Laust Skinbjerg

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Odder-elever smadrer iPads for 100.000 kroner

De kan jo være ligeglade

Carsten, jeg vil til dels give dig ret. Men jeg vil nu også mene at det er en konsekvens af at det er kommunens enhed og ikke børnenes egen iPad. I min omgangskreds er der flere iPads i hænderne på børn i alle aldre, og de kan godt finde ud af at lade vær med at smide med dem.

Re: Definitionen på ond tro

Du har jo helt ret Christian, men når de så ringer ind til Dell og spørger om det er en fejl, men får at vide det er rigtigt. Så er det vel også ris til egen røv. De skal vel ikke spørge flere gange?
Kommentar til Så trådte jeg ind i det 21. århundrede

Hvilket spil købte du?

Hvilket spil købte du?
Kommentar til Sygt SAN lægger Ekstra Bladet og Politiken ned

nu er pol.dk da helt nede

Øv.. nu er politikens side helt nede og man bliver redirected til beta.politiken.dk - er det den nye metode til at få folk til at læse JP? :)
Kommentar til Bedre mobildækning på intercitystrækninger kommer snart

men hvad med cityringen?

Det lyder meget godt - turen til Jylland bliver pludselig meget lang når man skal arbejde med kæmpe udsving i dækningen. Er der i øvrigt nogen som ved om der er planer for dækning i metrolinjerne? Pt. mister jeg alt mobildækning på de underjordiske strækninger, det må da kunne laves smartere.
Kommentar til Netværksfejl sender Berlingskes netmedier offline

Lærte det på den hårde måde

De er desværre stadig nede. Det fandt jeg ud af på den hårde måde da jeg står akut og skal bruge en artikel fra business.dk - ØV!
Kommentar til 3-kunder kan glemme alt om kompensation for gigantisk mobilnedbrud

Omtale

Det er sjovt at de vil bruge den tid de får i pressen på at fortælle hvad de ikke vil gøre. Det havde måske været sundere at give kunderne gratis taletid, taletid som kunderne godt nok ikke kan bruge, men sådan er det jo med så mange gaver.
Kommentar til Ups: Apples nye talegenkendelse åbner din iPhone på vid gab

Skal vi ikke bare opfordre de

Skal vi ikke bare opfordre de nye købere af iPhone 4GS til at at slå det fra, så Siri ikke kan bruges når det er låst, så er den skid slået. Man skal jo også selv sætte en kode på sin telefon og installere antivirus på sin PC. Hvis man vil have begrænsninger må man selv lige gøre det, og nu har d...
Kommentar til Ups: Antivirus blokerede Facebook som en phishing-side

Så er det vidst tid til denne

Så er det vidst tid til denne video: http://www.youtube.com/watch?v=cqggW08BWO0
Kommentar til Udviklere klager over elendig søgefunktion i Googles Android Market

Det er nu ikke kun udviklere

Når man debaterer iOS vs Android synes jeg tit at et argument for iOS er at Android Market er rodet og det er svært at finde nålen i høstakken. Det er ikke kun udviklere, men også helt normale brugere, som nok i endnu ringere grad er i stand til at finde den app de går og mangler.

Den er godt nok voldsom :)

Den er godt nok voldsom :)
Kommentar til Sådan framelder du dig Googles målrettede reklamer

Hvad er alternativet?

Privacy, tja.. Jeg vil da meget hellere modtage målrettetede reklamer, end reklamer om alt muligt jeg ikke interessere mig for.
Kommentar til Version2 på antropologisk mission hos Capgemini

I er geniale

Jeg synes jeres dækning er intet mindre end genial på så mange niveauer. Det er ikke bare sjovt og spændende, men samtidigt har i virkelig også luret hvordan i får god mad imens jeres egen kantine er sommerferielukket. Stort applaus herfra!
Kommentar til Apples OS X Lion lige om hjørnet: Se de nye features

Re: Det bliver skønt

@Laust: Jeg kigger lige forbi med min Mac Mini så. Har kun 5mbit derhjemme :o( Såfremt Apple kan levere varen og båndbredden, så bør du kunne klare det på under 2½ time, stakkels dem med 1mbit eller mindre.
Kommentar til Apples OS X Lion lige om hjørnet: Se de nye features

Det bliver skønt

Jeg glæder mig til at prøve de mange nye features, især Mission Control bliver spændende at rode med. De 4 GB kan ikke tage lang tid at downloade med 50mbit fiber :)
Kommentar til 10 app-teknologier der rykker i 2012

Re: Puzzled

Gartner blåstempler jo egentligt bare de teknologier som udviklerne arbejder med pt. Det må da hjælpe udviklerne til at få ledelsens støtte, da Gartner er en forholdsvis troværdig kilde. Puzzled Jeg forstår stadig ikke app-princippet fra anden side end programmørerens jobsikkerhed. I stedet f...
Kommentar til Velkommen til det nye Version2 - nu på Drupal

Det ser fandme godt ud :)

Det ser fandme godt ud :)

Fælles ip

Man må gå udfra at dem der er ramt i højgrad er folk der af forskellig årsager har samme ip. Det er ihvertfald hvad der er sket hos os jf. http://parknet.dk/driftsstatus/status.html Så man må sige at der skydes med spredhagl, og i realiteten kan alle på netværket miste deres netbank pga. en med...