Thomas Fach-Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Læser du om Linux? Så holder NSA øje med dig

Lidt mere begrænset...

NSA betegner ikke linuxjournal.com som et forum for ekstremister. Kommentaren omhandler softwaren TAILS som kommentareren siges bruges af ekstremister på ekstremistforummer. Linux Journal er røget med i søgeudtrykket fordi de har skrevet en række artikler om TAILS.
Kommentar til Forvirrende eller fremskridt? Sådan ser din iPhone ud i fremtiden

Re: Endelig væk fra skeuomorphic design

Skulle de putte et billede af en iPhone på telefon-knappen på iPhonen? Så skal de huske at gardere sig mod stack overflow i grafikmotoren...
Kommentar til Logitech lancerer vaskbart tastatur til 250 kroner

Ikke helt nogen nyhed

Jeg har vasket vores Apple tastatur flere gange med et brusehoved og reddet det fra Cola, mælk, og diverse andre ting som små børn kan finde på at vælte ud over det. Det skal bare have tid til at tørre ordentligt, så virker det fint.
Kommentar til Vi har lige sendt dig 5 gamle nyhedsbreve - undskyld!

Re: Kage...

Men udgiften til kagen vil jo i sidste ende ramme os læsere af Version2...? Lad os nu fokusere på det vigtige her: Kagen.
Kommentar til LLVM/Clang vs. GCC

GPLv3...

Du skriver at du bruger en ren FreeBSD 9, så jeg går ud fra at du kører med default-udgaven af GCC deri. Så vidt jeg kan læse mig frem til er standard-installation af GCC i FreeBSD 9 en temmelig gammel udgave (4.2.1 20070831). En nyere udgave af GCC vil formentlig give dig bedre performance, må...

Re: Har prøvet det samme - bare i Thailand!

Mon ikke det var via Wi-Fi den sendte sporingssignalet, baseret på positionen som den har modtaget via GPS. iPod Touch og iPad uden mobil-data-forbindelse har ikke engang GPS-chip, de positionsbestemmer vha. Wi-Fi.
Kommentar til Skudsekunder er for dyre...

Re: Løsningen er da simpel nok i teorien

TAI er en videnskabelig papir-tids-skala, den foreligger først nogle uger senere. Hvis det er argumentet så kan vi jo heller ikke bruge UTC, da UTC, så vidt jeg forstår og kan læse, er baseret på TAI.
Kommentar til Objective-C og C# stiger i popularitet

Re: Popularitet = ?

Jeg kan næsten garantere for at stigningen ikke sker af lyst men af nød Udover at jeg har været ret glad for Objective-C (Cocoa-APIet er meget veldesignet), så kan det samme vel siges om undersøgelsens #1, Java? Jeg kender ikke mange der koder Java med julelys i øjnene.
Kommentar til Danskernes passwords flyder rundt på nettet

Sikkerhed...

Det var dog et forfærdeligt dårligt forsøg på at skjule søgningen. For det første så highlighter Google et par af søgetermerne som CSIS har forsøgt at skjule, "Url/Host:" og "Date:". For det andet så er det let at finde et enkelt af deres resultater og selv se hvad man kan...
Kommentar til Cowi får bøde på halv million for digitale test

Som Bush sagde:

"Fool me once, shame on — shame on you. Fool me — you can't get fooled again." Måske skulle de finde en ny leverandør?
Kommentar til Mac og eksterne diske

Re: Mac og eksterne diske

Hvis du har en ekstern harddisk du kun bruger til din Mac, så formatér den som Mac OSs eget HFS+. Hvis du har brug for at overføre filer større end 4 GB til Windows-maskiner, så tag et kig på NTFS-3G-driveren http://www.ntfs-3g.org/