Christian Bess

Så er det sagt...

Bitcoin er ikke særlig velegnet til hvidvask fordi alle kan se alle transaktioner. Det er i virkeligheden det mest transparente system vi har. Hvis man ønsker at operere med sorte penge og hvidvask, er det meget mere oplagt at bruge kontanter, korrupte banker (eller annonym crypto, f.eks. Monero)

16. marts kl. 15:42
Så er det sagt...

Det giver da ikke meget mening? At købe et crypto asset for et andet giver da ikke virkelig valuta?

16. marts kl. 15:35
Så er det sagt...

Bliv du bare ved med dommedagsprofetierne. Crypto er kommet for at blive.

Tulipanboblen sprang efter 3 år (fordi man kunne høste uanede mængder). Crypto har indtil videre været her i 13 år og udviklingen er eksponentiel.

16. marts kl. 11:38
Blockchain 2008-2019, RIP

At Bitcoin ikke har noget berettigelse fordi der allerede findes guld, er et argument som kun kan fremsættes i fredelige omgivelser. Hvis man sidder i Venezuela eller Syrien og ikke ved hvornår og hvordan man skal forlade landet - så er guld faktisk ikke særlig praktisk. Man kan anføre at der trods alt er fred i store dele af verden, men det afholder ikke mennesker fra at bekymre sig om potentielle farer og hvordan man kan sikre sine værdier - hvis nu...

Som det også nævnes andetsted i tråden "så er det farligt at eje letomsættelige værdier i sådan en situation" (forfatteren til udsagnet glemmer bare, at du ikke kan se på en mand at han ejer 1 bitcoin, mens det hurtigt kan konstateres at han har en 100 gr. guldbarre i endetarmen. Særlig hvis han skal bruge en del af den)

Det er iøvrigt pudsigt som folk bare accepterer guld som en værdi. "Selvfølgelig har guld værdi, det har det jo altid haft - og man kan jo bruge det til smykker og i industrien". Tjo, men der findes jo langt mere guld end der bruges i praksis. Det er endnu bedre illusteret ved diamanter - dem stiller man vel ikke spørgsmålstegn ved, for de har altid været meget værdifulde. Næh det har de ikke...

https://www.theatlantic.com/magazine/archive/1982/02/have-you-ever-tried-to-sell-a-diamond/304575/

Husk på... Det eneste som virkelig har værdi er fødevarer. Alt det andet er noget vi har fundet på. Bitcoins succes afhænger helt af om folk tror på dem. Hvis vi gør, så vil de være fuldstædig accepteret om 25 år, på linje med guld og diamanter.... (Mens der vil være folk som advarer mod den nye ting 'Photon-gems', for det nymodernes halløj bliver da aldrig noget værd)

26. december 2019 kl. 00:01
Sådan finder vi forsker-navne med Linux-kommandoer på Windows

"fine i ærmet" ?

2. november 2018 kl. 13:14
Opdatering forvandler spilsuccessen Assassin's Creed til virtuelt museum

Jeg er imponeret, det ser forrygende ud.

27. marts 2018 kl. 14:51
Allianz: Bitcoin er værdiløs

"Guld ruster ikke og det er forholdsvist slidstærkt"

Det er da ikke noget argument? Bitcoins ruster heller ikke - og er langt mere slidstærke end guld? Det er fordi du er vant til at guld har en værdi at du stoler på det - om 10-20 år har man samme forhold til (visse) krypto-valuta'er.

21. marts 2018 kl. 17:57
Allianz: Bitcoin er værdiløs

Men der er jo et reelt behov for krypto-valuta! Folk som tidligere satte deres penge i guld, fordi de frygter at regimet vil falde, krigen vil bryde ud, fiat valuta'en vil devaluere osv, har nu en reel mulighed for at sætte deres penge i noget som de ikke behøver grave ned eller putte op i numsen. Desuden må man også erkende at det sorte marked har stor værdi af en digital møntfod som ikke skal forbi banken. Så bitcoins har i den grad sin berettigelse - og dermed værdi. Om en bitcoin så skal være 10$ værd eller 100.000$ må tiden vise.

21. marts 2018 kl. 17:52
Betalingsapp i beta: Her er Nets' bud på det digitale dankort - se screenshots

Nej Apple blander sig ikke i transaktioner som foregår i app'en. Men hvis app'en koster penge / abonnement er det rigtigt at Apple tager ca.30%

26. april 2017 kl. 17:08
Nu kan du prøve Windows 8.1 med den genopstandne Start-knap

"Det opdaterede skrivebord i Windows 8.1, hvor den omdiskuterede startknap nu er tilbage i nederste højre hjørne"

Det ville være en interessant provokation.

26. juni 2013 kl. 22:11
Netto lader piratspil blive på hylderne

Der er jo ingen som har interesse i de rettigheder mere. Jeg ved godt at der principielt er tale om lovbrud... Men helt ærligt, findes der ikke vigtigere forbrydelser at slå ned på.

23. august 2012 kl. 13:35