Magnus Jørgensen

Kommentarer

Kommentar til Forkert at det går bedre end nogensinde med kvinder i it

Er det drengenes skyld at pigerne ikke ville spille computer?

Jeg var 10 år gammel da vi fik en Commodore 64. Den var indkøbt til hele familien. Jeg var meget betaget af den og brugte meget tid på at spille og programmere på den. Jeg lærte at programmere i BASIC og senere også i maskin kode. I skolen var der nogle andre drenge der også havde computere og vi...
Kommentar til Software som er offentligt finansieret bør være open source

Kode bliver ikke gammelt

Men det gør hardware. Meget af den kode og de koncepter der ligger til grund for moderne computere er udviklet og kodet for flere årtier siden. Der er selvfølge lavet moderniseringer her og der, men i bund og grund er fundementet i moderne computere lagt i 60'erne, 70'erne og 80...
Kommentar til Tak for diskene!

Re: Fremtiden er tosset

Hej Poul-Henning, Har i snakket hvilke ting der i fremtiden skal på museum? Jeg går ud fra at I også har populære genstande som Apple ii og Commodore vic20. Hvad med smart sko eller smart blendere? Iot kan jo gøre det ret problematisk at bevare it historien i fremtiden.

Konsekvens

Konsekvensen af EU's lovgivning er at virksomhedderne er blevet tvunget til at implementere de tekniske midler til at drive et totalitært regime som ikke engang Orwell kunne have forestillet sig. Retten til at blive glemt har tvunget alle til at implementere memory hole. https://en....
Kommentar til Oversigt: Fire bøder er udstedt i Europa for at overtræde GDPR

Re: Danmark: 0 bøder

Jeg har bedt Datatilsynet hjælpe med at få udleveret de registrerede data. Kunne det mon tænkes at de vil have dig til at gå til politiet med sagen?
Kommentar til Microsofts Azure vokser med skuffende 76 procent

Re: Utroligt

marginalomkostninger Software skal jo 1. Vedligeholdes. 2. Udruldes. 3. Supportes. 4. Videreudvikles Der er jo masser af marginal omkostninger.

Re: EU copyright API

Eller mener du at YouTube skal kunne fortsætte deres "hæleri" af stort al IP der kan laves om til en video ? Youtube er nu rimeligt gode til at opfange materiale der er underlagt copyright. https://www.youtube.com/watch?v=LpTPTQ3e0Jg
Kommentar til Schweizerne inviterer hele verden til at hacke landets stemmesystem

Tænk hvis

Man havde tilbudt en million kr. til den der kunne hacke sundhedsplatformen før den blev taget i brug.
Kommentar til Her er Java 12’s nye Switch

Re: Go ide

Velkommen til 1980 Java :) Jeg har arbejdet en smule med LISP i AutoCAD. Jeg har det virkeligt svært med den syntax. Sproget er rigtig godt, men jeg mister utroligt nemt overblikket med alle de paranteser.

Re: Largest cities ja, men virker det med byerne i Danmark

Mjah, det er da også så det eneste det makværk slå MS på. Jeg synes at Libreoffice er på lige fod med MS Office. Jeg kan dog meget bedre lide formel editoren i Libreoffice.
Kommentar til Flest udviklere kender Javascript – men kan de lide det?

Re: IE

B2C, så jo. Det er ikke relevant. Men B2B og B2G så er det desværre en helt anden sag. Det kan siges så enkelt. Hvis du laver en løsning til B2B eller b2g er du direkte uansvarlig, hvis du laver det til IE.
Kommentar til Flest udviklere kender Javascript – men kan de lide det?

Re: IE

Altid når man sidder og skriver JS, tænker man "Jaja, det er meget godt det her, men vil det virke i IE?" Og det gør det som regel ikke. Er det ikke ved at være længe siden at IE var relevant?
Kommentar til Flest udviklere kender Javascript – men kan de lide det?

Re: Bliver så træt

'' == '0' // false 0 == '' // true 0 == '0' // true false == 'false' // false false == '0' // true false == undefined // false false == null // false null == undefined // true...
Kommentar til Flest udviklere kender Javascript – men kan de lide det?

tvang

Javascript er et udemærket sprog. Jeg tror blot at de fleste irriterer sig over at man er tvunget til at bruge det i web frontend. Det er derfor at WebAssembly er så lovende.
Kommentar til Microsofts Azure vokser med skuffende 76 procent

Re: Utroligt

Det er nok først og fremmest fordi det er svært. Der er jo mange ting der er svære at lave. Stort set alt hvad du vil betale penge for er svært at lave. Det er en af grundene til at du vil betale penge for dem. Det er svært at lave tøj, men ikke desto mindre er producenterne inden for tøj...
Kommentar til Mange HBO Nordic-brugere oplever store problemer med Chromecast

Til gengæld

Virker HBO nu i browseren på Linux, efter at de har udskiftet deres flash/silverlight plugin. Hvilket er rart.
Kommentar til Microsofts Azure vokser med skuffende 76 procent

Re: Utroligt

Det er nu ikke helt præcist,................ Spot on.... men det forklarer bare ikke, hvorfor der ikke er andre platforme,ligesom Android, der har fået en tilsvarende success.
Kommentar til Genudsendelse

Re: Min erfaring med Itanium

(Den blev i øvrigt optaget på video) What? Linux porten til Etch a sketch er ikke blevet vedligeholdt i lang tid? Katastrofe!!
Kommentar til Microsofts Azure vokser med skuffende 76 procent

Re: Utroligt

Problemet er at selvom Microsoft har haft nogen imponerende væksttal, så er det stadig mindre end Amazon i masse med ca. en faktor 3. Ja ok, men at 45 % af cloudbrugende virksomheder bruger Azure er da helt vildt flot. Det som altid har undret mig ved IT branchen er hvor ofte markeds domi...
Kommentar til Microsofts Azure vokser med skuffende 76 procent

Utroligt

Det er egentlig utroligt at man som investor forventer en klar markeds dominans og bliver skuffet over at det ikke sker. Jeg kan ikke tænke mig til en anden branche end it branchen, hvor sådan noget kan forventes. Hvorfor et det?