Magnus Jørgensen

Kommentarer

Kommentar til Ja, diskkryptering er noget hø

Re: Kryptering i software frem for hardware

Ikke forstået. Hvorledes ændrer det på problemet omkring nøglehåndtering, at have kryptering i hhv. HW og SW? Hej Morten, Hvis du udfører krypteringen i software kan du håndtere nøgle og algoritme lige så godt eller dårligt som du har lyst til. Så, det er da ikke en garant for at ens kry...
Kommentar til Ja, diskkryptering er noget hø

Kryptering i software frem for hardware

Så hvis man vil have krypteret sine data er man faktisk bedst stillet ved at have en software kryptering frem for hardware kryptering?
Kommentar til Sådan finder vi forsker-navne med Linux-kommandoer på Windows

Re: God appetitvækker

Ja, det tror jeg faktisk at det er uundgåeligt at MS laver en Linux distro til folket en dag. Jeg har spået det siden MS opgav deres telefoner.
Kommentar til Sådan finder vi forsker-navne med Linux-kommandoer på Windows

Ps.

Windows NT kernen's Linux Kerne "emulering" performer faktisk rigtigt godt i forhold til native Linux kerne, dog med undtaget for filsystemet som performer væsentligt dårligere. De arbejder vist stadig på at forbedre filsystem performance.
Kommentar til Sådan finder vi forsker-navne med Linux-kommandoer på Windows

Re: Hvorfor WSL ?

WSL har egentlig slet ikke noget med Linux kernen at gøre. Det er NT kernen der emulerer Linux kerne kald. Det er derfor Gnu/NT Ubuntu du installerer og ikke Gnu/Linux Ubuntu. Så det er ikke Virtuelt.
Kommentar til Microsoft har fjernet falsk Chrome-annonce fra Bing

Temmeligt veludført malware

Man må sige at det er en pænt veludført. Pinligt at Microsoft ikke har opdaget det med det samme.

NemID Dankort

De sidste 3 gange jeg har prøvet virkede nemid Dankort betaling ikke. Mobilepay virker altid. Så det kan vel ikke skade med lidt konkurrence.
Kommentar til Fejl i Xorg giver root-adgang på Linux- og BSD-distributioner

Re: Debian

Det er da mindre end 90 dage. :)

Forbavset

Jeg bliver ved med at blive forbavset over hvor dårlig kvalitets kontrollen af SP har været. Det er simpelthen svært at forstå at den har været så dårlig.
Kommentar til Microsoft fikser lydproblemer med Windows 10-patch

Re: Løser patchen andre problemer med Intel enhedsdrivere ?

men det er jo ikke til at se, hvad de to programmer - og i øvrigt alle øvrige - foretager sig, så det forbliver en formodning Du kan få en liste over de ting servicehosts kører igennem taskmanageren. Hvis du højreklikker på den Svchost.exe der tager meget CPU og RAM kan du klikke "Go...

Hmm

It-projekt i Forsvarsministeriet leverer ingen effektivisering: Men medarbejdere er sparet væk Har jeg ikke hørt noget lignende før?
Kommentar til Microsoft giver adgang til sine softwarepatenter

Et lille skridt i den rigtige retning

Jeg vælger at se det som et lille skridt i den rigtige retning. Men jeg mistænker stadig MS for at ville styre Linux i en retning der kun er gavnligt for MS, til ulempe for deres konkurrenter.

Hvis det var opensource

Jeg er dælme ikke interesseret i sådan nogle 1984 gagdets.
Kommentar til Schrödingers Motherboard

Nogle gange

Nogle gange er et lille skub rigeligt til at vælte en kolos på ler-fødder.
Kommentar til Billedformatet WebP får revival: På vej til Edge og Firefox

Forbedring

WebP bringer flere forbedringer. Så det er lidt trist at det skal tage så lang tid at standardisere. Men det er da rart at det sker. Men hvor længe går der før at at webassembly unødiggør denne slags standardiseringer?

Wut

Kan nogle forklarer mig logikken i de udmeldinger? LPR3 er forsinket pga. at regionerne ikke kan nå at implementere den, så derfor får LPR3 en løftet pege finger. ... ... What?!!????
Kommentar til Android-enheder kører stadig på gamle versioner

Re: Fair nok

Hvis præmissen så var at arkitektur og bootloader var åben, ja så kunne det (måske) være i orden. Jeg glæder mig da til at min Purism Librem 5 dumper ind ad døren, men indtil da må jeg være tilfreds med min Android.

Re: Selv hvis nu

Kan du forklare mig hvordan et selskab med <20% af markedet er et monopol? Jeg kommenterede artiklens indhold som er meget godt opsummeret i overskriften: Epic-CEO vil samle hele verdens sundhedsdata ét sted: »Siloerne skal væk«
Kommentar til Android-enheder kører stadig på gamle versioner

Fair nok

Jeg synes at det er fair nok at man ikke får opdateret til nyeste Android version. Det slemme er at disse telefoner ikke får sikkerheds opdateringer. En ældre version af Android kan jo være fin nok, hvis den blot er patchet med de nyeste sikkerheds opdateringer. Personligt vil jeg dog helst have...

Selv hvis nu

Selv hvis EPIC leverede fantastisk software, ville jeg synes at ideen er dårlig. Her er en række af årsagerne. DET ER ET MONOPOL. DET ER ET MONOPOL. DET ER ET MONOPOL. DET ER ET MONOPOL. DET ER ET MONOPOL. 6....... Monopoler er slemt ramt af ulemperne ved korruption og dogmatiske tankesæt. De...