Flemming Wyrtz

Enhedslisten forudser: Vi får forsøg med e-valg inden for nogle år

"Det er lidt ligegyldigt, hvem folket stemmer på. Det vigtige er, hvem der tæller stemmerne." citat Stalin.

28. september 2013 kl. 17:25
Test: Skift til SSD og start Windows på under 25 sekunder

Min lille MacBookAir tager 15 sek fra koldstart til fuld klar. Den har autologin for én bruger og en APPLE SSD TS128C. Det er ren luksus. Lad os se hvor længe drevet holder.

18. marts 2011 kl. 21:22
Død over antivirusmafiaen

Dejligt at høre dette fra dig.

18. februar 2011 kl. 03:27
Sådan beskytter du dig imod 99,8 procent af alle malware-angreb

Hej Anders.

Jeg er ikke ekspert som det fremgår, men jeg har dog aldrig haft problemer med sikkerheden. Det er ikke det samme som at jeg ikke kan få det. Fra 2002 og frem har Mac OSX været bygget op om Unix og det giver så vidt jeg kan se nogle alvorlige fordele. Ethvert program som skal ud at køre skal have tilladelse fra mig. Og det giver jeg selvfølgelig ikke bare.

Jeg har i mit firma 2 ansatte som ikke er genier til computere og de surfer såmænd også rundt i cyberspace.

Vi har ingen virus beskyttelse og hvordan kan det være, at min bankkonto ikke er tom? Min hjemmeside ikke er hacket? Min e-mail konto ikke bruges til Spam? Min harddisk ikke er udraderet?

Er jeg dum?

Min ven mekaniker-Brian er helt overbevist om, at min bil kører dårligt fordi jeg ikke har haft stemplerne ude i denne uge. Er det dét vi taler om?

Og iøvrigt lever jeg godt på landet. Jeg bruger min computer til mit arbejde og ikke til at lege med. Det er ligesom med min bil. Jeg kører i den.

16. februar 2011 kl. 19:30
Sådan beskytter du dig imod 99,8 procent af alle malware-angreb

Jeg har arbejdet med Mac fra før jeg første gang lærte at skrive www i Netscape. Jeg har aldrig brugt virusbeskyttelse og surfer som enhver anden rundt på nettet og modtager mail. Jeg bruger generelt ikke Microsoft produkter. Jeg erstatter dem helst med andre programmer hvis jeg kan.

For en uge siden hentede jeg under indtryk af det stadige bomardement om at Mac nu er usikker ClamXav ned på min computer og testkørte i nat. No files infected.

Jeg har mine date med fra begyndelsen af 90'erne, hvor jeg skiftede til Mac. Én gang har en kunde sagt, at en af mine filer var inficerede. Det viste sig at beskeden kom fra et af de programmer der levede af at sprede frygt.

Om min Mac er 100% sikker ved jeg ikke, men det må være tæt på. Og så må i godt kalde mig jubelidiot, men helt ærligt har jeg ikke tid til at beskæftige mig med computerproblemer. Jeg lever af at sælge industrimaskiner og ikke af at holde min computer up to date.

16. februar 2011 kl. 14:53