Claes E. Jensen

Sådan kom EU-forbuddet mod roaming-priser på bordet

Der er vidst forvirring her hvad folk mener og spørg om.

Lad mig skære det ud i pap:

Der er endnu ingen klarhed om prisen for at ringe/skrive fra et Dansk nummer til et IKKE Dansk nummer bliver ændret eller om det er her teleselskaberne skal tjene penge.

Pt. nævnes det kun at man som Dansker kan rejse rundt i hele EU og Surfe eller ringe/skrive til en anden Dansker til normal Dansk takst.

Men der nævnes som sagt ikke om det vil gælde for en Dansker der skriver/ringer til en mobil ejet af en ikke Dansker.

5. marts 2014 kl. 11:37
TDC køber ComX og nærmer sig dominans på fiberbredbånd

Det kan kun betyde to ting: 1: Eksisterende kunders bredbånd stiger med 30-50% 2: Der bliver lukket for tilgang af nye kunder/udbygning Præcis som det skete med DONG's fibernet da TDC købte det. :( Utroligt de kan blive med med at købe op, andre firmaer lider under at konkurrence myndigheddene gang på gang sætter stoppere for opkøb, men åbentbart ikke overfor monopolistiske TDC der snart ejer al fiber der kan forsyne private i KBH. Der er snart kun Black Fiber og enkelte firma linjer tilbage i gaderne TDC ikke ejer, og der er det alligevel TDC der servicere linjen alligevel.

26. november 2013 kl. 15:26
Microsoft bygger datacenter til 4 mia. for at drive Office 365

Det svarer til ca. 32 fodboldbaner. Det syns jeg da er ret stort i forhold til det "kun" skal hoste rackskabe..

4. juli 2013 kl. 08:37
Politiet skal afprøve iPads i patruljevognen

Så valgte man sidste år faktisk et dyrre tilbud i forb. med EU udbud hvor Mercedes blev valgt som nye patrulje vogne, da de på sigt er langt billigere at vedligeholde selvom indkøbsprisen er højere.

https://www.politi.dk/da/aktuelt/nyheder/Fremover+korer+politiet+i+Volkswagen+og+Mercedes.htm

15. februar 2013 kl. 10:14
Politiet skal afprøve iPads i patruljevognen

Jo såmænd for den grund, at har du designet en app til en iPad, så virker dne på ALLE ipads, har du lavet en app til Android, så ser dne måske forkert ud eller virker ikke på nogle Android systemer, og kan man få den samme enhed om 2år. eller skal man så ud og redesigne ? osv.

Man sikrer også at brugeroplevelsen er ens over hele fladen, når der er problemer skal en supportmedarbejder kun have en enhed at tænke over, og ikke om det er en ASUS, en ACER, en SAMSUNG eller hvad der ellers findes, og hvordan gør man lige det på den enhed osv.

15. februar 2013 kl. 10:11
Politiet skal afprøve iPads i patruljevognen

Det er det offentlige det skal igennem udbud selv om de har besluttet sig for produktet inden udbudet.

Det er rigtigt ja, men nogle gange så er udbud mere vejen til alt ondt end til noget godt. Et udbud kan på sigt medfører mange flere udgifter og meget mere besvær for dme der supporter. Flere steder har man faktisk valgt dyere løsninger i indkøb fordi man på sigt kunne se en stor besparelse. Så det med at gå lidt mod strømmen kan ikke altid være helt skidt.

Apple er EN producent, og alt tilbehør er fra samme producent, mens Android giver helt frit valg mellem de resterende producenter.

Arrh det jo så ikke sandt, jo Apple er en producent, meen tilbehøret laves og designes nu engang af 100vis af andre leverandører, bla. BELKIN osv.

15. februar 2013 kl. 10:06