Ivar Ingolf Nielsen

USA beder allierede droppe Huawei-udstyr

fører en bevidstløs politik der ikke bør bakkes op om.

25. november 2018 kl. 09:24
Venstre: Dansk telelogning er gået for vidt

Den store optrapning af aflytning sker på baggrund af den paranoide stemning som Bush administrationen satte i gang efter 11/9 - som nogle mener at inderkredsen i Bush administration selv stod bag.

5. februar 2014 kl. 14:03
Amerikansk dommer kræver NSA-overvågning stoppet og data slettet

De basale forfatningsmæssige rettigheder er under voldsomt angreb fra netop staten i disse år. Man kan så spekulere over hvorfor. Måske fordi grundlæggerne i forfatningen forsøgte at tage højde for, at staten på et tidspunkt kunne blive din fjende.

Det er vel meget fordi den idiotiske Bush administration i virkeligheden optrådte som folkets fjende ved at føre befolkningen og hele verden bag lyset med løgnene om Irak og den følgende globale paranoide tilstand imod "alt hvad der var muslimsk" med tilhørende overvågning af alle der tænker; skriver og handler anderledes end den forstyrrede Bush administration i årene derefter. NB: Og så har jeg ikke overvejet at det kunne være Bush administrationen som selv stod bag angrebene 11/9.

17. december 2013 kl. 15:55
Computerpioner: Om få år har vi tusind computere i kroppen

Det har vi jo allerede! Endda en computer der samvirker med alt omkring indeni og udenfor os i et uendeligt netværk - hvis altså man medtager det faktum, at bioelektriske og biomagnetiske strømme i alt levende hvor computeren overordnet fungerer via Solens elektriske lys og Jordens magnetisme.

Venligst Ivar

30. september 2010 kl. 13:17
Kommuner spilder tid og penge på digitale dokumentsystemer

Hvor mange procent arbejder ikke administrativt eller forretningsmæssigt bag en elektronisk skærm i vor tid?

Hvor mange Jens Vejmænd er der egentlig i forhold til de administrative og forretningsmæssige områder?

Måske bliver vores samfund til stadighed simpelthen så kompliceret at enhver effektivitets-foranstaltning bare forsvinder i takt med den øgede komplicering?

9. juli 2009 kl. 10:58