Søren Weber

Kommentarer

Re: Anekdote

Jeg snakkede med en, som havde fortrudt at sønnen var døbt "Alex". Det bliver tit sagt med tydelig røst, og det misforstår Alexa som sit aktiveringsord. Man kan ændre aktiveringsordet, men man kan dog kun vælge fra en kort liste.
Kommentar til Firefox 63 skal beskytte mod tracking og kryptomining

Fingerprinting

Jeg håber, de også vil fokusere på fingerprinting

Obligatorisk xkcd

https://xkcd.com/1807/
Kommentar til Kameraindustrien halter alvorligt bagud: Stadig ingen kryptering

Re: Hvorfor ?

Læs artiklen, som har gode begrundelser. Der er tale om kameraer i første omgang målrettet journalister o.l., og de (deres arbejdsgivere) vil nok være villige til at betale den ekstra sikkerhed.
Kommentar til S og DF: Lad politiet gemme nummerpladescanninger i en måned

This mighty gift

It is a gift. A gift to the foes of Mordor. Why not use this ring? Long has my father, the Steward of Gondor, kept the forces of Mordor at bay. By the blood of our people are your lands kept safe. Give Gondor the weapon of the enemy. Let us use it against him.

Re: Grimt....

En hurtig søgning viser, at den også kan ses hos PBS (uden danske undertekster): http://www.pbs.org/wgbh/frontline/film/united-states-of-secrets/
Kommentar til Hacktivistgruppe tager ansvar for fredagens store DDoS-angreb

Re: Hacktivist...

Det må så være lovligt at sætte alle angrebet enheder ud af spillet ? Det kommer an på, hvordan og i hvilken grad (og desuden er dette dansk lov). § 13. Handlinger foretagne i nødværge er straffri, for så vidt de har været nødvendige for at modstå eller afværge et påbegyndt eller overhæng...
Kommentar til Forsker afslører: SMS'er og talekald over LTE kan opsnappes

Antag du aflyttes...

...hvis ikke du bruger end-to-end kryptering af beskeder og tale, som f.eks. Signal.
Kommentar til Hacktivistgruppe tager ansvar for fredagens store DDoS-angreb

Re: Hacktivist...

Og nu vi er ved det, så må du heller ikke slå folk "før de slår dig"... Jo, det må du godt. Læs straffeloven paragraf 13 og 14, som omhandler nødværge. Den vigtigste i denne sammenhæng er her §13 stk. 1, som jeg gengiver nedenfor (min fremhævelse): § 13. Handlinger foretagne i...
Kommentar til Amnesty-undersøgelse: Facebook og Apple beskytter brugernes data bedst

Savner Signal

Jeg bruger selv Signal, og selvom den ikke nyder samme popularitet som de overstående IM apps, så ville det være rart at have haft den med - dels så vi kunne se, hvordan de ville rangere den, dels fordi jeg regner med den ville ligge i top og så kunne folk blive opmærksomme på den.
Kommentar til LinkedIn-hack afslører: Vi er vildt dårlige til kodeord!

To-faktor login

Det har været muligt med to-faktor login, via sms eller opkald, i 3 år, og det hjælper jo på problemet med dårlige kodeord. Gå til https://www.linkedin.com/psettings/two-step-verification for at slå det til.

Re: VPN

Findes der så noget VPN der duer, jeg synes markedet er uoverskueligt Jeg bruger https://www.privateinternetaccess.com/ til $40/år (startede med det, fordi jeg rejste meget i Kina en overgang), og jeg har ikke mærket lavere hastighed (har 50/10 Mbit/s), og de er altid oppe. De har servere ...

Re: Få en rygrad

USA's klamme lobbylister er jo alle steder, som at lobbylisterne fik ændret lokal lov i Sverige for at give USA bedre muligheder for overvågning i et fremmed land. Den historie mindes jeg ikke at have hørt. Har du et link?
Kommentar til Private Cloud er muligt for dig - men husk ulemperne

Re: Hvad bruger I andre?

Jeg bruger ownCloud og er ganske tilfreds. Det er kun mig selv, og den nærmeste familie. Vi bruger dens iOS og Android apps, og dens Linux og Windows klient. Vi bruger ikke webinterfacet almindeligvis. Jeg har tilføjet to-faktor til web-delen, men det er som et modul, og jeg har måttet ind og opd...
Kommentar til Let's Encrypt åbner beta: Nu kan alle få gratis HTTPS

Re: Ingen validering af serverens ejer?

https://letsencrypt.org/howitworks/technology/

Re: Hvornår skal man give samtykke?

Jeg er generelt helt enig med folk her på sitet og vægter privatliv meget, meget højt. Der er dog et indlæg fra Kræftens Bekæmpelse, der er værd at læse for at forstå den velmenende pointe med kattelemmen for videregivelse uden samtykke. Det mere interessante er disse to afsnit, og mest det, jeg...
Kommentar til Industri til EU: Få styr på ny ‘Safe Harbour’-aftale

Rettidig omhu

Hvis selskaberne havde fulgt en smule med i Snowdens afsløringer de seneste 2 år, havde de måske set, hvilken vej vinden blæste.

Et sobert indlæg om dette hack

Det er værd at læse The Puritanical Glee Over the Ashley Madison Hack af Glenn Greenwald (som vist ikke kræver nærmere præsentation i dette forum).

VPN

Der er stadig mange sider, der ikke bruger HTTPS-forbindelser, men så kan man bruge VPN i stedet. Jeg bruger selv udbyderen PIA, som jeg varmt kan anbefale sammen med programmet OpenVPN, der findes til PC/Android/iOS.

Re: Godt for myndighedener, at jeg ikke skal udlevere data.

Andre ? EFF anbefaler disse Open Whisper Systems apps: Signal til iPhone, og RedPhone/TextSecure til Android.