Peder Madsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Anonym blogger

Vel talt, men hvem mon forfatteren er?
Kommentar til ”Cloud er død!” – tænkte strudsen og stak hovedet i busken

Backup

Kan man ikke bare få en daglig backup leveret fra sin cloud-leverandør. Så ved man præcis hvor data befinder sig og man kan få fysisk adgang til dem. Og det er cloud-leverandøren, som håndterer dem.

Nej, Snowden har ikke blod på hænderne

Peter Kofods udmærkede kommentar i Den Fri: https://www.denfri.dk/2015/06/snowden-har-blod-paa-haenderne-igen-laerer...
Kommentar til Australsk bank smider Bitcoin-handlende på porten

Det gælder også for danske banker

Alle banker er blevet enige om dette, også de danske: http://politiken.dk/oekonomi/dkoekonomi/ECE2202082/bitcoins-er-sortliste...
Kommentar til ACTA er død – liberale blokerer i EU

Strider mod frihedsrettigheder

Det er da også en stor glæde, at den liberale gruppe vægter frihedsrettigheder højere end overvågning. Det kunne vi godt bruge noget af herhjemme også.
Kommentar til Dansk Erhverv: Giv fradrag på 110 procent for it-investeringer

Støtter dyrt købesoftware på bekostning af Open Source

Danske Erhverv kan måske være interesseret i at virksomhederne køber licenser på på software i stedet for at benytte gratis open source software. Hvorfor bruge skatteydernes penge på at hjælpe med at betale en Windows licens, når virksomheden kan benytte en gratis Ubuntu i stedet?

Den danske regering ønskede hemmelige ACTA forhandlinger i 2010

Som det fremgår af vedlagte artikel var den daværende danske regering tilsyneladende den største fortaler for at holde forhandlingerne hemmelige --> www.dailytech.com. Citeret fra artiklen: Denmark was reportedly the most vocal supporter of secrecy.

OpenJDK installeres standard på Ubuntu

Så vidt jeg husker installeres OpenJDK (incl. icedtea browserplugin) automatisk med en frisk installation af Ubuntu. Dermed virker NemID out-of-the-box i Ubuntu uden at brugeren skal foretage sig yderligere.
Kommentar til Men hvad kan den bruges til ?

Re: Telmac 1800

Det kan da godt være, nu har jeg skrevet til info@datamuseum.dk, så må vi se hvad de siger.
Kommentar til Men hvad kan den bruges til ?

Telmac 1800

Jeg har en fuldt fungerende Telmac 1800 liggende. Det er en finsk udviklet klon af Elf og selvfølgelig også udstyret med en RCA CDP1802. Faktisk har jeg en aftale med Teknisk Museum om at de kan overtage hele kittet, men jeg har endnu ikke fået mig taget sammen til at køre til Helsingør for at af...
Kommentar til Få dit eget billede på NemID-papkortet

Godt fundet på

Jeg skulle helt ned til det med Sidney Lee før alarmklokkerne ringede. Ellers en rigtig god artikel, specielt med 'så det offentlige kan spare penge', altid noget der åbner for hvad-som-helst.
Kommentar til Skatteministeren nedfryser DDR-agtigt lovforslag om dataspejling

Ingen IT-folk i arbejdsgruppen

Det falder åbenbart ikke ministeren ind at det kunne være en fordel at involvere folk med forstand på computere i dette arbejde?
Kommentar til Oops, I did it again...

APL programmører bruger med stor glæde specielle layouts

Dette her keyboard har jeg kodet mange gode programmer med, man vænner sig lynhurtigt til tegnenes placering. IBM lavede disse keyboards med IBM's sædvanlige fremragende mekaniske funktion. Se et eksempel her --> http://www.wickensonline.co.uk/apl/unicomp-apl-top-large.jpg
Kommentar til Virker din netbank?

Re: Ubuntu+Chrome+NemID

Nu ser det ud til, at NemID virker med Ubuntu og Google Chrome. I hvert fald på min installation med Ubuntu 10.10 Maverick RC, Google Chrome 7.0.517.24 beta og java version "1.6.0_21", alt i 64 bit. Jeg har opdateret dette i Hans Schous oversigt.
Kommentar til Virker din netbank?

Re: Ubuntu+Chrome+NemID

Som ansat i Danske Bank kan jeg oplyse, at vi havde mulighed for at anvende NemID løsningen kort før den blev offentlig tilgængelig. I den forbindelse var der en intern fejlmeldingsprocedure. Jeg fejlmeldte netop kombinationen Chrome, Ubuntu og NemID. Det var lige før det hele blev offentligt ti...
Kommentar til Endnu en super god hjemmeside: Hvemkommer.dk

Udvikling af hvemkommer.dk

Kristian Broe er en af mine kolleger, og han bruger meget at sin fritid på at udvikle hvemkommer.dk. Som andre har nævnt, så er det en rigtig god og godt bygget side, som flere og flere får øjnene op for. Kristian er p.t. udsendt til Indien, men forventes tilbage i DK i løbet af en måneds tid.

Belæg for at benytte ordet 'Griske' i overskriften

Ud fra artiklens ordlyd synes der ikke at være dækning for overskriftens brug af ordet 'Griske'. Som gift med en praktiserende læge er jeg bekendt med at der foregår en del spilfægterier mellem overenskomstparterne, og der er ikke nødvendigvis tale om at nogle er mere griske eller påholdende end...
Kommentar til Piratkopier af første Windows 7 beta florerer på P2P-netværk

Leakede med vilje

Alle kneb gælder i markedsføring og der er almindelig enighed om, at Microsoft lod denne kopi sive (via mellemmænd) til alle interesserede. Det skete bl.a. for at tage lidt hype fra Apples kommende Snow Leopard, som forventes præsenteret på Macworld. Se mere her --> http://www.microsoft-watch....