Jan Nielsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Antivirus-firmaer ignorerer hjælp fra Windows

DEP/ASLR

Hvordan skal det forstås at AV ikke "bruger" DEP og ASLR, er det ikke enkeltstående funktioner i O/S'et ? Burde windows ikke bare selv styre det, og alle produkter implicit være underlagt de checks som DEP laver, og få gavn af ASLR's adresse layout ændringer ?
Kommentar til INGEN System-administration igennem firewall

software politik og håndhævelse, nac

Udover fw filtre der kan håndtere store dele af de brugere der måtte have misforstået hvad deres beføjelser er i firmaregi, kunne et forslag være at få styr på det software der findes på ens maskiner og styre hvad der kan smides på maskiner med adgang til netværket, og så sørge for at kun ens egn...
Kommentar til Ny digital signatur kommer bag på 4 ud af 5 danskere

det er vel stadig frivilligt at være med

Banken vælger vel selv om de vil være med på DanID "signaturen" ?
Kommentar til 50 fejl på 14 måneder: DR's telefonsystem bliver aldrig godt

telefoni og netværk

@Henning : IP telefoni behøver ikke være mere kompleks og problemfyldt end traditionel telefoni, det kræver bare andre kompetencer, det glemmer man engang imellem. Derudover har Jens da fuldstændig ret i at det er et klasseeksempel på hvordan ip telefoni opfører sig i et forkert opsat netværk. Q...
Kommentar til 17-årige drenge stjal mappe med passwords fra skoles computerrum

Den er svær at komme udenom

Det er svært at komme udenom at de har gjort noget forkert, bare fordi man kan få adgang til informationerne, gør det vel ikke lovligt at misbruge dem ? Det kan jo så debateres om skolen ikke også burde investere lidt mere tid i sikkerheden omkring deres IT løsning.
Kommentar til 17-årige drenge stjal mappe med passwords fra skoles computerrum

mappen var en "fysisk" mappe

Citat jv.dk : "Elevernes nøgler passede til computerrummet, hvor der altså lå en mappe med passwords frit fremme." Mon ikke de passwords rent faktisk lå i en papirmappe printet ud, hvorved de så kunne logge ind med dem på pc'erne i lokalet og finde de oplysninger der er snak om ?