Torsten Holtse

Microsoft trækker Windows 8.1-opdatering tilbage

Min Surface RT er også opgraderet fint. Eneste problem er, at opdateringen også har skiftet min UI tilbage til dansk og ikke vil lade mig skifte tilbage til engelsk!!

21. oktober 2013 kl. 13:39
Rygte: Microsofts Surface-tablet vil koste 1.200 kroner

det er da vist ingen hemmelighed at både Xbox 360 og PS3 blev solgt med ret store tab ved lanceringen, så det med at tabe penge på selve salget tror jeg ikke Microsoft er bange for. Det må være langt værre hvis de får skræmt alle hardware-partnerne væk

15. august 2012 kl. 13:50
Motorolas smartphone med gammel Android: 2200 kroner

det var godt nok den mest absurde "artikel" jeg nogensinde har set på version2! det kunne jo næsten være i en twitter-besked, og indholdet ville i så fald få alle til at unsubscribe! hvorfor!?!?

15. marts 2012 kl. 16:44
Danske it-folk vil helst arbejde for Google og Microsoft

MDCC er lidt specielt fordi det ikke en selvstændig udeviklingsafdeling, der refererer direkte til Redmond. Til dagligt har de vist ikke ret meget med hinanden at gøre

21. januar 2012 kl. 11:37
Windows Phone-salg faldt fra lidt til endnu mindre

noget kunne tyde på at mange for siddet på hænderne og ventet på Nokia. Ifl. Orange UK så er Lumia 800 den mest forudbestilte Nokia-mobil nogensinde hos dem. Hvis billedet er nogenlunde det samme hos andre operatører så må det vel alt andet lige hjælpe en hel del på WP7's salgstal

17. november 2011 kl. 07:54
Steve Jobs erklærede ’atomkrig’ mod Android

man plejer jo at sige, at moral er godt, men dobbelt moral er dobbelt så godt ;-)

21. oktober 2011 kl. 15:57
Eksperter: Nokias kæmpe-sats på Windows Phone vil lykkes

så er det jo heldigt at de gør det ;-) plus det at jo bliver de tlf, der integrerer bedst med bl.a. exchange, så der jo er en forfærdelig masse virksomheder, der bruger uanset hvad man så måtte mene om det...

21. oktober 2011 kl. 08:39
Microsoft: Windows 8 vil ikke udelukke Linux-bootloader

nu kan størstedelen af brugerne her inde jo ikke ligefrem betegnes som upartiske når det kommer til diskussioner, der involverer windows og linux.

Den første artikel gik udelukkende på spekulation om hvorvidt linux-distributioner blev udelukket fordi de ikke var signeret. Hvis det er muligt at disable UEFI er man vel ude over det problem.

Hvis problemet om at muligheden for at disable UEFI ikke er til stede i nogle kommende PC'ere skulle opstå så kan vi jo tage den diskussion til den tid, og finde ud af hvis skyld det så måtte være.

23. september 2011 kl. 15:03
Windows 8 booter hurtigere - men er det slut med dualboot for Linux?

Man kunne vel også spørge hvor meget man efterhånden har brug for dual boot. Er den første indskydelse ikke efterhånden at køre virtuelt? Det bliver selvfølgelig problematisk hvis der begynder at blive langt begrænsninger på hvilke OS det overhovedet er muligt at lægge ind. At miste dual boot har jeg svært ved at blive ophidset over, og hvis det tilmed kan hjælpe på sikkerheden og opstartstiden så kan jo kun bede dem om at komme i gang :)

21. september 2011 kl. 16:55
Sikkerhedsbrist: Skift kodeord i Mac OS Lion uden at kende det gamle

ja det er farligt at blive populært. Så er der lige pludselig nogle, der koncenterer sig om ens sikkerhed ;-)

21. september 2011 kl. 12:29
Reset: Sådan nulstiller du Windows 8 uden at geninstallere

bare rolig...det ER bare dig :-)

19. september 2011 kl. 14:54
Enhedslistens it-kandidat: Branchen ødelægger familielivet

nu er det jo ikke 1998 mere. Jeg .com-boblen er der jo sket en hel del inden for arbejdsforhold i it-branchen. Man kan sikkert stadig finde steder hvor man arbejde som for 10-15 år siden, men jeg vil våge at påstå, at den slags arbejdspladser efterhånden er i mindretal.

