Michael Wörffel Intile

Civilingeniør og sikkerhedsekspert: »YouSee-nedbrud ligner intern hacking«

Yousee/TDC ikke havde ændret præinstillingen på routerne; "Admin" og "Password" (-:

5. januar 2017 kl. 15:44
El-gigant ansætter topchefs 25-årige datter som ansvarlig for it-sikkerhed

Det er simpelthen noget vrøvl Ejvind Andersen Christensen, Mærsk McKinniy Møller havde en betydelig uddannelse og erfaring før han fik prokura i A. P. Møller.https://da.wikipedia.org/wiki/M%C3%A6rsk_Mc-Kinney_M%C3%B8ller

3. januar 2017 kl. 09:20
El-gigant ansætter topchefs 25-årige datter som ansvarlig for it-sikkerhed

Kig på hendes levnedsforløb. Hun kan umuligt have opnået den erfaring og ballast som dette job kræver på disse "korte" ansættelser - uanset dygtighed.

Hånden på hjertet, hvis Anne Duedahl, med dette levnedsforløb, søgte en lignende stilling i enhver anden milliardkoncern, ville hun ikke engang blive kaldt til samtale.

30. december 2016 kl. 08:26
Datalog overhaler det offentlige med egenudviklet NemID-klient: "Vi skal have flere øjne på protokollen"

Et privat firma kan næppe "diske" op med nogen terrorsagsgummiparagraf, voldsmonopolet tilhører kun staten (endnu).

3. januar 2015 kl. 18:49
30-årig fængslet for læk af folketingsmedlemmers cpr-numre

Det er ikke ordet, det er en skandale men viser meget tydeligt hvor langt groteskt langt staten er kommet med overgrebene mod borgerne.

2. oktober 2014 kl. 21:02
Fængslet under terrorparagraf: Nægtede at udlevere kodeord til krypteret computer

Jeg VIDSTE at politiet ville misbruge den lovgivning og derfor skulle vi aldrig have haft den!

16. juli 2014 kl. 13:36
It-chef for Folkemødet: Politiet fortalte, at vi skulle logge wifi-brugerne

Det eneste vi kan trøste os med er, at politiet ikke er it-kyndige nok til at kunne anvende de loggede data - ha!

17. juni 2014 kl. 14:12
Borgmesters kæmpe tele-regning kan skyldes dårlig tyrkisk mobilforbindelse

Sludder Kasper Bergh, et normalt mennesker vil reagere når der kommer en advarsel fra udbyderen om at en kr. 100.000,- grænse er nået!

24. maj 2014 kl. 11:07
Datatilsynet: Myndigheder bør tænke sig om, inden de hyrer amerikansk ejede databehandlere

Er KMD ikke store nok til at håndtere Nem-ID og CPR-registret? Hvorfor ligge og rode med udlicitering, når det drejer sig om national sikkerhed - staten plejer jo at sætte sin klamme hånd på alt andet, hvorfor så ikke her, hvor der vil være en hvis logik i det.

Arghh, rettelse - jeg kan se nu at KMD også ejes af Advent International..................så er det hele jo li'som lige meget.

3. maj 2014 kl. 09:55
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

Så lad os runde den af der. Dog vil jeg for en ordens skyld nævne at jeg ikke er offentligt ansat men selvstændig ingeniør/entreprenør i byggebranchen som også har lavet partnering-kontrakter (meget lig den type kontrakter du efterlyser) som har fungeret udmærket(-;

27. januar 2014 kl. 13:25
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

Hvad vil du ha' Nikolaj? Alternativet til en specificeret kontrakt er en blankocheck og det må vel være kunden som definerer sine egne behov og ikke IT-firmaerne. Som IT-firmaerne har ageret hidtil er det sidste man tør betro dem, frie hænder. Jeg har meget svært ved at få øje på ansvarsforflygtigelsen i min holdning, tvært i mod endda. Det rigtigste må da være at kunden beskriver sine behov og IT-firmaerne derefter skruer et produkt sammen som opfylder det behov, alt andet vil være galimatias. IT-firmaerne skal ikke bruge kundens penge til forsøg, de skal levere et færdigt produkt..........det er altså ikke raketvidenskab vi har med at gøre Nikolaj.

