiljø diskussion, men hvis man nu ikke kan fordrage KDE, hvad så ?
Kommentar til VoIP på iPhone vil nu ligne almindelige opkald

Mobil SIP ftw

Anskaf da strakts et simkort fra din lokale danske mobil-sip udbyder hook det herefter sammen med Asterisk PBX eller ligende op og lav sjove køer, telefonsluser, hold-sælgere-væk funktioner m.m. på din(e) (mobil)telefon(er).