(...and I base that on absolutely nothing)

14. september 2011 kl. 15:53
Prosa: Offentlig it-outsourcing er økonomisk selvmål

thumbs up!

2. september 2011 kl. 09:58
Udvikler-kit til Mango-apps er nu frigivet

:-)

25. august 2011 kl. 14:35
Oracle: Google smadrer Java med Android

set ud fra hvor mange steder jeg efterhånden er faldet over advarsler om java-api'er, der ikke virker på android, så har Oracle vel delvist ret i deres påstand. De har nok bare ikke ret i at det er Google's skyld. Forskellen er vel så bare at Google har lavet deres eget rod i stedet for at holde sig til det officielle rod :-)

23. august 2011 kl. 18:01
Ingeniørforeningen kæmper med integration mellem Microsoft-systemer

Umiddelbart lyder det mest af alt som om Educare var problemet. Jeg kender ikke Educare, men jeg kender Biztalk. Et .NET-baseret administrativt system burde være i den nemme del af Biztalk-integration, så hvad pokker har de dog lavet i det Educare!

18. august 2011 kl. 08:53
Apple lancerer iCloud beta og afslører priserne

der findes et mono-projekt til skydrive, SkyDrive Synchronizer. Skydrive bliver integreret i Phone 7, hvis det ikke allerede er det, så på mobil-fronten kan skydrive også følge med iCloud.

men man skal heller ikke gøre appel helt uret. Der står jo også, at musik og billeder ikke kommer til at tælle med i storage

2. august 2011 kl. 20:10
Apple lancerer iCloud beta og afslører priserne

forlyder der noget om de har fået lavet deres egen infrastruktur nu, eller er de stadig bare et interface oven på Azure og Amazon EC2? :)

2. august 2011 kl. 17:25
KMD: It-branchen mangler ikke folk - men eksperter

Selvfølgelig vil vi gerne gøre vores del for at få folk ind. I forhold til studerende og nyuddannede har vi i mange år gået forrest med sponsorater, samarbejder, specialeskrivning og lignende. Så vi vil stadig gerne have fat i de bedste blandt de højtuddannede

...men det må stadig siges at være i et omfang, der er til at grine af. Jeg var heldig at være i praktik, og skrive afsluttende opgave hos KMD. I den forbindelse var jeg til en "studentermedarbejder-dag". Ud fra emails at dømme drejede det sig om 40-50 personer. Der var ca 20 der mødte op, og her af var der kun tre inkl mig selv, der var teknisk inden for IT. De fleste andre var fra CBS, RUC og journalister. Jeg betvivler ikke at KMD også skal bruge folk fra den slags uddannelser, men jeg finder det alligevel meget overraskende, at der ikke var flere med en teknisk IT-baggrund i en IT-virksomhed med mere end 3200 ansatte. Den kan selvfølgelig også bare være at alle de andre tekniske ikke gad møde op....

Som nyuddannet har jeg pløjet igennem bunkevis af jobopslag, også udløbne bare for at se hvor der evt. kunne være en mulig, og af de store IT-virksomheder i Danmark der synes jeg virkelig ikke KMD lader til at være nyuddannet-venlig. Mange andre store, specielt inden for finans-branchen, er gode til f.eks. at have graduate-programs. Det er uhyggeligt hvor mange gange KMD's announcer starter med "Erfaren", "Senior" eller "Specialist", og det på trods af, at de er ultimativt de største inden for deres område. Hvis ikke KMD vil skabe nye specialister eller BI inden for kommunalt IT hvem skal så.

Det kan selvfølgelig også bare være mig, der ikke ved hvor jeg skal se hen efter KMDs indsats overfor nyuddannede. Det kan lyde underligt når jeg nu selv har været i praktik der. Det var dog mere held og tilfældighed, der gjorde det end det faktum, at jeg rent faktisk er rigtig dygtig til mit fag.

(en hvis form for afmagt og bitterhed over jobmarkedets virke kan forekomme...)

28. juli 2011 kl. 13:18
Microsoft: Nu er Windows Phone Mango klar til at spise

Det ville virke noget underligt hvis de lige pludselig skulle finde på at kalde mango for 7.5. MSDN refererer konsekvent til de nye api'er som 7.1. Godt nok hedder det sig at det er "pre-release documentation" men hvor lige pludselig ændre kurs

anyways...det er alligevel bare et nummer uanset hvad :)

27. juli 2011 kl. 12:43