Carsten Gehling

Kommentarer

Kommentar til Forskere: Maskiner vil skrive det meste kode i 2040

Undskyld hvis...

...jeg ikke holder vejret. ;-) "vil medføre, at computere i 2040 vil skrive mere kode end mennesker" Jeg er ikke i tvivl om, at computere vil komme til at skrive mere kode - sådan en masse boiler-plate stads, der passer ind i nogle meget snævre rammer. Men jeg tvivler på, det kommer til...

Re: Ingen nyhed

Det med at programmere en togbane fik jeg allerede lov til i 1987, da jeg læste til datamatiker på Århus Kømandsskole Ditto - jeg gik bare på 90'er holdet. Men samme skole, samme togbane og multi-process programmering. :-)

Re: Vi bør stadig udforske de digitale muligheder

Et interessant startup projekt til Online voting baseret på Blockchain og anonymitet igennem transparente krypteringsteknologier Hvordan vil du forklare blockchains og kryptering til almindelige vælgere uden mere end almindelig it-forståelse? Et valg er kun demokratisk, hvis vælgerne for...

Men i sidste ende...

...bliver pengene desværre nok trukket fra samme lønkonto... ;-)
Kommentar til Politiet: Vores nye superdatabase er designet med privacy for øje

A Palantir is a dangerous tool...

Med det navn, fristes man jo til at citere: Gandalf: "A Palantír is a dangerous tool, Saruman." Saruman: "Why? Why should we fear to use it?" Gandalf: "They are not all accounted for, the lost Seeing Stones. We do not know who else may be watching!"
Kommentar til Endelig et Varnish sikkerhedshul!

Re: Spam?

Hvad får vi ud af sådan et kort indlæg, som ikke engang går i dybden med problemet? Det hele står da beskrevet i de vedhæftede links. :-)
Kommentar til Hvad sker der egentligt når du taster google.com i din browser?

Animation

Jeg har længe tænkt, at det kunne være spændende med en animation, der forsøger at beskrive netop dette. Som dykker ned under tastaturet og så ellers fortsætter derfra. Så skulle man bare lige kunne tegne... og animere... :-)

Re: Hvorfor?

Hvorfor pentester man systemer uden tilladelse? Fordi man kan. Fordi det er der. Nysgerrighed, lysten til at udforske, kløen i fingrene... Se f.eks. artiklen https://www.version2.dk/artikel/kommentar-maaske-alligevel-svaert-med-at... - især afsnittet: "I Eye of the Beholder var det...

Re: Lidt for meget tekst ....

Ved en tilmelding for nylig til en sportsbegivenhed skulle jeg opgive både email og mobil nr før jeg kunne trykke OK, der stod intet om hvad de skulle bruge informationerne til. Det er bla. dét, som https://10minutemail.com er sat i verden for at modsvare.
Kommentar til Især unge under 24 år glemmer at åbne Digital Post

Re: Postkassen

Det er ikke et problem til mobilen, der skal jeg ikke have mit NemID frem for at tjekke min post Men i mobilversionen kan man til gengæld ikke skrive tilbage til afsenderne. Det er IMHO temmelig molboagtigt. :-/ Jeg indrømmer, at jeg får også den der "suk..." følelse, hver gang...

Re: Jeg kan ikke rigtig se det

Nu bliver de fleste websites jo designet i Photoshop, Illustrator og måske indesign Stadig? Jeg troede, at det var et levn fra for 10 år siden. Med de nuværende muligheder i HTML5 og CSS er det da næsten hurtigere bare at lave mockup design direkte med kode.

Bedre anskuelse kunne være...

"Kæmpebøder for datasjusk giver god businesscase for at få styr på sine data" Så der ikke bliver noget for hackere at komme efter...?

Re: Lidt poppet

Det giver ingen mening at de forstyrre brugerne , det koster forretningen penge Det giver faktisk rigtig god mening. IT sikkerhed foregår jo ikke kun i IT-afdelingen men i hele virksomheden. Og hvis du er en "menig medarbejder" så vil en personlig oplevelse af, at andre har...

Re: Få det nu op i skyen, please.

"hvorefter de via diverse skærme, printere og telefoner modtager input" Jeg tænker at det grunder i noget hardware integration til feks telefonerne.
Kommentar til TDC på bar bund i efterforskning af kolossalt nytårsnedbrud

Re: Følgeeffekt hos DR TV streaming...

og fejlede testen, hverken app eller hjemmeside loadede Vi streamede fra DR's app på PS4 - kørte fint. Ironisk nok foregik det igennem en ADSL forbindelse leveret af.... YouSee :-)
Kommentar til Hvilken kodeeditor bruger du?

VIM die-hard

...så die-hard, at Visual Studio først blev tålelig at arbejde i, efter at jeg fik installeret ViEmu. Jeg har brugt VIM siden 2000, og kommandoerne sidder dybere end min rygrad. Det er de små forskelle, som akumuleret bare gør, at jeg ikke arbejder nær så effektivt med andet. Jeg vil sige, at nu...

Nooooooh.....

"Den 2. august gennemfører virksomheden den såkaldte 'Anniversary Update' af Windows 10. En enorm opdatering, der blandt andet indeholder nyt design, nye programmer og en opdatering af Edge-browseren." Jeg ryster af skræk.... ;-)
Kommentar til Påstået ejer af verdens største torrentside anholdt i Polen

Re: Hvis ikke faderen af internettet var død

"Er Tim Berners-Lee død ???" Nej jeg tror han mener Bob Kahn.
Kommentar til Dansk politi advarer mod USB-nøgler med ransomware på p-pladser

Re: *Suk*

Det virker altså på alle disse scam/phising/hoax plots der foregår at folk er blevet for dumme når man falder for dem. https://xkcd.com/1386/ :-)
Kommentar til Udvikler: Drop de alt for lange navne!

Er jeg den eneste der læste...

Bla bla bla bla bla bla bla fredagsbar bla bla øl bla bla bla bla....