Mogens Rasmussen

PODCAST: Hvordan bygger man egentligt 18 km tunnel under vandet til Tyskland? (Ing)

Gasnettet kunne jo fremadrettet anvendes til at transporterer brint, når fremtidens brændselsceller bliver installeret i boliger til både opvarmning og el-fremstilling. Ren energi, men det kræver en del politisk bevågenhed og regel tilpasning.

12. februar 2021 kl. 13:21
Skarp kritik af Digitaliseringsstyrelsen: Blev advaret om Nemkonto-svindel 30 gange

Først problemer i en styrelse, så i en anden og så videre. Mon ikke mange personer eftertragter sådant et lederjob i en styrelse, hvor man kan sidde og hæve en klækkelig gage uden at røre en finger. Og henvendelser fra presse eller offentlighed vedr. uregelmæssigheder eller andet ubehageligt, kan jo blot ignoreres og undgå at svare på med henvisning til bla..bla... . Ren "Eldorado".

8. februar 2021 kl. 13:38
Skandaleramte miljøskibe bliver klar i januar (Ing)

Mon også de så kan sejle?

1. december 2020 kl. 13:33
Politiet om egne fejl i POLSAS: Langt flere personer tilkoblet forkerte sager end vi troede

Nu er det politiet der har undersøgt politiet, så der dukker sikkert meget mere op eller også fejes det ind under gulvtæppet og kommer ikke til offentlighedens kendskab.

29. juli 2020 kl. 10:17
USA har opkøbt næsten alle lagre af corona-lægemiddel (Ing)

Kunne man vente andet fra "Donald Duck" adminstrationen? Nej vel,- men Europa må til at indse, at vi skal stå på egne ben og ikke regne med USA længere. Måske meget sundt i længden.

1. juli 2020 kl. 13:30
Inden lukketid: Novozymes og Hofor realiserer stort overskudsvarmeprojekt (Ing)

Fuldkommen tåbeligt og i modstrid med de fremsatte ønsker om en grøn omstilling. Men regeringen er jo socialdemokrater(=duer), som kan fodres med hånden når de er nede, men som skider på jer, når de er oppe og ved magten.

5. februar 2020 kl. 10:19
Sikkerhedsstyrelsen politianmelder producent bag havarerende vindmøller (Ing)

Forstår ikke helt styrelsens tiltag. Møllerne er godkendt uden rystesensor, men nu kræves en sådan installeret. Så må godkendelsen da være udstedt på et forkert grundlag. Og kræves den nu indbygget, burde godkendelsesmyndighederne jo punge ud.

2. oktober 2019 kl. 08:36
Automatisering droppet: Rejsekort-passagerer må selv opdage overbetaling ved forsinkelser

at man skal affinde sig med et system, der ikke er anvendeligt i alle situationer. Operatøren må da se at få ordnet sådanne fejl, så forbrugerne trygt kan regne med, at de ikke bliver taget"ved næsen". Det kan da aldrig være forbrugerens fejl, at arrangøren ikke evner at tilbyde et brugbart produkt. Var der ikke monopol, ville den slags systemer hurtigt forsvinde. Hvad med en konkurrent, så der kan blive strammet op?

27. august 2019 kl. 08:16
Drabelig forsinkelse: Bom skulle være sat op en måned inden dødsulykke (Ing)

Sløseri af værste skuffe, men hvor er det kommunalt! Hvordan kan en kommune få lov til at køre i et ikke færdigbygget anlæg?? Om hastigheden er det ene eller det andet, så sker ulykkerne jo alligevel. Men selvfølgelig kunne dødsulykken måske have været mindre voldsom,- de stakkels mennesker kunne måske "have sluppet med at blive invalide"!! Sikke en tankegang.

26. juli 2019 kl. 08:45
Rigspolitiet afviser at besvare tekniske spørgsmål om fejl i teleoplysninger

Det er faktisk som sædvanlig,- politiet gør kun hvad de vil og vil ikke lytte til andre,- heller ikke en justitsminister. En staten i staten, der undergraver sin egen troværdighed.

