Rasmus Toftdahl Olesen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Google Glass-bruger afhørt på biograftur

Homeland Security

Godt at høre at amerikanernes skattepenge går til noget fornuftigt.
Kommentar til ENISA's password-tips til udviklere og brugere

Re: Forslag til tools

Tak for gode bud. Umiddelbart peger pilen mest på pwsafe (eller en af de mange kloner der er kompatible) da det både er open source, har aktiv udvikler community, flere implementationer og et klart defineret filformat. Og så skader det jo heller ikke at vores allesammens Bruce har været med inde ...
Kommentar til ENISA's password-tips til udviklere og brugere

Re: Forslag til tools

Så længe min password "blob" er forsvarligt krypteret burde jeg være ligeglad om der er onde mennesker der får fingre i den. Dermed ikke sagt at jeg selvfølgelig vil forsøge at undgå det.
Kommentar til ENISA's password-tips til udviklere og brugere

Forslag til tools

Rigtigt gode råd og det følger i fodsporene på de tanker jeg har haft: * Een passphrase til en password manager. * Og så et password til hvert password som jeg aldrig selv skal huske. Jeg mangler dog bare nogle gode passwords managers der gør det til at arbejde med, det skal jo helst fungere m...
Kommentar til Rosetta Code: Vi koder i alle sprog

Unlocalize.com

Jeg synes jeg vil nævne http://unlocalize.com/ som på samme måde har den samme windows fejl besked i alle forskellige sprog. Det gør det lidt nemmere at finde ud af hvad der menes når "stoppe konteksten udgør et under-løb der medførte en undtagelse" og lignende microsoft babble.
Kommentar til Prisdyk: Udbudskneb fik Aalborgs nye it-system ned på 18 mio. kr.

Re: Oplagt udbudsform?

Jeg synes lige vi skal vente til der er leveret og afregnet før vi råber "success!", der kan det som bekendt også gå galt.
Kommentar til Så skal der nørdes øl. Skål!

Hvad er en Hof?

Min tommelfingerregel når jeg skal skelne mellem et værtshus og en "cafe" er om de ved hvad en Hof er bag disken. Så løsningen er enkel: Tag på værtshus!
Kommentar til Tuning TCP over WAN forbindelser, iperf testing

Tak for god artikel

Kendte ikke iperf, takker!

Re: Endnu en gang en idiotisk parameter

Lighten up! Det er da en super fed måde at få sikkerheds hackere til at afprøve om ens produkt er godt nok. VUPEN gør det sikkert ikke for at vinde en bærbar, men mon ikke de nok skal få en masse fede konsulent opgaver på det her.
Kommentar til Fup-besked fra ACTA-minister: Luk for Facebook, Youtube og Google

Øhh, en mail

Hvis det bare er en mail der er udsendt så er der vil ikke noget der forhindrer mig i at sende en besked fra "push_service@presswire.dk" eller hvad addressen nu hedder. Så er jeg godt klar over at de sikkert bruger Sender-ID og alt muligt andet anti spam grej, men hvis modtageren ikke...
Kommentar til Tog fejl af filmapper: Politiet kom til at spærre for Facebook

Re: Fjern så det filter!

Fordi vores politikere tænker som Iranere og Kinesere?
Kommentar til Video: Microsoft håner Google i nye tv-reklamer

Re: Om at svine et konkurrerende produkt til

Det var også det første der slog mig, vi har jo set politikere gøre det på den måde i usa, men gør de det også for produkter? Og er det kun "skæg på nettet" eller kan man også se sådan nogen på prime time tv?

Andre manglende krav

Systemet skal ikke gå ned i tide og utide. Der må ikke skrives med hvid skrift på hvid baggrund. Programmet skal ikke være på Klingonsk. Hvor detaljeorienteret skal man specificere?

Re: Hehe

"Don't look evil"

Test?

Nu har jeg ikke prøvet den, men er der overhovedet tale om en test? Er der ikke nærmere tale om en IF ( User-Agent != "IE9" ) then "WARNING - UPGRADE NOW!" agtig løsning.
Kommentar til Anmeldelse: Motorola Droid Razr er smuk ingeniørkunst

Lir

På min Sony Ericsson Xperia Mini Pro er der også "fjernsyns sluk" og "flagre widgets" så jeg tror det er noget indbygget Android gejl.
Kommentar til Microsoft ændrer startskærmen i Windows

Hvor er søge feltet?

Det ligner jo Gnome 3 eller Ubuntu til forveksling, men der mangler et søgefelt. Jeg kan som regel godt huske hvad programmet ca. hedder, eller ca. gør og så skriver man lidt af det og det kommer frem, jeg har testet lidt på Ubuntu og der virker det som om deres søge funktion stinker - men selve...
Kommentar til Dansk Microsoft-udvikler: Hvordan skal vi oversætte 'charms' i Windows 8?

Re: Hvorfor alt det der oversættelse

Som software udvikler er jeg også mest til de engelske udgaver, det er vildt svært at prøve at forstå en engelsk fejl meddelelse fra windows der er oversat til "danglish" som det jo tit bliver. Men hvorfor skal man vælge? Hvorfor kan man ikke bare vælge sprog i windows ligesom man kan...
Kommentar til Mere end 8 ud af 10 virus-infektioner kommer gennem Java og Adobe

Løsning:

Hvis nu de fænakker inde hos Adobe og Oracle kunne finde ud af at lave en ordentlig opdaterings process som ikke sad i vejen, ikke brugte en masse resourser og ikke krævede at man genstartede maskinen kunne det jo være at almindelige mennesker ville lade dem opdatere automatisk. Chorme har vist ...
Kommentar til Kom godt i gang med Drupal: Vær forberedt på muren og lær at hooke

Re: Åh Drupal

Uhh, når nu i spiller traktor kort vil jeg gerne spille esset: http://www.gnu.org/s/libtool/manual/emacs/Hooks.html :)