Brian Nørremark

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Flere trusler udsendt via Aula-konti

Re: Er Aula et krav?

Som vel ikke behøver at ligge bag et login ? Narh, men jeg tænker læreren kan give individuelle lektier for. Men det kunne naturligvis løses.
Kommentar til Flere trusler udsendt via Aula-konti

Er Aula et krav?

Hvad er det for nogle funktioner, som gør at 0. klasse skal bruge Aula ? Ikke nødvendigvis. Men det er eksempelvis der lektiebogen befinder sig, og der kan godt være børn, som bliver opdraget til at være selvhjulpne og selv slå op i lektiebogen med eget login.
Kommentar til Flere trusler udsendt via Aula-konti

Heldigt det først er sket nu...

Jeg lavede et foredrag om digitalt selvforsvar i Coding Pirates Viborg (7-15 år) for et par uger siden, og hvis stikprøven matcher populationen nogenlunde, så er det eneste overraskende, at forgængeren ElevIntra ikke blev misbrugt i samme omfang. Her er et udpluk af piraternes 'krigsberetninger':...

Så burde man vel selv gøre det...

Når nu NemID ikke gør det, så burde man vel selv gøre det? Mon ikke der, måske på sigt, kunne vise sig et marked for en betalingsservice som udbyder en OpenID-provider?

OpenID?

Hvorfor laver NemID ikke blot en OpenID-provider?
Kommentar til Skat: Ingen garanti mod ventetid trods firedobling af serverkapacitet

Hm, gad vide om man skal få nedenstående når man klikker på forskudsopgørelsen? "Fejlmeddelelse Der er desværre sket en fejl under udførelsen af programmet - prøv igen senere. Klik på linket ”Log af” i toppen af siden."