Pauli Østerøs billede

Pauli Østerø

Kommentarer

Kommentar til Kære webudvikler: Vær med til at sænke overvågningen

Re: Forening

Så kan man jo retorisk spørge hvorfor man ikke gør det ? Hvorfor er der tracking på kommunale hjemmesider, dr.dk, borger.dk etc. ? Fordi for mange hjemmesider bliver lavet i Indien eller består af standard moduler i Wordpress og andre lign. jeg-behøver-ikke-tænke-selv systemer. Hele ar...

Ansvarspådragende

Hun fortæller, at ærgrelsen på hendes skole ikke blev mindre af, at det kom frem, at skolens IT-folk havde gjort opmærksom på sikkerhedsrisikoen – eller af at få viden om, at administrationen i kommunen havde et mere sikkert system, som lærere og elever ikke var omfattet af. Det må være ansva...

Jamen

Det kræver fx, at en kontrakt med det offentlige er blevet misligeholdt i sådan en grad, at kontrakten er blevet ophævet... Er det ikke netop det som er sket i Region Syddanmark hvor regionen har opsagt deres kontrakt med KMD. https://www.version2.dk/artikel/region-syd-opgiver-fejlramt-kmd-s...
Kommentar til Kommune sender 298 cpr-numre ud med aktindsigt til almindelig borger

Re: Det offentlige skal ikke undtages bøder...

Den myndighed der "dummer" skal betale ved kasse 1, må så undvære de penge, det år. Det er jeg uenig i, bøder i det offentlige må ikke ramme myndighedens overordnede budget til at drive sine forpligtigelser overfor borgerne. Istedet må man gå efter de ansvarlige ledere og...

Det er meget fint, men...

har Jacob Mchangama, eller har Jacob Mchangama tænkt sig at anmelde politiet? Ellers bliver det jo ikke til andet end snak.

... nyhederne om 5 år

Sygehusvæsenet har netop fået bevilget et milliardbeløb til at genindsætte 400 sektræterer som svarer til det antal som blev fyret da Sundhedsplatformen blev indført.
Kommentar til Chef for KMD-lillebror til kommuner: Glem nu jeres digitale småprojekter!

Re: Forvirring

Lyder som krampagtige udtalelser fra en fortidsdinosaur som har indset at de er de er ved at blive overflødiggjort af at it ikke længere er noget som kun kan udføres af milliardstore mastodonter.
Kommentar til Programmør: Dårlig software slår folk ihjel

Re: Programmøren er ikke ansvarlig for produktet.

Hvad der i dag kan virke som en simpel og ligegyldig test i det uendelige ocean af crap og spam og clickbaits var det bare ikke dengang. Vi snakker om året 2000! 16 år siden - hvad lavede du på internettet for 16 år siden? Jeg er sikker på at et spørgeskema vedr. hvilket præperat der anbefales b...
Kommentar til Hvilken kodeeditor bruger du?

EditPad

Er der slet ikke nogen der bruger EditPad? Er mangeårig glad bruger https://www.editpadpro.com/
Kommentar til Avis: Facebook vil bygge kæmpe datacenter ved Odense

Interresssant hvor hurtigt en masse medier kan gå i selvsving

http://mobil.dr.dk/smartphone/#artikel/nyheder/indland/facebook-til-dr-n...

Bash

Hallo, hvordan kan Bash blive nævnt i en mindre sidebemærkning, det er da noget af den største form for nytænkning længe.
Kommentar til Hullet webserver hos CSC delte virtuel server med Schengen-register

Jadajadajada

Datatilsynet kritiserer i skarpe vendinger Rigspolitiet og CSC... jojo, men hvor kan jeg se hvem der indtil videre er blevet fyret, fået bøder eller blevet retsforfulgt?
Kommentar til VIDEO: Sådan kan du deploy'e til produktion ti gange om dagen

TeamCity

Et hurtigt kig på et projekt der er rimelig aktivt viser 18 deployments igår :) Kører på Mercurial med 3-4 udviklere.

Ak ja

Sindssyge er at gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat.

Køb dansk?

Man kunne jo også bare sørge for at vælge nogle services som holder sig indenfor Dannmarks grænser.
Kommentar til Tyskland vil genindføre ulovlig logning af metadata

Fool me once

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me. Sindssyge er at gøre det samme igen og igen og forvente et andet resultat. ... og sådan kan man blive ved.
Kommentar til Brugerinvasion tvinger Hjemmeværnets nye portal til 70 mio. i knæ

Web skal laves af webfolk

Ikke noget at sige til at det skal gå galt, når at en eller anden MS systemudvikler over i hjørnet mener han kan lave løsninger som denne bare fordi at han været på et Frontpage kursus en gang. Det er jo hovedrystende, jeg ved slet ikke hvor jeg skal starte. document.write i javascript'...
Kommentar til DMI’s nye supercomputer kommer til at stå i Island

Greenland Connect

Æv - hvis man ikke engang kan få Danmark til at placere en supercomputer i Grønland, må den luftkastel fra Tele Greenlands side om at det nye søkabel kan tiltrække datacentre til landet anses for at være endegyldig død.
Kommentar til DMI’s nye supercomputer kommer til at stå i Island

Re: Forbindelse Island <-> Danmark

Mon ikke det "blot" er batchkørsler som får lov at hygge sig deroppe i Island og med intervaller sender nogle store filer til Danmark. Kan ikke forestille mig der er brug for realtime kommunikation udover management af jobs.
Kommentar til Dansk Folkeparti vil gøre e-boks til et frivilligt valg

Kunne man dog bare stemme på dele af et parti's politik

Meget kan man mene om DF, men det er svært at bebrejde folk for at stemme på et af de få partier som stadig har fornuften i orden på en hel række punkter efterhånden.