27. januar 2014 kl. 12:41
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

Ja, og en sten kan ikke flyve og mor Karen kan ikke flyve, altså er mor Karen en sten.............din argumentation er en gang forvrøvlet sofisme Nikolaj. Bundlinien er at danske IT-firmaer ikke kan levere den vare der efterspørges og det skal efterspørgeren saftsusemig ikke rette ind efter - det må være de danske IT-firmaer som er inkompetente

27. januar 2014 kl. 11:19
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

You lost me...........du mener at kunden skal tilpasse sig produktet og ikke omvendt?

27. januar 2014 kl. 10:24
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

@Nikolaj Hansen - Meget, meget, dansk måde at tænke på; hvis ikke produktet er i orden, må det være kunden der er noget galt med.............

26. januar 2014 kl. 17:22
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

De er til gengæld gode til at profilere sig selv.

STERIA...............læg mærke til, ikke et ord om Proask men en masse bla, bla bla.

26. januar 2014 kl. 09:18
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

Ja, det er svindel og humbug.

26. januar 2014 kl. 09:02
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

Hvis IT-firmaerne ikke kan håndtere disse "kæmpestore kravspecifikationer og fastprisaftaler" hvorfor hulen byder de så på opgaverne? Og nej, jeg er ikke sarkastisk - IT-firmaer må lære at fungere indenfor de rammer som bliver dem udstukket (lidt li'som resten af erhvervslivet må)! "Bygherre" kan være fuldstændig ligeglad med kildekoder og fanden og hans pumpestok - det er tilbudsgiveres problem. Hvis bygherre kunne lave systemet selv, var der jo ingen grund til at entrere med et dyrt IT-firma.

24. januar 2014 kl. 14:41
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

@Palle Due Larsen - jo netop motorveje kan tages i brug etapevis og sammenligningen med en motorvejsentreprise er ganske udmærket, men jeg genkender dine argumenter og derfor gentager jeg: IT-leverandører som ikke kan afgive tilbud efter tilbudsmateriale hvor funktion og afleveringsfrist ligger fast, skal ikke have mulighed for at byde på opgaverne. Betyder det så at ingen byder på opgaverne, må man bare vente indtil IT-firmaerne har nået en standard hvor de er kompetente. Når jeg læser dit indlæg kommer jeg til at tænke på Piet Hein: Vil du med rette have ry som lærd,. så tag det lette og gør det svært.

Som de offentlige IT-projekter kører nu, kan man jo blot som byder, byde alt for lavt og hente det hele ind på ekstraregninger.

24. januar 2014 kl. 14:34
Offentligt it-system til 164 millioner kroner bør droppes

Jeg tror at de mislykkede projekter ofte hænger sammen med statens måde at entrerer på; der ville aldrig nogen sinde være en privat aktør som ville tillade udvikling af systemer på timebasis. Jeg ved godt at staten indhenter "tilbud", men der er så mange buffere i de afgivne tilbud at der reelt er tale om udvikling på timebasis og når så samtidig IT-firmaerne mener at de skal honoreres med kr. 4.000,- plus, i timen, kan det ikke gå andet end galt. Kravet til staten må være, at staten laver noget ordenligt udbudsmateriale som ikke honorerer systemer der ikke virker eller ikke bliver færdige til tiden. Hvis ikke IT-firmaer er i stand til at afgive tilbud på disse betingelser (som alle andre leverandører er underlagt), er de ikke kompetente til at deltage i tilbudsafgivning - slut prut!

24. januar 2014 kl. 09:55