Claus Hillker

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Næsten ti år - nej 25...

Systemet er designet i slutningen af halvfemserne... Udfra datidens teknologiske muligheder. Den største hurdle for et ordentligt og velfungernede rejsekoert - og ordentlig og velfungernede offentlig transport i det hele taget er takststrukturen, og det faktum at de enkelte trafikselskaber alles...
Kommentar til Kære Rejsekort(et)...

Modsatrettet kontrolafgift.

Jeg har efter en periode med omkørsel konstateret at ca 50% af rejserne på mine to børns rejsekort, som de bruger til og fra skole i nabodistriktet, er registret forkert. Fejlene er virkelig spændende, som f.eks. at have stået på ca 2km fra bopælen, i retning væk fra skolen. Alle rettelser er m...

Wifi

Mesh er en nem, men ikke særlig effektiv læsning på wifi dækning. De interne forbindelser mellem mesh-enhederne koster både båndbredde og forsinkelse. Skal wifi fungere ordentligt skal der være kabel til samtige accespoints.
Kommentar til Dræb jordbenet! Schuko ftw!

Det er allerede tilladt

Så du kan bare købe ind... http://cubus-adsl.dk/elteknik/komponenter/3_stikkontaktsystemer_i_danmar...
Kommentar til Nets og Digitaliseringsstyrelsen advarer mod nøglekort-apps

Designfejl er ikke andres ansvar..

..så hvis NemID har et sikkerhedsproblem må de selv håndtere det.. Om man opbevarer nøglekortet sammen med telefonen eller på telefonen giver jo samme (u-)sikkerhed.

Skal lige være helt sikker:

Essensen er at hvis det er 'for bøvlet' at overholde reglerne, så er det OK at lade være? Og man bestemmer selv hvor grænsen for om noget er for bøvlet går? Spændende....
Kommentar til E-boks ramt af nedbrud - 36 dage før deadline for Digital Post

Re: Klap nu lige hesten

Det er ikke et spørgsmål om, om det kan bevises, det interessante er hvem der har bevisbyrden. - jeg er slemt bange for det kan ende med at blive borgeren..
Kommentar til E-boks ramt af nedbrud - 36 dage før deadline for Digital Post

Systemet er da overbelastet

Systemet er da overbelastet fordi så mange borgere er inde for at læse den underretning de har modtaget fra kommunen.. http://jyllands-posten.dk/indland/ECE7054242/underretningsbrev-fra-koebe...
Kommentar til Derfor lægger opdatering rejsekortets selvbetjening ned hele weekenden

Vurderet... Vor herre bevares..

"Vi åbner først for adgangen til selvbetjeningen, når vi har vurderet, at det ny system fungerer tilfredsstillend" I skal ikke vurdere - I skal vide med sikkerhed... Den slags afgør man inden man sætter et system i drift.
Kommentar til Kæmpebøder på vej mod datasjusk

Hvorfor 'Op til' ?

Virksomheder af den størrelse der er problemet her, er lynhurtige til at afvejde de økonomiske konsekvenser af en handling, så giv dem bare en fast pris, i stedet for udsigt til at det måske ikke er helt så dyrt...
Kommentar til Nets er utroværdige

Kære PH

Jeg vil endnu engang opfordre dig til at indtage en betydende ministerpost, partifarven er helt og aldeles ligegyldig - Du har min stemme!
Kommentar til USA: All your Cloud Are Belong to Us

Det var da godt vi fik solgt Nets...

Eller ....
Kommentar til Digitaliseringsstyrelsen om NemID-nedbrud: Du kan altid ringe

Du kan jo altid ringe..

Ja helt sikkert - og alle offentlige instandser hvor der er ufravigelige deadlines for borgere og virksomheder, har jo til enhver tid rigeligt med mandskab indkaldt til at klare den opståede spidsbelastning på telefonen.. NOT! Man kan ringe, og sikkert få en dødsyg telefonsvarer der begræder sit...
Kommentar til Olivetti Programma 101

Uhada..

Den opbygning ligner alle løse forbindelsers moder.. Tør ikke tænke på hvordan vibrationer og temperaturstress kan påvirke de sandwiches der.. Men fedt at i holder liv i det gamle udstyr!

Der findes da ting der er værre end skoleintra..

og med marginalt ringere brugerinterface, Edlin f.eks. (Sarkasme kan forekomme)
Kommentar til IT folk har bare at levere varen!

Glem Mogens Nørgaard

men glem dog ikke at den gode Mogens har et erklæret mål om at blive diktator.. Det er jo den perfekte lejlighed til at påvirke et valg i "den rigtige" retning.
Kommentar til Vrede seere klager over dårlig DR-streaming

Re: Kun DR kan sjofle kunderne så længe

"Mjaeh: Resekortet A/S, NemID A/S, KMD ... lever, så vidt jeg er orienteret, i allerbedste velgående." Det er ikke private virksomheder der skal konkurere på frie markedsvildkår..
Kommentar til Vrede seere klager over dårlig DR-streaming

Forbindelse..

Sidder på en fin fiberforbindelse, og har ikke problemer med at streame fra andet end dr.dk. Tager jeg deres udsendelser som podcast (der også er streaming i netop denne konfiguration) via en apple-tv boks er der dog ingen problemer, men her streamer jeg jo heller ikke direkte fra dr..
Kommentar til Simpelt fix til formularer

Skift tastaturlayout

Skift tastaturlayout alt efter hvad der skal indtastes i feltet. Med mængden af forms der efterhånden udfyldes fra tablets og lignende er det rart når tingene passer sammen.
Kommentar til TDC: Danskerne er ligeglade med fiber

Lyder lige så hult som den

Lyder lige så hult som den gang FDB/COOP var ude at fastslå at danskerne var vilde med udenlandsk bacon, ca et halvt år efter de havde fjernet den sidste danskproducerede bacon fra sortimentet..