Nicky Vlad Christensen

SMS'er er for usikre til to-faktor-autentifikation: For nemt at få et nyt sim-kort

Kom nu alle sammen, opfind et kreditkort med numerisk tastatur og display. Det skal kunne lade sig gøre i 2017. Højst 50% tykkere end et normal kreditkort, please.

Faktisk er det 100% tyndere. Så længe at du har din telefon på dig, behøver du ikke dit plastikkort og den har både tastatur og skærm :)

14. juli 2017 kl. 11:16
EU-Domstolen skal afgøre taxi-appen Ubers skæbne i Europa

Man skulle ellers tro at det frie marked ville byde sådanne tiltag velkommen. Det er bedre for forbrugerne økonomi, øger konkurrencen og er i alles bedste interesse, på nær den etablerede taxa branche.

22. juli 2015 kl. 15:37
Gadget-kalenderen #12: Uret der endnu er foran Apple og de andre

Jeg er selv en glad KickStarter fan og var med til at få uret fra prototype til et super produkt. Udover at vise beskeder, er det en udvidelse af din telefon, så du kan se, hvor hurtigt/langt du løber med Runkeeper og sørger generelt for at du kan efterlade telefonen i lommen og stadig se om de beskeder du får, er relevante.

19. december 2013 kl. 11:57
Silicon Valley kæmper imod nyt californisk privacy-lovforslag

Du har helt ret! Fra Wikipedia: Silicon Valley is the southern region of the San Francisco Bay Area in Northern California, in the United States.

Det svarer lidt til at sige "Fra fiskerbyen Vestjylland".

9. april 2013 kl. 08:37
Rygte: Apple på vej med intelligent ur

Du har lige beskrevet et Pebble ur :) Det er på markedet og kan bestilles. Jeg var tidligt ude, så mit skulle være i posten allerede. Dog forbinder pulsmåleren ikke til uret, men til smartphonen via Bluetooth, ligesom uret gør det. Så ja, Apple har en god idé, men de er ikke på forkant med udviklingen. De efterligner mere andres gode idéer. [EDIT] Ja nemlig ja :)

11. februar 2013 kl. 13:53
Rygte: Apple på vej med intelligent ur

http://getpebble.com/Det lyder da meget som det, der er beskrevet i artikel. Det er et lækkert smart-ur, som forbinder til både iDevices og Android enheder og kan vise opkald, sms'er, hvor hurtigt du løber, styre din musik og lignende. Alt som din telefon kan vise, kan vises på den skærm, hvis der er lavet en pebble-app til det :) [EDIT] It's called Pebble, not Pepple :P

11. februar 2013 kl. 13:52
Indisk "anstødelighedsfilter" truer med at blokere Google og Facebook

Lige min tanke! Hvis de klikker ind på udenlandske sider, som indeholder information, som de ikke bryder sig om, så må de da bare ryste på hovedet og prøve en anden side... Generelt har man også en idé om at det er en skidt side, når der f.eks. står "Man decapitated with chainsaw - uncensored"... Jeg går ud fra at det bl.a. er den slags og ikke kun velformede "samfundsskadelige" bryster, som de går efter?

13. januar 2012 kl. 16:46