26. juni 2019 kl. 12:54
Forsvarsadvokater om årelang fejl-konvertering af teledata: Øger mistilliden til retssystemet

Der sker jo mange fejl i edb-systemer og dette er så en af dem ,også i vort sundhedssystem er den galk( sundhedsplatformen).I fremtiden er den hyppigste dødsårsag sikker p.g.a. edb-fejl.

19. juni 2019 kl. 10:08
F-35 flyver alt for sjældent, fordi de mangler reservedele (Ing)

For år tilbage ved beslutningsprocessen gjorde jeg og andre bla. andet opmærksom på, at vor naboer på den anden side af sundet faktisk fremstillede fly, der var hurtige, manøvredygtige og som kunne serviceres overalt i verden. Jeg mener endda at svenskerne tilbød gratis vedligehold i adskellige år frem. Men fra politisk side valgte man altså F35, således at vi kunne få yderligere en skrotbunke a´ la IC4 tog. Skrothandlere! - Der er store forretninger i udsigt!!(lidt humor i en ellers alvorlig sag).

8. maj 2019 kl. 09:42
Chef for ejendomsvurderingssystem: »Man vidste ikke, hvilket projekt man stod med«

Var det slet ikke forventeligt??? Der bør indføres et system, så de ansvarlige betaler fordyrelsen,- dermed stoppede dette vanvid! Har man slet ikke respekt for skatteborgernes surt tjente penge? Næste trin er vel, at systemet må skrottes ligesom det tidligere er sket!

24. april 2019 kl. 13:59
Københavns næste cykelbro på vej: Lille Langebro hejses på plads (Ing)

Tillykke med den nye bro, der vel bliver en betalingsbro lige som den ved Frederikssund. Det skal jo til at koste penge at komme fra et sted i kommunen til et andet ikk!?

4. april 2019 kl. 08:41
Medie: Piloter bladrede febrilsk gennem manual kort før Lion Air-styrt (Ing)

Boing har et meget stort ansvar, næsten ubærligt! Via andre artikler omkring dette emne stilles spørgsmålstegn ved, om Boing bevidst satte indtjening højere end menneskeliv. En opdateret softvare kunne have løst problemet og de mange mennesker havde været i live i dag. Dette er et eksempel på amerikanske markedkræfter-og tankegang - så det batter!!

21. marts 2019 kl. 12:54
Sorte bokse viser ligheder mellem Boeing 737 Max-ulykker (Ing)

der må hvile et stort ansvar på Boing og de involverede godkendelses myndigheder,- dette svarer tilsyneladende til, at sende en ny bilmodel på vejen som drejer til højre, når man drejer til venstre etc... uhyggeligt!

18. marts 2019 kl. 14:30
Ny version af Digital Post: Aflyst udbud koster 43 mio. og giver »betydelig forsinkelse«

hvornår ansættes der folk, der kan påtage sig det ansvar, det er, at sidde og øse ud af skatteborgernes penge?

8. marts 2019 kl. 12:43
Det mest effektive værktøj til at inddrive gæld kan ikke bruges i flere år med nyt it-system

Ikke til at forstå, at man ikke kan sende regninger ud til skyldnere. Meget kan EDB få skylden for, men det er vel ikke forbudt at tænke og handle egenhændigt i de forskellige styrelser. Eller er det?? Vi er nu en del af en ny historie i bedste Finn Søborg´ske stil.

15. februar 2019 kl. 09:48
Rigsrevision med ny kritik af gældsinddrivelsen: 50 milliarder kroner kan ikke inddrives

Latterligt samfund. Er de tonedøve i skat??

12. februar 2019 kl. 13:03
Så kom beviset: Den omstridte landbrugspakke er slået fejl (Ing)

Er vi ikke bare tilbage til "normale" tilstande, som hyppigt bliver omtalt, når det drejer sig om det magtfulde landbrug, der hellere ser en polstret tegnebog end et bæredygtigt miljø, hvor mennesker kan leve og trække vejret.

15. januar 2019 kl. 13:28